2017 E&A YOUTH CHAMPIONSHIPS Dag 7

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 6. Aug 2017

2017 E&A YOUTH CHAMPIONSHIPS

 

Dag 7

 

 

Under frokosten i dag gikk det opp et lys for meg. Jeg har jo tidligere nevnt kokka som jeg trodde delte ut kaffe etter hvor grådig man er når man tar til seg mat, men dette viste seg å være helt feil. Det er nemlig tre forskjellige av dem. I dag var de der alle tre, to prikk like bortsett fra ei tatovering i nakken og ei som ser annerledes ut. For å skille dem heter de fra nå av No Cup, Half Cup og Full Cup. Det var heldigvis Full Cup som serverte meg kaffe.

Jentene ble ferska av hotelleieren når de brukte snarveien ut av vinduet, og fant ut at det er visst ikke lov til å hoppe ut av vinduet på dette hotellet.

 

Avreisen til arenaen gikk som planlagt uten noe feilkjøring, og vi la oss til under en parasoll. Temperaturen i dag har ligget på rundt 40 grader, så etter en del timer med vannskititting var både kreftene og humøret på et skikkelig lavt nivå, og noe måtte gjøres. Nå er det jo slik at shoppingbudsjettet for lengst er sprengt, men jeg tenkte å gjøre en liten test, så vi reiste til Nassaca (outlet-heaven) hvor vi fikk i oss en kjapp lunsj. Kjapp er vel kanskje å ta litt vel hardt i, for det tok nærmere 30 minutter fra vi bestilte til vi faktisk fikk noe å spise, men selve spisinga gikk kjapt.

 

 

Etterpå utstyrte jeg jentene med 40 euro hver, og oppgaven var å bruke dem på klær, og eneste klausulen var at de klærne skulle passe til meg. Vel vitende om at jeg muligens det neste året måtte se ut som en blanding av juletre og klovn forsvant jentene inn på senteret og jeg satte meg til å vente. Denne ventingen skulle vise seg å ta over to timer, så jeg rakk å fundere litt på livets store mysterier. I dag var det familieshopping som opptok meg, og etter å ha studert litt fant jeg ut at den er i Spania som hjemme.

 

 

Damene handler, og menn passer barna og bærer poser.

 

 

Når det gjelder shopping skal det sies at jentene har en enormt god teft, og ikke hadde de klart å bruke opp pengene heller.

 

Nå var det imidlertid på tide å reise til hotellet for en av klimatisering, og mens jeg lå rett ut på senga med AC på fullt, kunne jeg nyte gamle barnesanger som ”bjørnen sover” fra naborommet.

 

Det ble etter hvert tid for middag, i kveld ganske seint. Av gode venner som har vært på tur før har vi blitt anbefalt en del steder vi burde prøvde, men hvor gode venner de egentlig er bør muligens opp til vurdering. De sender oss konsekvent på steder hvor de ikke har engelske menyer og betjeningen ikke snakker engelsk.

 

Under middagene våre har vi det ganske koselig, og det blir fortalt mange rare historier og verdensproblemer blir løst. I dag var det filosofering over barn som gråter, og hvor dumt det var, og i enden av tanke-rekka dør visst alle barn som gråter fordi de hoster så mye. Kan også nevne at en tanke-rekke på nærmere 5 minutter ble konklusjonen at det å bli påkjørt av en bil er dumt. Hvem som kom først av høna og egget er vi imidlertid ikke ferdig med å diskutere enda, men sannsynligvis kommer det en konklusjon der også.

 

 

I dag var det en form for frukt av ubestemmelig art som skulle testes, og den falt ikke helt i smak. Det ble også bestemt at laglederen skulle smake på noe, noe han i utgangspunktet ikke er spesielt begeistra for.

 

 

Hvis noen lurer på om jeg er begeistra for sitron kan jeg avsløre at jeg synes det er litt surt.

 

Dagen i morgen er planlagt å starte med frokost 07.15, med tidlig avreise til arenaen for å heie Martha Simones og andre både nye og ikke fullt så nye venner gjennom finalene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.