Gull og ny norsk rekord til Anders Foss i Litauen

Postet av Stephen Smithurst den 25. Jul 2023

Som eneste norske løper deltok Anders Foss under det tradisjonsrike slalomstevnet Vilnius Open rett utenfor Vilnius i Litauen helgen 8 og 9 juli. Temperaturen lå på 25 i skyggen og 23 i vannet. Til tross for at klubben holder til på et litt større vann lå slalombanen relativt godt beskyttet mot vind, og forholdene var veldig bra. Den internasjonale båtføreren Ricardo Botas fra Spania holdt den splitter nye Ski Nautiquen 200 akkurat der den skulle være hele helgen.

 Anders kjørte som vanlig stabilt og var gjennom 11 meters line i to av rundene. I siste runde fikk han til et kanonresultat med hele 4 bøyer på 10.75 meters line som også er ny norsk rekord i klassen +45.
Med dette resultatet ble det også ny arenarekord, som ble var en stor happening for de litauiske vannskiløperne. Anders plasserer seg også med dette på en foreløpig 3 plass på den Europeiske rankingen i klassen +45.
Se ranking på følgende link: http://www.iwwfed-ea.org/classic/rl2023/eame/index.php?page=RL&categ=Vet2_Men

Se alle resultater fra dette stevnet her: http://www.iwwfed-ea.org/classic/23LTU001/

Norges Vannski- og Wakeboard Forbund gratulerer så mye med nok et fantastisk resultat og ønsker Anders lykke til med resten av vannskisesongen.

image1.jpeg