NVWF's lavvo camp - del 1

Postet av Stephen Smithurst den 31. Mai 2021

NVWF’s lavvo camp 2021 – del 1

I strålende solskinn ble det i helgen arrangert lavvo camp for rekrutter på Slåstad vannskiklubbs flotte arena. På bakgrunn av ulike lokale restriksjoner var det beklageligvis noen som ikke fikk lov til å delta denne gangen, og vi besluttet derfor å flytte del 2 av campen til senere.

14 spente rekrutter fra vannskiklubbene Lillehammer, Enebakk, Asker og Bærum, Ullensaker og Slåstad ankom fredag ettermiddag til camp som mange hadde gledet seg lenge til. Noen hadde vært her før, men for de fleste var både arenaen og de andre rekruttene et nytt møte.

Fredag var det kjøring i sjø 1. Ivrige rekrutter og flotte forhold gjorde at alle fikk gjennomført 2 runder før vi ga oss på vannet. Da pizzaen kom på bordet kl 21.30 var det ingen tegn til at denne gjengen ikke kjente hverandre fra før. Til stor jubel ble det kunngjort at de kunne få leke ute på området til kl 23, og det var da det slo meg at dette kanskje var mer enn de hadde forventet. Vi koste oss på arenaen utover kvelden med volleyball og fotball, og nye bånd ble knyttet på tvers av vannski-Norge. Rundt midnatt hadde alle falt til ro både i buss og lavvo.

Det ble en natt med historier og minner som vi kan ha glede av lenge, akkurat slik det skal være på camp. For enkelte ble det nok litt mindre søvn enn vanlig, men alle var på plass til frokost 08.30 og klare for mer vannskikjøring. 

Klokken 09.00 var vi i gang med første løper på sjø 2. Flere utfordret seg selv denne dagen både på trick og slalåm. Vi håper de erfarte at det ikke er så farlig å prøve på noe nytt, og at man stort sett får til det man vil hvis man bare er villig til å prøve hardt nok! 

Klokken 15.00 var foreldre invitert til å se siste runde. Vi hadde da forflyttet oss til sjø 1 igjen og skulle bli kjent med å starte fra startbrygga. Det skulle ikke mer til før flere fikk kjenne på nervene. De ble plutselig litt ekstra fokuserte og ville få til sitt beste på denne siste turen. Praten i bryggeområdet gikk livlig og både forventninger og målsetninger ble delt med nye vannskivenner.

   

Kl 17.00 var NVWF’s lavvocamp slutt for denne gang. Slitne kropper med store smil kunne vende nesen hjemover. Tusen takk til flotte ungdommer som stilte opp som ledere og båtfører for våre yngre rekrutter. Emma Christine Kvisla, Kaja Stalheim, Andrea Brøndbo Moss og Sondre Stalheim. Dere var helt supre!
Takk til Slåstad vannskiklubb for utlån av anlegg og Knut Einar Kvisla som lot oss disponere bussen og teltet. Vi håper vi snart sees på en vannskiarena igjen! 

 

På vegne av NVWF

Monica Knapkøien, Lars Erik Nyborg og Monika Stalheim