Reisebrev: Wakeboardtur til WWA World Championship ved Liquid Leisure i London

Postet av Stephen Smithurst den 3. Aug 2023

En glad og fornøyd gjeng kom seg endelig av gårde….. etter kansellerte tog til Gardermoen og kansellert fly…..???. En dag på Gardermoen gikk unna for gjengen.

Med på laget var følgende deltagere: Elisabeth Røyneberg, Elias poppe, Haakon Aamodt, Magnus Marstein Kristiansen, Bendik horgen og Malin Forberg Kaasin.
Reiseledere var Rolf Kristiansen og Lene Røyneberg.


Laget var godt i gang med treninger på banen da Magnus dessverre fikk en skade i venstre underarm. Dette endte med et langtekkelig legebesøk som heldigvis viste at det ikke var brudd. En svak optimiske ble tent, og han kjørte forsøkene med som en enarmet banditt.

Trening før konkurranse bestod av at alle utøverne hadde trening to ganger om dagen. To timer tidlig oå dagen og en time på ettermiddagen. Her var de delt inn ut ifra hvilke grupper de skulle kjøre

Det var egen trening for pro- menn, denne treningen var av stor interesse. Her fant de inspirasjon til nye triks….

Vi har knyttet sterkere bånd til det svenske landslaget, og både svenskene og vi heiet på hverandres utøvere.

For avkobling hadde vi en ettermiddag i Windsor hvor vi bl.a så Windsor Castle og det ble litt tid til shopping for de som ønsket det. Her spiste vi en felles middag sammen 

Været var ikke på vår side denne gang, verst var vel dette for støtteapparatet som ble like våte som utøverne, de får ta med våtdrakt neste gang.

Konkurransene startet med forsøk torsdag 13. juli. Det var utrolig travelt da vi hadde mange utøvere, og flere grener.


I Wakeskate deltok Bendik og Magnus. Bendik var kun få poeng fra finaleplass. I finalen tok Magnus seg helt til topp og fikk en stolt førsteplass.

I Urban kjører utøverne til sammen 7 minutter, og det er 4 elementer som gjelder. Om du faller av må du løpe tilbake for å rekke å vise deg frem. Dette var gøy, spennende og travelt. Alle kjørte veldig bra.

I finalen i Urban hadde vi to norske utøvere, Magnus og Elisabeth. Det ble utrolig spennende for begge to da de fikk seg noen uheldige løpeturer etter fall lengst unna start. Likevel to flotte prestasjoner med 3. plass for Magnus og 4. plass for Elisabeth.

I Park var det også utrolig gøy å se på våre utøvere. Park er den tradisjonelle konkurransen med både airtricks og elementer slik vi er vant med i Norge.

Det var meget flotte prestasjoner på banen av alle de norske deltagerne. Vi var utrolig stolte over Elisabeth og Haakon som kom helt til finalen. Både Håkon og Elisabeth satte runnet sitt utrolig bra, og var kun marginer fra førsteplassen. Tenk at vi har to norske utøvere med 2.plass i Park , vi gratulerer.

Resultatmessig var vi utrolig fornøyd Det ble flotte resultater i finalene:
1. plass Magnus i wakeskate
4. plass Elisabeth i urban
3. plass Magnus i urban
2. plass Elisabeth i park
2. plass Haakon i park


Gratulere til alle sammen!


Red.anm.: flere bilder ligger under arkfanen Bildegalleri