Voksencamp 2023

Postet av Stephen Smithurst den 8. Sep 2023


Denne sesongen har vi arrangert voksencamp på wakeboard for første gang, og det har vært en braksuksess! Ved hjelp fra frivillige utøvere, samt ulike anlegg i landet fikk vi til fire samlinger i disse parkene:

Surf City Tønsberg - 20.juni og 25.august

Norsjø Kabelepark - 15.juli

Lågen kablepark Kongsberg - 4.august

Samlingene har bestått av 2-4 timers økter på ettermiddagene med mellom 15-25 deltagere. Dette har vært et lavterskel-tilbud for utøvere på alle nivåer; fra nybegynnere, helt opp til landslagsnivå. Vi leide ikke inn trener. Istedenfor har kjørerne vært flinke til å se hverandre og gi gode tilbakemeldinger. Dermed har vi fått se høy progresjon blant alle.

Dette prosjektet har hjulpet med å skape et større miljø blant de eldre utøverne i sporten, samt felleskap på tvers av klubbene i landet. Det er viktig å få til arrangementer som dette, som fremfor alt setter fokus på inkludering og å ha det gøy! Langsiktig håper vi at dette kan føre til at flere får lyst til å starte med wakeboard, samt at vi klarer å beholde de utøverne som allerede er med. Et fint mål for idretten og folkehelsa er å ha med flest mulig lengst mulig!

Vi planlegger å få til samlinger neste år, og håper enda flere har lyst til å være med. Gjennom Facebookgruppen «Voksencamp wakeboard» kan du følge med på oppdateringer og videre arrangementer.

Tusen takk til alle som ble med, de som tok initiativ, og til forbundet som gir oss muligheten til å kose oss på vannet!

Tina Steffensen.
 

Her er en liten video Øivind Jorfald har laget fra campen i Tønsberg 20.juni: