Arkiv


 • NVWFs Ting 2020

  NVWFs Ting 2020

  Tinget 2020 er nå historie, og referater og protokoller vil komme etter hvert både fra forumet og tinget. Men en ting kan vi foreløpig informere om, og det er fra valget.

  Les mer
 • Vinnerne av Årets priser

  Vinnerne av Årets priser

  Under festmiddagen etter forbundstinget lørdag, kjørte forbundets president Lars Marthinsen presentasjon av de nominerte og vinnere av Årets syv priser.

  Les mer
 • Og de nominerte er.......

  Og de nominerte er.......

  I forbindelse med årets forum og ting som avholdes lørdag 17. oktober, vil det bli delt ut syv priser som tidligere år under festmiddagen på kvelden. De vil gå til årets gjennombrudd, årets forbilde, årets utøver samt årets ildsjel. De tre første kategoriene gjelder både for vannski og wakeboard, mens årets ildsjel vil kun gå til en dedikert person i hele vårt miljø.

  Les mer
 • Nye dokumenter til lørdagens forum/ting samt justert mandat for vannski og wakeboard komiteene

  Nye dokumenter til lørdagens forum/ting samt justert mandat for vannski og wakeboard komiteene

  Det har i dag blitt sendt ut e-post til forbundet organisasjonsledd med tre dokumenter. To av de gjelder lørdagens forum og ting. Det siste dokumentet er forbundsstyret endring/justering av mandatet til vannski og wakeboard komiteene.

  Les mer
 • Nominasjoner til NVWFs festmiddag 2020

  Nominasjoner til NVWFs festmiddag 2020

  Tradisjon tro ønsker forbundsstyret å hedre personer som har vært gode ambassadører i vårt miljø i 2020. Kåringen vil skje på festmiddagen etter forbundstinget lørdag 17. oktober, og de trenger da forslag på kandidater til de syv prisene som skal deles ut.

  Les mer
 • Endringer i aldersklasser kabelwakeboard

  Endringer i aldersklasser kabelwakeboard

  Styret i IWWF Cable Wakeboard har annonsert endringer i følgende aldersklasser som vil være gjeldende fra 1. januar 2021. U-19 junior vil nå bli U-18 junior U-15 boys/girls vil nå bli U-14 boys/girls.

  Les mer
 • Tingdokumenter sendt ut

  Tingdokumenter sendt ut

  Forbundskontoret har i dag, fredag 2. oktober, sendt ut tingdokumentene til forbundets organisasjonsledd.

  Les mer
 • Klubbsamling Arendal 27. september

  Klubbsamling Arendal 27. september

  Arendal Wakeboardklubb inviterte til sesongavslutning med klubbsamling søndag 27. september. Grunnet en litt lei covid-19 utvikling i området var det mange av klubbens faste medlemmer som ikke ønsket å delta.

  Les mer
 • Fysisk avholdelse av NVWFs ting 17. oktober

  Fysisk avholdelse av NVWFs ting 17. oktober

  Styret i NVWF vedtok på forrige styremøte å gå for en fysisk avholdelse av forbundstinget 2020. Det har vært jobbet med alternative steder, og det har nå kommet frem til at tinget vil bli avholdt på Thon Oslo Airport Hotel, Balder Allé 2, 2060 Gardermoen. Det blir forum fra kl. 10.00, ting fra kl. 15.00 og festmiddag fra kl. 18.00

  Les mer
 • Sesongen over for i år

  Sesongen over for i år

  Med helgens vannskikonkurranse avholdt på SIAP, Skarnes 19.-20 september er nå konkurransesesongen 2020 definitivt over.

  Les mer
 • Arctic Winter Waterski Challenge 19-20 september

  Arctic Winter Waterski Challenge 19-20 september

  Som navnet på konkurransen tilsier, går vi mot en kaldere sesong selv om gradestokken de siste dagene har vippet 20-tallet. Sesongens siste vannskikonkurranse her til lands arrangeres førstkommende helg av Slåstad Vannskiklubb på deres arena SIAP på Skarnes i Sør-Odal.

  Les mer
 • Sesongavslutning Wakecupen

  Sesongavslutning Wakecupen

  Da er siste konkurranse for wakeboarderne unnagjort med Wakecupavslutning og delfincup på Norsjø kabelpark, i regi av Sauherad IL wakeboard, lørdag 12. september.

  Les mer
 • Idrettens koronavettkurs

  Idrettens koronavettkurs

  Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover, og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egne barn i sin profil i Minidrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset.

  Les mer
 • Sesongens finale i wakecupen

  Sesongens finale i wakecupen

  Lørdag 12. september avholder Sauherad IL wakeboard sesongens siste wakecup konkurranse på Norsjø kabelpark, Akkerhaugen. Tidligere på dagen blir det også en delfincup samme sted.

  Les mer
 • Resultater Slåstad Fall Slalom

  Resultater Slåstad Fall Slalom

  En utrolig flott helg er avsluttet. 4 runder med slalåm i nydelig høstvær, med ny norgesrekord jenter U-14, nye personlige rekorder satt og EM krav klart.

  Les mer
 • Slåstad Fall Slalom 5.-6. september

  Slåstad Fall Slalom 5.-6. september

  Den eneste konkurransen som avholdes nå førstkommende helg, 5.-6. september, er Slåstad Fall Slalom 2020 som arrangeres på vannskiarenaen på SIAP, Skarnes. Dette er en vannski slalåm konkurranse der utøvere får kjøre 4 runder - 2 på lørdag og 2 på søndag.

  Les mer
 • Klubbaktiviteter

  Klubbaktiviteter

  Vi har mottatt flere rapporter fra klubbene i det siste, og her legger vi ut et par aktiviteter som har blitt avholdt den siste tiden.

  Les mer
 • Klubbsamling Neglespretten 27. august

  Klubbsamling Neglespretten 27. august

  Kontoret har mottatt rapport fra Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb fra deres klubbsamling på Seaside Cablepark, Hamar torsdag 27. august.

  Les mer
 • Konkurransefri helg

  Konkurransefri helg

  Kalenderen viser fredag 28. august, og vi går nå inn i månedens siste helg. Terminlisten har ingen konkurranser denne helgen, dette da den ble satt opp i en tid før korona stengte ned verden.

  Les mer
 • Rapport fra Wakecamp på Hamar 10-12 august

  Rapport fra Wakecamp på Hamar 10-12 august

  Flere av våre klubber har avholdt aktiviteter i sommer, både for egne medlemmer og for andre. Vi har mottatt rapporter om stor deltakelse på skoler, camper og samlinger, og ønsker å formidle bilder og rapport fra en av disse. Wakecamp på Hamar i regi av Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb.

  Les mer
 • Resultater Tirsdagscupen 6, sammenlagt og ny norsk rekord!

  Resultater Tirsdagscupen 6, sammenlagt og ny norsk rekord!

  Årets Tirsdagscup er over, Nora Handegaard fra Ullensaker Vannskiklubb vant den siste konkurransen foran Emma Christine Kvisla og Julie Borge, begge fra Slåstad Vannskiklubb.

  Les mer
 • Sesongens siste Tirsdagscup vannski

  Sesongens siste Tirsdagscup vannski

  I dag, 25. august, avholdes den sjette og siste konkurransen i Tirsdagscupen 2020 på SIAP, Skarnes. Nok en gang skal 21 utøvere konkurrere i to runder slalåm, og kjempe om seier i denne konkurransen og sammenlagt.

  Les mer
 • NM kabelwakeboard 2020

  NM kabelwakeboard 2020

  NM kabelwakeboard ble avholdt denne helgen på Norsjø kabelpark, Akkerhaugen. Det skulle være en to-dagers konkurranse med kvalifiseringer fredag (21. august) og barneshow, kvalifiseringer og finaler lørdag (22. august). Grunnet feil på kabelen lørdag, måtte noen av finalene utsettes til søndagen.

  Les mer
 • Aktiv delfincup helg på vannski

  Aktiv delfincup helg på vannski

  Årets delfincup sesong for vannski ble avsluttet nå i helgen. Moelv Vannskiklubb og Lillehammer Vannskiklubb stod for hvert sitt arrangement, henholdsvis lørdag 22. og søndag 23. august. Til sammen deltok det 66 barn og unge opptil 17 år, 37 stykker i Moelv og 29 på Lillehammer!

  Les mer
 • Delfincuper kommende helg

  Delfincuper kommende helg

  Førstkommende helg 22. og 23. august arrangeres det to stykk delfincuper i Mjøsregionen. Dette er de to siste delfincup arrangementene for vannski denne sesongen.

