44 wakeboardglade møttes på HipNotics i Tyrkia, februar 2019.

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 25. Feb 2019

Vi har hatt 8 flotte dager med strålende vær, harde treningsøkter på kabelen, og mye sosialt samvær. Vi startet hver morgen med en fantastisk omelett, fersk frukt og nypresset appelsinjuice. Det har vært næringsrike og spennende måltider hver dag og vi har fått oppleve den tyrkiske matkulturen.Etter flere tøffe og utfordrende timer på kabelen, avslutter vi kveldene med pingpong-turneringer, VM i Argentina på storskjerm og kos med Neo (parkens maskothund). Flere av utøverne har landet nye triks blant annet flere air tricks, transfer, kicker og element triks. Med støtte og motivasjon fra de andre har alle, uansett nivå, klart å utfordre og forbedre seg selv.

Dagen før hjemreise tok vi turen til Mall of Antalya for å oppleve sentrum, og for å unngå det lille vi fikk av regnvær. Etter et par timer på senteret, lengtet alle tilbake til banen og den siste økta.

Vi har kost oss masse og er motiverte for den kommende sesongen, 2019

Mvh:
Maren, Renathe, Haakon, Solveig, Emma, Mona, Bendic, Elias, Kasper, Viktor, Lene, Elisabeth, Kathrine, Thomas, Ask, Skage, Bengt, Odin, Robin, Noah, Magnus, Sondre, Rolf, Berit, Nina, Orlando, Mathilde, Gloria, Celeste, Franchesca, Alexander, Martin, Lucas, Knut, Per-Andreas, Sander, Bjørn-Åge, Jocelyn, Henning, Martin, Christina, Tuva, Timian og Rune.


Red.anm.: se alle bildene fra HipNotics i bildegalleriet.