Michael Kjellander

Michael Kjellander

Nordic Wake Girls –The gathering 15

Postet av Michael Kjellander den 19. Jun 2015

Det var et gledelig syn å se bil etter bil rulle inn på parkeringen ved Norsjø Kabelpark, fylt til randen med jenter og wakeboardutstyr. De kom fra hele norden og visse hadde kjørt oppimot 10 timer, men det hindret dem ikke fra å hoppe rett i våtdrakta og ut på vannet fredag kveld.

Lørdag innleddes med felles samling og lek i form av acro-yoga før Nordic Wake Girls tok over kabelparken før åpningstid. Målet med helgen skilte seg fra tidligere arrangement da fokuset lå ikke på prestasjon, men i steden bygge et sosialt nettverk for jenter som kjører wakeboard. Jentene ble oppfordret til å hjelpe hverandre enten det var med tips eller heiarop og ikke minst ta hjelp av de andre jentene. Resultatet ble en levende startbrygge med stemning på topp! :)

Etter en lang dag med masse yoga og endeløs wakeboardkjøring ble dagen avsluttet med pizza og samling. Kontaktinfo ble utbyttet og alle de 30 deltagerne kan glede seg over å ha minst en kontakt ved nesten alle kabelparker i norden.

Helgen var ekstremt vellykket og forhåpentligvis var dette den første av mange samlinger framover. Nordic Wake Girls vil gjerne takke våre fantastiske sponsorer for at de gjorde denne samlingen mulig;

Norsjø Ferieland & Kabelpark, Norges Vannski og Wakeboardforbund, Svenska Vattenskid och wakeboard förbundet, Fluid.no og O’neill.

For flere bilder fra helgen besøk vår instagram @nordicwakegirls (#nordicwakegirls #thegathering15) eller facebook NordicWakeGirls :)

Se även flera bilder i vårt bildgalleri!

MVH
NordicWakeGirls
Maria, Elin og TrudiKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline