Lærerik sesongavslutning i Portugal

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 30. Nov 2016

Nicoline sammen med Marta Simões.


26. Oktober dro vi for første gang til Portugal og Quinta Grande for noen dager med vannski. Vi ble tatt imot på flyplassen av Fransisco som tok oss med på sightseeing og middag i Lisboa før turen gikk til Quinta Grande. Det var sent på kvelden når vi kom frem så vi fikk en rask info om planen for dagen etter.

Morgenen var fantastisk med fine forhold og 21 grader i vannet. På det meste var det 28 grader i lufta og unormalt varmt til å være på den tiden. Fransisco så raskt hva som burde terpes på og dette var han konsekvent på i dagene vi var der. Det var tre økter om dagen, unntatt den siste dagen med 4. Det var ingen fokus på resultater, men kun terping på den samme teknikken. Det var uvant å kjøre der til å begynne med, men fokuseringen på de samme tingene ga resultater etter hvert.

Vi lærte også mye om mental trening mht. å alltid ha fokus og gi alt, samt at man bør være konsekvent når man trener teknikk og ikke fokusere på resultatene da de vil komme over tid. Fransisco var også tydelig på viktigheten av å skrive treningsdagbok for å kunne vite hvor mye trening man må legge ned for å nå bestemte resultater og hvor mye man må øke med for å forbedre seg. Ikke minst var han opptatt av å bevisstgjøre hvordan man selv følte at det hadde gått.

Siden Fransisco skulle på ferie den siste dagen tok datteren Marta seg av den siste coachingen. Nicoline fikk også teste Marta sin ski med Reflex binding. Det var uvant, men kult å få prøve å kjenne forskjellen fra egen ski og teste skia til en som har så gode resultater å vise til. Den siste kvelden ble vi med Marta til Lisboa for en bedre middag og overnatting i leiligheten hun bor i.

Det var en veldig lærerik tur i flotte omgivelser med de hyggeligste menneskene man kan tenke seg, så vi reiser gjerne tilbake.

Nicoline & Anna Louise


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.