Lyst til å prøve wakesurfing?

Postet av Stephen Smithurst den 10. Jun 2024

IL Flåværingen wakesurfgruppe (Hallingsurf) tilbyr nå regelmessige treningsøkter der dere kan lære wakesurfing og ha det gøy på vannet. 

Det vil være 2 treningsøkter hver torsdag på 1,5 time. Første fra 18:00-19:30, og andre fra 19:30 til 21:00. Oppmøtested Gulsvik brygge, Flå - torsdag 13. juni.

Påmeldt nr. 1 og 2 er klare iført våtdrakt når treningsøkten begynner. Deltagerne vil bli plassert i båten etter når de meldte seg på. Når en deltager går ut i vannet vil deltagerne rotere i båten. Det er beregnet maksimalt 10 min til hver deltager i vannet. Videoproduksjon er planlagt.

Strengt tatt er alt en deltager å ta med seg en badebukse. Men vi anbefaler på det sterkeste å ta med egen våtdrakt. Det vil være noen til utlån, men en våtdrakt bør passe godt på kroppen. Det fine med våtdrakter er at de kan brukes til mye annen lek og moro på vann.

Vi anbefaler å ta med varme klær, lue, jakke som tåler regn og vind, varme ullsokker, håndkle i tillegg. All erfaring tilsier at det er godt å få tilbake varmen etter en økt i sjøen.

Treningen er åpen for alle. Forutsetning er at man er medlem i Flåværingen IL. I tillegg er det og en treningskontingent.

Les mer om arrangementene på Isonen, i tillegg til at dere kan melde dere på der.