+35 samling 1 vannski - 10.-11. juni

Postet av Stephen Smithurst den 13. Jun 2023

NVWF har et sterkt ønske om at flest mulig løpere fortsetter lengst mulig uavhengig av alder, ambisjoner og nivå. Livslang idrettsglede er også en del av forbundets strategi- og handlingsplan for inneværende periode. I helgen 10 og 11 juni var det duket for årets første + 35 samling på Henrik og Larsan sitt magiske vannskisted dypt inne i de Värmlandske skoger. 16 løpere fra 6 forskjellige klubber hadde fått plass på den første av tre samlinger denne sesongen. 

Solen skinte fra skyfri himmel, temperaturen lå på 25 i skyggen og vanntempen bikket 23 grader. Forholdene kunne bare ikke blitt bedre. Det ble totalt kjørt 64 slalomset og båten gikk i ett fra kl. 08.00 til kl. 17.00 hver dag. Noen hadde ikke rukket så mange turer på vannet så langt, mens andre rundet 60 set i løpet av helgen. Coachingen og båtkjøringen gikk på rundgang, og mange fikk veldig mange gode input som de kan jobbe videre med denne sesongen. 

Lørdag kveld stod Lars Ola Våltorp for pizzabakingen hvor han hadde med seg sin egen vedfyrte pizzaovn. 16 pizzaer ble fortært i nydelig kveldssol på terrassen. Kvelden ble også benyttet til å prate vannski og hvilke planer en hadde for resten av sesongen. De aller ivrigste avsluttet kvelden med varm stamp og et nattbad. 

Lørdag morgen kl. 08.00 var det på'n igjen, hvor alle fikk sine to siste set før de pekte snuten hjemover igjen utpå ettermiddagen. Stor takk til Larsan, Henrik og Lars Ola for lån av sted og nydelig pizzabaking. Og stor takk til alle andre som bidro gjennom helgen med båtkjøring, coaching, bensinfylling, rydding og annet. Det ble en fantastisk helg, med masse god energi og god stemning. 

Vi gleder oss allerede til neste samling som vil finne sted 29 og 30 juli. Da vil også en av verdens beste vannskiløpere, Robert Hazelwood stille som coach noe vi ser veldig fram mot. 


Med vennlig hilsen
Anders Foss


Red: Takk til Anders for en fin artikkel.  Flere bilder finnes på Bildegalleriet vårt.