Norges lag på plass i Australia

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 23. Apr 2017


Neste uke begynner VM i vannski for funksjonshemmede i Australia. Norges deltagere er Dot Elisabeth Bergh og Bjørn Gulbrandsen. Ronny Kvislavangen er lagleder og Hanne Lotte Finstad er ledsager. Norge er også representert på funksjonærsiden da Ivar Fosse inngår i dommerpanelet.

Konkurransen arrangeres i Myuna Bay på østkysten, et stykke nord for Sydney. Selve konkurransen begynner torsdag 27. april. Den dagen er det kvalifiseringsrunde i slalåm for begge våre deltagere, i tillegg har Bjørn kvalifisering i trick. Både Dot og Bjørn har vært på plass i Australia for trening en ukes tid. De har valgt litt forskjellig oppladning i forkant. Her kommer en liten reiserapport fra Ronny som har vært med Bjørn på trening denne uken:

"Det nærmer seg nå slutten av Bjørns treningsuke i forkant av World Disabled Waterski Championship, Myuna Bay Australia.

Etter en litt usikker start har nå ting begynt å komme på plass. I starten var det nok litt uvant å kjøre på saltvann, men det virker nå å gå greit.

Det var nok også noen muskler som måtte vekkes til live etter vinterdvalen. Selve sjøen ligger ved et sportskompleks der alle deltagerne bor. Det er en ganske liten og veldig grunn sjø. Men vanntemperaturen er heldigvis en god del høyere enn i Norge, og ligger på rundt 22 grader.

På mandag slutter Dot og Hanne Lotte seg til oss her i Myuna Bay,

Kvalifiseringen starter på torsdag klokken 8 lokal tid, som er 8 timer foran Norge, og finalene starter på lørdag. "

Resultater og mer informasjon finnes her: www.iwwfed-ea.org/disabled/17IWWFD01/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.