  Les mer
 • NM kabelwakeboard 21.-22. august

  NM kabelwakeboard 21.-22. august

  Sauherad IL wakeboard står som arrangør for NM kabelwakeboard og -wakeskate som avholdes førstkommende fredag og lørdag. Arrangementet vil foregå på Norsjø kabelpark, Akkerhaugen i Telemark og starter med kvalifiseringer fredag fra kl. 17.30, og fortsetter på lørdag fra kl. 08.00 til 10.00.

  Les mer
 • Vannskiskoler på Lillehammer

  Vannskiskoler på Lillehammer

  Lillehammer Vannskiklubb arrangerte to vannskiskoler i henholdsvis uke 32 (3.-7. august) og uke 33 (10.-14. august). Skolen kaller de for Vannsprut, og er blitt populært blant områdets barn og unge.

  Les mer
 • Innkalling NVWFs Ting 2020

  Innkalling NVWFs Ting 2020

  Innkalling til NVWFs Ting 2020 har i dag blitt sendt ut til forbundets organisasjonsledd. Dato er lørdag 17. oktober på Idrettens hus, Ullevål stadion, Oslo.

  Les mer
 • En bra helg i Trøndelag

  En bra helg i Trøndelag

  Svorken Vannskiklubb stod for sin første konkurranse på flere år nå i helgen. Det ble arrangert delfincup både lørdag og søndag på deres arena Hjultjønna i Melhus, med til sammen 19 barn og unge som deltok. Det ble en flott helg med mye bra aktivitet på vannet.

  Les mer
 • Delfincup Svorken Vannskiklubb 15 og 16 august

  Delfincup Svorken Vannskiklubb 15 og 16 august

  For første gang på en god stund, skjer det nå konkurranseaktivitet hos Svorken Vannskiklubb. Kommende helg står de som arrangører av delfincup på sin arena Hjultjønna i Melhus kommune.

  Les mer
 • Klubbaktivitet hos Svorken Vannskiklubb

  Klubbaktivitet hos Svorken Vannskiklubb

  Forbundskontoret mottok i dag rapport fra Svorken Vannskiklubb som har avholdt åpen samling på sin arena Hjultjønna i Melhus 8. august. Dette for å rekruttere flere medlemmer.

  Les mer
 • Klubbkveld hos Kvelde Vannskiklubb

  Klubbkveld hos Kvelde Vannskiklubb

  Mandag 10. august avholdt Kvelde Vannskiklubb en aktivitetskveld for klubbens medlemmer. Her er en kort rapport fra klubbkvelden.

  Les mer
 • Rettelse i resultatlisten fra Wakecupen hos Kongsberg

  Rettelse i resultatlisten fra Wakecupen hos Kongsberg

  Det hadde dessverre sneket seg inn en feil i resultatlistene fra lørdagens Wakecup hos Kongsberg Wakeboardklubb. Nummer to og tre i dameklassen var blitt byttet om.

  Les mer
 • Tirsdagscupen nr. 5

  Tirsdagscupen nr. 5

  Kalenderen viser igjen tirsdag, og tirsdagen er dagen for Asker og Bærum Vannskiklubbs Tirsdagscup. Konkurranse nummer 5 går av stabelen i dag, 11. august, på arenaen SIAP, Skarnes i Sør-Odal.

  Les mer
 • Flott konkurransedag hos Kongsberg WBK

  Flott konkurransedag hos Kongsberg WBK

  Lørdag 8. august avholdt Kongsberg Wakeboardklubb den tredje konkurransen i wakecupen, i tillegg til en delfincup. 7 utøvere deltok i delfincupen mens hele 29 utøvere konkurrerte i wakecupen, fordelt på de fire klassene U15/girls, U15/boys, Open damer og Open herrer.

  Les mer
 • To nye norgesrekorder satt i helgen!

  To nye norgesrekorder satt i helgen!

  Det er ikke bare på vannskiarenaen på SIAP at det settes rekorder. Enebakk Vannskiklubb sin arena på Mjærvann er også en flott arena for dette! Klubben arrangerte to konkurranser i helgen som var. Enebakk Open lørdag 8. august og Dr. Oetker Cup søndag 9. august.

