NVWF Rekruttsamling Wakeboard 7-9 August 2015 på Norsjø kabelpark

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 11. Aug 2015
Poenget med samlingen var å samle de som er mest ivrige og flinke, og forhåpentligvis gi dem enda mer gnist til å fortsette videre satsing. Det ble derfor ganske naturlig å ta med de som deltok på NM.

Vi møttes fredag ettermiddag (7 august) på kabelbanen, der alle utøverne ble introdusert for hverandre og møtte oss som skulle være trenere. Føljande utøvere deltog, Jonas Sørlie, Nikolai Kielland Paus, Emeli Nydahl, Sondre Slaattelia, Adrian Syversen, Tage Reierstøl, Tina Steffensen og Bork Ower. Vi lot det så kjøre ut på vannet så de kunne bli kjent med banen og resten av elementene.

Det var flere av kjørerne som bare har kjørt på 2.0 systemet og aldri på en rundbane. Mange som brukte litt tid på å venne seg til dette, men i slutten av dagen tror jeg alle var komfortable med det. Mens utøverne var på vannet og lekte seg fulgte trenerne nøye med og ga utøverne tilbakemeldinger ettersom de falt og kom tilbake på land. Når det ikke var for mange folk på kabelen fikk vi også lov til å kjøre to og to sammen slik at vi kunne forklare underveis hvordan ting skulle gjøre.

Når kabelen stengte for dagen stod trenerne klare med pizza til utøverne slik at dem kunne fylle på med energi før vi skulle kjøre på kabelen etter stengetid, med kort line. Dette er for at kort line gjøre det enklere å gjøre vanntriks. Dette er viktig siden vanntriks utgjør halve poengsummen i konkurranser. Noen var veldig slitne etter mye kjøring tidligere på dagen, men resten samlet krefter å ga seg utpå og de fleste gjorde stor progresjon. Når vi var ferdig var kl 21.00 og det tok ikke lang tid før utøverne sloknet i hyttene.

Kl 09.00 var det en trøtt gjeng som stod opp til frokost, men etter litt mat og morgentrim var alle klare for en ny og lang dag på vannet. Nå virket det som utøverne hadde blitt mer vant med banen og turte å gi litt mer gass! I løpet av dagen var det også flere som lærte seg nye triks. Vi gjorde samme opplegg som dagen før, men vi delte opp dagen slik at de skulle få litt mer pauser og ikke slite seg helt ut. Så 13.30 gikk vi opp til hyttene igjen for å fylle opp med ny energi. Her pratet vi også litt om hvilke mål de hadde satt seg og hva de eventuelt trengte hjelp til. Etter en ny runde på vannet, var det igjen på tide med mat. Denne gangen dro vi inn til Bø, og spiste hamburger. Når vi hadde fått i oss nok mat var det tilbake til kabelbanen nok en gang for å kjøre etter stengetid med kort line. Denne gangen var nesten alle med å prøvde, og alle som prøvde klarte å få satt ned et vanntriks!

Nok en gang var det en veldig sliten og fornøyd gjeng som gikk til sengs. Søndag morgen var litt kald, men når magesekken var full og vi fikk satt igang oppvarming så begynte solen å titte litt fram. Det ble en gange rolig siste dag men alle var på vannet og så ut til å ha det veldig gøy!
Vi bestemte oss for å gi oss rundt 14.00 da vi så at det var lite krefter igjen. Men det var en veldig fornøyd gjeng, og som lurte veldig på når NVWF neste gang ble.

Se fler bilder i BILDGALLERIET

Odd Roar SolerødKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.