Avlysninger og utsettelser grunnet uværet "Hans"

Postet av Stephen Smithurst den 11. Aug 2023

Forbundskontoret har det siste døgnet mottatt tilbakemeldinger fra våre klubber om avlysninger og utsettelser av konkurranser, grunnet siste ukens hendelser etter uværet "Hans".

I går kom beskjed fra Kongsberg Wakeboardklubb om at de utsetter sin wakecup og delfincup en uke, fra 12. til 19. august grunnet høy vannføring i Lågen om dagen. De håper at vannstanden vil synke nå fremover.

I dag mottok vi også beskjed fra Lillehammer Vannskiklubb at deres defincup 20. august avlyses grunnet høy vannstand i Mjøsa. Bryggene deres ligger under vann og banen er i ukjent stand.  De ser heller ingen mulighet til å gjennomføre cupen senere i år.

Moelv Vannskiklubb har også kommet tilbake til oss med informasjon om at deres delfincup 19. august og må avlyses.  De skal se om det kan være mulig å arrangere den senere i høst.

Vi ser og at andre klubber har utfordringer med å avholde samlinger, skoler og camper grunnet store utfordringer med høy vannstand, trær, kvist og annet som kommer med strømmen.

Alle som har meldt seg på konkurranser og/eller samlinger i regi av klubb fremover bes holde holde kontakt med de, følge med på deres Facebooksider og tilsvarende og gjerne følge med på forbundets hjemme- og Facebookside.

Brygga til Lillehammer VSK