Vel overstått tinghelg

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 9. Nov 2016


Det årlige forumet og tinget ble arrangert på Thon Hotel Triaden 5. og 6. november 2016. Det var godt oppmøte både fra vannski- og wakeboardklubbene, noe som førte til god diskusjon spesielt på de splittede sesjonene under forumet på lørdag.

Søndagens ting gikk rolig for seg. Alle forslag, budsjett og strategiplan ble enstemmig godkjent. Det ble heller ingen endinger i styresammensetningen da alle medlemmene som var på valg ønsket gjenvalg og fikk det.


I forbindelse med forumet på lørdag arrangerte Hedmark og Oppland Vannskikrets en aktivitet for ungdommene som var tilstede. De fleste deltagerne var fra regionslaget til kretsen, men ungdommer i aktuell alder fra andre vannski- og wakeboardklubber var også invitert. Etter vel gjennomført opplegg ble vinnerlaget premiert og alle fikk utdelt refleksvester. Disse flotte ungdommene er fremtiden vår!

Det ble også delt ut diplomer for årets nye norgesrekorder. Blant annet sikret både mor og datter Elgesem Vang seg diplomer for norske rekorder i hopp.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.