Florida vinterferien 2019

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 5. Mar 2019

Etter en kort natt søvn bar det til Gardemoen. Flyet til London skulle gå 07.15, så da ble avreise fra Slåstad ca. klokka 03.00. Jeg skulle få vindusplassen, og var svært fornøyd med det.

Kjempefornøyd med vindusplass uten vindu.


Mellomlandingen i London ble en lang og slitsom affære, for 6 timer uten en eneste ting å gjøre, blir litt kjedelig. Flyturen til Orlando ble lang den også. Thea med vindusplassen denne gangen. 


Når vi gikk ut av terminalen i Orlando slo varmen mot oss, overgangen fra -16 til 22 plussgrader er helt OK. 


Dag 1 består av Magic Kingdom.


Så begynner vi uka hos Borris. Jeg og pappa er oppe og ute av huset til halv 9, mens de andre kan sove et par timer til. Når vi kommer fram til arenaen tar det ikke lang tid før det blir min tur. Og da ble jeg positivt overrasket av meg selv. Borris derimot sender meg bort til utstyrs-sjappa får å kjøpe ny fram-binding, og nye hansker. Fyren i utstyrs-sjappa sender oss videre til Walmart får å kjøpe vitamin E-olje til hendene mine, som var helt hærpa etter denne ene turen. 

Kjempeklar for første tur


Så måtte vi jo hente syvsoverne våre, som forresten synes det var en god ide og gjemme seg i skapet når vi kom hjem. Det var da vi bestemte oss for å fra til Universal City walk får å spise iskrem.


Sånn fortsatte de neste dagene, med en Emma som var så støl at hun ikke klarte å lukke igjen bildøra, en May-Lis som allerede etter 3 dager begynte og bli lei av biff, Thea som aldri blir lei av biff, og pappa/Knut Einar som enten spiser biff eller norsk laks. Jeg selv spiser kylling og pommes frites hvis noen skulle komme til å lure på det.


Vi måtte jo selvsagt på stranda, noe jeg ikke har noen ting imot. Vi tok først for oss Cocoa Beach, så Clearwater Beach. 

Godt og varmt i vannet


Vi ble også invitert med til Nautique-fabrikken, noe som ga meg blandete følelser. Jeg er veldig glad får at jeg ble med, men jeg syns veldig synd på de som må være inne i fabrikken der mer enn 1 time hver dag.

Vannski-kjøringa gikk så som så, mesteparten er vel sånn å forvente når vintertreninga ikke er helt på topp, men noe var også helt greit. 


Så kom vi til den siste dagen i Orlando. 

Den tilbrakte vi i Volcano Bay, Universal`s vannpark. Det er noe jeg vil anbefale alle som drar til Florida, noe av det morsomste jeg noen gang har gjort. Lacy river er klart vår favoritt, hvis jeg skal gjette var vi vel 95% av tiden i nettopp Lacy river. Så bar turen til Fort Myers for en natt, hvor jeg tilbrakte min siste natt i alene i en seng. Neste dag består av bilkjøring, vi kjørte innom en indianer landsby.


Vi hadde også en stopp i Everglades hvor vi kjørte airboat i de sumpene som skulle vise seg å ikke være sumper, men rett og slett et nettverk av veldig grunne og saktegående elver. Der så vi noen skikkelig digre alligatorer, spiste lunsj og så dro til Hollywood Beach (rett nord for Miami), hvor vi skulle bo resten av oppholdet. 

Jeg kan ikke skryte på meg at denne leiligheten vi bodde i de siste tre nettene av turen vår, var spesielt pen utvendig.


Dagen vi egentlig hadde planlagt å være på Miami Beach gikk med til å dra Down Town Miami og spise på Hard Rock cafe.

Den nest siste dagen dro vi ut til Key West, en veldig spesiell vei å kjøre vil jeg si. Bruene er så lange og går så rett frem at man ikke trenger noe ratt får å holde seg på veien.


Bading ble det ikke noe av, men vi vasset alle sammen. 

Den siste morgenen bar turen oppover mot Orlando igjen, for den dagen skulle vi nemlig tilbringe på Florida mall, før vi bar avsted til flyplassen.

Flyturen gikk helt greit, jeg fikk ikke med meg så veldig mye av den, siden jeg sov det meste av tiden, men flykapteinen var veldig fornøyd med seg selv, og fortalte at vi hadde hatt en veldig komfortabel flytur i forhold til de andre flyene som hadde flydd over Atlanteren den natta. 

Vi følte oss veldig heldige når vi bare måtte vente 4 timer i London denne gangen. Når vi kom til Gardemoen var alle utkjørt, og vi gledet oss veldig til en Grandis før det bar til sengs, ettersom det var ca. 28 timer siden vi dro fra leiligheten i Hollywood. 


Emma.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.