NM vannski - dag 1

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 27. Jun 2019


Da er første dag av NM vannski over.

Arrangementet gikk stort sett smertefritt, og det var tid til å justere underveis.  Fredagens konkurranser blir nok mye tettere og intenst for arrangøren.

Det ble gjennomført slalåm for paravannski, der Dot E Bergh fra Slåstad Vannskiklubb var eneste deltaker. Hun klart å kvalifisere seg til morgendagens finale.

I Open damer trick og hopp var det mor og datter Elgesem Vang som kledde de to første plassene i kvalifiseringen. Mor Lise foran datter Eline.
Pernille Riise Eriksen gjorde hattrick for Kvelde Vannskiklubb med å ta tredjeplassen i både trick og hopp.
Utrolig flotte prestasjoner av klubben, som sliter anleggsmessig om dagen.

Herrer Open trick ledet Even Moss Lundemo fra Asker og Bærum Vannskiklubb an, med å ta førsteplass i kvalifiseringen.  Han ble etterfulgt av Ole Johan Bjørnøe fra Kvelde Vannskiklubb og Sondre Stalheim fra Slåstad Vannskiklubb.
I hopp konkurransen herrer var Ole Johan i en egen klasse og vant kvalifiseringen med et beste hopp på 42,1 meter.  Det var 10 meter lenger enn Ken Emil Nikolaysen fra Enebakk Vannskiklubb. Nummer tre ble Sondre Stalheim fra Slåstad Vannskiklubb.

Alle resultater fra dagens kvalifiseringer finnes her - Open - Paravannski

Noen flere bilder ligger også på bildegalleriet her.

Konkurransen fredag begynner kl. 09.00.  Da er det kvalifisering slalåm som gjelder, etterfulgt av alle finalene i paravannski og open klassene.  Dagen avsluttes så med premieutdeling for disse klasser.

I disse tider da Norges Idrettsforbund ønsker at Alle skal med, så følger her bilde i forhold til nyrekruttering av vannskihoppere.