Samling rekruttlaget og ungdomslaget vannski 3.–5. februar

Postet av Stephen Smithurst den 6. Feb 2023

Det var en gang en gjeng med vannskiungdom som skulle til fjells for å bli bedre kjent. Etter langt om lenge og lengre enn langt kom alle fra fjern og nær, østenfor sol og vestenfor måne seg fram til Skeikampen. Der åpenbarte det seg en fantastisk hytte som lokket med varme og lys som reneste Soria Moria-slott. Hytteeier Monika hadde sammen med Maren, Jørgen, Agathe og Eira dratt opp tidlig for å fyre og måke så det var rene luksusen for de andre som kom puljevis etter. Mange rakk også å ake litt på ettermiddagen.

Etter å ha nytt et deilig tacomåltid i god og varm hytte ble alle installert på soverom, anneks og hems, og kvelden ellers gikk med på gode samtaler og TV-titting. Det var ønske om å komme seg tidlig i bakken dagen etterpå så det ble tidlig kveld. 

Som sagt så gjort, Jørgen satt klar til frokost kl 8 lørdag morgen og resten fulgte på. Sola sto opp over Skeikampen og innen 9.30 hadde Monika og Monica shuttletransport A/S fraktet alle alpinistene til bakken. Malin og Tuva tok en aketur og alle samlet seg i hytta igjen til varm lunsj. Alpinistene benyttet så resten av dagen i bakken, og det ble en sparktur på de som var igjen på hytta.

Da vi en vond finger og noen mistede staver senere ble samlet på hytta igjen tok Tuva ansvar for en bli-kjent lek og Monika startet sesongens Ungdomslagets mester med en støtøvelse, Elektrosjokk. Der gikk Sigrid av med seieren foran Maren og Selma. Etter middag var det klart for MGP-fest med Mozell i stettglass, stemmeskjema og konfetti. Det var høy stemning og spenning knyttet til hvem som skulle gå av med seieren, og praten gikk livlig. Etter at Norges bidrag til MGP var klart gikk ungdommene, i beste vannskistil, selv i gang med karaoke som varte til godt over midnatt. 

Vi ser gang på gang at vi har en flott gjeng med inkluderende ungdom som ønsker de nye velkommen i gruppa på en varm og god måte. Vennskap og relasjoner bygges på tvers av klubbtilhørighet, noe som har stor verdi for å bygge en god lagskultur.

Søndag var det klart for felles treningsøkt sammen med elitelaget på Treningssenteret Frisk i Moelv med instruktør Tone. Det var en økt preget av høy intensitet og gode øvelser for kjernemuskelatur og balanse, og avslutningsvis fikk utøverne tips de kan ta med seg videre i egentrening. Flere av utøverne uttalte at de aldri hadde vært så slitne og noen var til og med glad for at de hadde overlevd økten.

         


Det ble gjennomført nok en øvelse i Ungdomslagets mester, og Aurora gikk av med seieren i 90-graderen foran Malin og Agathe.

 

Vi avsluttet med en måltid på pizzarestaurant praktisk nok i nærheten av togstasjonen i Moelv, og utøvere tok toget hjem ettersom det passer. Det ble en hyggelig avslutning på en innholdsrik helg, og desserten smakte nok ekstra godt i slitne og fornøyde ungdommer som kan være veldig fornøyd med egen innsats. Vi takker for en fin helg, og med Tuva på buss til Trondheim og Maren og Jørgen på nattoget tilbake til Stavanger er denne vannskihelga ute. Vi gleder oss allerede til neste gang!


Takk for lånet av fine ungdommer


Hilsen Tuva, Monika og Monica

 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.