Nok en helg med aktivitet unnagjort!

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 19. Aug 2019

Enebakk Vannskiklubb avholdt lørdag 17. august sin delfincup i noe utfordrende vær.  Men de som deltok her brydde seg ikke noe særlig om det, og stilte opp.

Resultater fra Delfincupen finner dere her.


Sauherad IL, Wakeboard arrangerte en samling for jenter mellom 8 og 19 år på Norsjø fredag 16. og lørdag 17. august.
Det var i utgangspunktet påmeldt 15 stykker, men det kom over det dobbelte!. Til sammen 36 jenter - og det er superbra!!!

Det var mange nye som aldri hadde stått på wakeboard tidligere, og som etter endt samling hadde fått nye gode opplevelser på vannet. Tilbakemeldingene fra både barn og foreldre var veldig positive. Idrettsglede og mestringsfølelse er en god kombinasjon, dette var det flere som ville fortsette med!

Været holdt seg bra nesten helt til slutt. Det ble avsluttet med pølser og brus i et plutselig regnvær.

Wakegirls var en suksess og klubben gleder seg til neste samling.

Noen bilder fra samlingen finnes på Bildegalleriet.

Fullt på startbrygga på Norsjø!

Lillehammer Vannskiklubb gjennomførte sin vannskiskole de 2 siste ukene i sommerferien.
Dette er en populær aktivitet for barn i Lillehammer som oftest omtales som Vannsprut uke. Totalt har de hatt 28 deltagende barn på disse ukene, med flest deltagere den siste uka.
Mange har prøvd vannski for første gang, og veldig mange av deltagerne er nå i stand til å stå på en ski og klubben håper de kommer tilbake igjen som aktive medlemmer i fremtiden.
I tillegg til vannskikjøring har det vært mye lek, bading og annet moro.   Som instruktører har de hatt med ungdommer som tidligere har deltatt på vannsprut, og mange av disse er nå aktive vannskiutøvere som har mye å bidra med til de yngre.

Bilder fra vannskiskolen finnes på Bildegalleriet.

Man trenger ikke kun kjøre en etter en vannskibåt heller.....