  Les mer
 • Kongsberg arrangerer wakecup og delfincup - 8. august

  Kongsberg arrangerer wakecup og delfincup - 8. august

  Kongsberg Wakeboardklubb, som tidligere i sommer flyttet sin kabel på Lågen i Kongsberg, står i morgen som arrangør av forbundets wakecup (konkurranse nr. 3) og delfincup. Totalt 41 utøvere er påmeldt begge cupene.

  Les mer
 • Konkurranser hos Enebakk 8 og 9 august

  Konkurranser hos Enebakk 8 og 9 august

  Enebakk Vannskiklubb står som arrangør av to vannskikonkurranser førstkommende helg. Det er den tradisjonsrike Enebakk Open som arrangeres lørdag 8. august, mens Dr. Oetker Cup avholdes søndag 9. august. Konkurransene avholdes på deres arena på Mjærvann.

  Les mer
 • Mye bra hopping på SIAP!

  Mye bra hopping på SIAP!

  Det gamle ordtaket "øvelse gjør mester" holder fortsatt! På gårsdagens hoppkonkurranse Slåstad Junior Jump for de yngre vannskiutøverne var det mye bra hopping. Ut av denne kvelden kom det en ny norgesrekord, en som klarte forbundets EM krav samt noen personlige rekorder.

  Les mer
 • Slåstad Junior Jump - 6. august

  Slåstad Junior Jump - 6. august

  Torsdag 6. august avholder Slåstad Vannskiklubb sin hoppkonkurranse nummer to for utøvere mellom U-14 og U-21. Det skulle egentlig vært avholdt fire av disse konkurransene i år, men korona situasjonen ville det annerledes.

  Les mer
 • Klubbsamling Asker og Bærum Vannskiklubb 1. august

  Klubbsamling Asker og Bærum Vannskiklubb 1. august

  Asker og Bærum Vannskiklubb avholdt sin klubbsamling 1. august. Her følger en rapport og bilder fra samlingen.

  Les mer
 • Aktiv konkurranseuke

  Aktiv konkurranseuke

  Kommende uke blir svært aktiv for flere av våre klubber, og ikke minst for funksjonærer og utøvere. Fire konkurranser skal avholdes fra og med torsdag 6. til og med søndag 9. august.

  Les mer
 • Invitasjon delfincup Enebakk Vannskiklubb 1. august

  Invitasjon delfincup Enebakk Vannskiklubb 1. august

  Enebakk Vannskiklubb har gleden av invitere til Delfincup lørdag 01. august kl 10:00 Det blir konkurrert i slalåm, trick og hopp etter rekruttregler delfincup. Dette er en konkurranse for barn og ungdom mellom 0 – 17 år. Her kan alle som kommer opp på 2 ski og klarer å svinge over bølgene delta. Dette skal være en uhøytidelig dag med konkurranse og gøy på vannet.

  Les mer
 • Invitasjon NM kabelwakeboard og -wakeskate 2020

  Invitasjon NM kabelwakeboard og -wakeskate 2020

  Sauherad IL wakeboard inviterer til Norgesmesterskapet i kabelwakeboard og -wakeskate fredag 21. og lørdag 22. august på Norsjø kabelpark, Gvarv i Telemark. Arrangementet starter med kvalifiseringer til NM fredag kl. 18.00 og avsluttes lørdag med barneshow (uhøytidelig konkurranse for de under 12) og NM finaler.

  Les mer
 • Nye Norgesrekorder vannski

  Nye Norgesrekorder vannski

  Det ble satt hele 6 nye norske rekorder under NM vannski nå i helgen. Et par av rekordene slettet rekorder satt for 13 år siden!

  Les mer
 • Takk for denne gang!

  Takk for denne gang!

  Nok et begivenhetsrikt vannski NM er over. Tre lange dager med venting, forventning, skuffelse og glede er unnagjort. Og ikke minst spenning!! To flotte dager værmessig, og en søndag preget av usikkerhet omkring hvorvidt regnet ville bøtte ned eller ikke.

  Les mer
 • NM vannski 2020

  NM vannski 2020

  NM vannski blir arrangert av Slåstad Vannskiklubb på deres arena på SIAP, Skarnes kommende helg 24.-26. juli. Konkurransen begynner hver dag kl. 08.00.

  Les mer
 • Resultater fra Slåstad Junior 2020

  Resultater fra Slåstad Junior 2020

  Lørdag 18. juli ble det avholdt tre grens vannskikonkurranse for de yngste utøverne fra U-14 til U-21. Et flott arrangement i regi av Slåstad Vannskiklubb med til sammen 24 unge utøvere, hvorav alle deltok i slalåm, 19 i trick og 15 i hopp.

  Les mer
 • Slåstad Junior 2020

  Slåstad Junior 2020

  Lørdag 18. juli arrangerer Slåstad Vannskiklubb en konkurranse for de yngre vannskiutøverne, Slåstad Junior 2020. Dette er en konkurranse for utøvere i klassene mellom U-12 og U-21 i slalåm, trick og hopp.

  Les mer
 • Feriedager på forbundskontoret

  Feriedager på forbundskontoret

  Forbundskontoret blir feriestengt fra og med fredag 10. juli, kl. 12.00 til og med torsdag 16. juli.

  Les mer
 • Rekruttlag -og juniorlandslagsamling – Svorken VSK

  Rekruttlag -og juniorlandslagsamling – Svorken VSK

  Litt kjedelig, at det ikke ble Stavanger tur - da det var planlagt i lang tid. Men, værutsiktene var særdeles dårlige. Heldig for oss, var Svorken Vannskiklubb et likeverdig alternativ. De snudde seg raskt rundt på hælen - og la forholdene til rette for en camp på deres arena. Her følger rapport og

  Les mer
 • Fra wakecup 2 og delfincup på Hamar 4. juli

  Fra wakecup 2 og delfincup på Hamar 4. juli

  Det ble en bra dag på Seaside Cablepark, Hamar lørdag. Med mange deltakere i wakecup og delfincup arrangementene, og ikke minst bra vær!

  Les mer
 • Wakecup 2 og delfincup på Hamar 4. juli

  Wakecup 2 og delfincup på Hamar 4. juli

  Lørdag 4. juli arrangerer Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb andre runde i årets Wakecup samt en delfincup for de under 12 år. Arrangementet foregår på Seaside Cablepark, Hamar og starter kl. 11.00.

  Les mer
 • Slåstad Junior Jump Tour 2. juli

  Slåstad Junior Jump Tour 2. juli

  Slåstad Vannskiklubb ønsket å få flere yngre vannskiutøvere til å delta, og bli flinkere i hopp. De søkte i vinter om å få arrangere Slåstad Junior Jump Tour denne sesongen. Dette skulle være 4 individuelle hoppkonkurranser for utøvere U-12 til og med U-21.

  Les mer
 • SYC 2020 avlyst!

  SYC 2020 avlyst!

  Vi har akkurat mottatt beskjed fra det svenske vannski og wakeboard forbundet (SVWF) om at årets Nordisk Ungdomsmesterskap vannski (SYC) er avlyst. Dette grunnet stor usikkerhet omkring korona situasjonen samt reiserestriksjonene hos de fire nordiske landene,

  Les mer
 • Wakeboardskole og elitelagssamling 26-28 juni

  Wakeboardskole og elitelagssamling 26-28 juni

  Wakeboardskolen har i sesongen 2020, 25 deltakere og elite laget teller 9 utøvere. Helgen 26-28 juni var andre samling for sesongen. Det ble en helg med supert vær og flotte forhold på Norsjø kabelpark.

  Les mer
 • Slåstad Open 2020

  Slåstad Open 2020

  I helgen ble Slåstad Open arrangert på SIAP, Skarnes. To lange konkurransedager er avsluttet, med mye action, flere personlige rekorder og ikke minst to nye norgesrekorder!

  Les mer
 • Slåstad Open 27.-28. juni

  Slåstad Open 27.-28. juni

  Kommende helg arrangeres en av vannski klassikerne, nemlig Slåstad Open. Det er Slåstad Vannskiklubb som står for arrangementet, som avholdes på deres arena på SIAP (Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark) på Skarnes.

  Les mer
 • Klubbsamling Arendal WBK 22. juni

  Klubbsamling Arendal WBK 22. juni

  Arendal Wakeboardklubb avholdt en klubbsamling på Furrebanen 22. juni for sine ynge og ivrigste utøvere. Det ble en dag med mye aktivitet både på kabelen og etter båten.

  Les mer
 • Wakeboardskole 26.-28. juni på Norsjø Kabelpark

  Wakeboardskole 26.-28. juni på Norsjø Kabelpark

  Sauherad IL, wakeboard har tidligere invitert til wakeboard skole fra fredag 26. til søndag 28. juni. Arrangementet avholdes på Norsjø kabelpark, Akkerhaugen.

  Les mer
 • Tirsdagscupen nr. 4

  Tirsdagscupen nr. 4

  Den fjerde vannski slalåmkonkurransen i Tirsdagscupen avholdes i dag, 23. juni fra kl. 17.00, på vannskiarenaen i Sør-Odal Idrett- og Aktivitetspark (SIAP) på Skarnes.

  Les mer
 • Flere avlyste mesterskap 2020

  Flere avlyste mesterskap 2020

  NVWFs kontor mottok tidligere i dag informasjon fra IWWF, E&A om at de resterende EM i 2020 også kanselleres/flyttes til 2020. I tillegg har vi også blitt informert om at Nordisk Mesterskap barfot i år også avlyses og utsettes til samme tid neste år.

  Les mer
 • Fra helgens wakecup og delfincup på Furrebanen

  Fra helgens wakecup og delfincup på Furrebanen

  Lørdag 20. juni ble første konkurranse i Wakecupen arrangert hos Arendal Wakeboardklubb. Det ble også avholdt en delfincup for de yngre samme dag.

  Les mer
 • Sesongens første wakecup lørdag 20. juni

  Sesongens første wakecup lørdag 20. juni

  Sesongens første wakecup arrangeres av Arendal Wakeboardklubb på Furrebanen lørdag 20. juni. I tillegg blir det også en delfincup konkurranse for de yngste.

  Les mer
 • Delfincup Ullensaker VSK 14. juni

  Delfincup Ullensaker VSK 14. juni

  Sesongens første delfincup ble avholdt i regi av Ullensaker Vannskiklubb søndag 14. juni. I alt 21 deltakere stilte opp og lagde en flott ramme rundt arrangementet - sammen med finværet!!

  Les mer
 • NIFs anbefaling til utøvelse av idrettsaktivitet - oppdatert 15. juni

  NIFs anbefaling til utøvelse av idrettsaktivitet - oppdatert 15. juni

  Norges Idrettsforbund har i dag, 15. juni, kommet med oppdatering i forhold til deres anbefaling til utøvelse av idrettsaktivitet. Dette basert på de siste endringene som kom før helgen. Les mer her.

  Les mer
 • EM vannski for ungdom og U-21 utsettes til 2021

  EM vannski for ungdom og U-21 utsettes til 2021

  NVWFs kontor har mottatt beskjed fra IWWF, E&A om at EM vannski for ungdom og U-21 utøvere som opprinnelig skulle vært avholdt i Sesena, Spania 3.-9. august flyttes til 2021 grunnet covid-19 situasjonen.

  Les mer
 • Sesongens første delfincup

  Sesongens første delfincup

  Søndag 14. juni arrangerer Ullensaker Vannskiklubb sesongens første delfincup for vannski. Arrangementet vil foregå på klubbens anlegg på Haugenesodden, Hurdalsjøen (Viken fylke) med start kl. 10.30.

  Les mer
 • Tirsdagscup nr. 3

  Tirsdagscup nr. 3

  I dag, 9. juni, arrangeres Tirsdagscup nr. 3 i regi av Asker og Bærum Vannskiklubb. Arrangementet er en vannski slalåmcup som arrangeres 6 ganger igjennom sesongen. Konkurransen foregår på SIAP (Sør-Odal Idretts og Aktivitetspark) på Skarnes og starter kl. 17.00.

  Les mer
 • NVWF sertifisert som Rent Særforbund

  NVWF sertifisert som Rent Særforbund

  Etter lengre tids jobbing i samarbeid med Antidoping Norge (ADNO) mottok NVWFs styre og administrasjon forrige uke brev fra de om at forbundet nå er godkjent og sertifisert som et Rent Særforbund.

  Les mer
 • Terminlisten 2020

  Terminlisten 2020

  Terminlisten er oppdatert i dag, 8. juni, i forhold til konkurranser her i Norge samt informasjon mottatt fra vårt internasjonale forbund, IWWF, E&A den 5 juni.

  Les mer
 • Nordisk mesterskap barfot 2020

  Nordisk mesterskap barfot 2020

  I år er det Norge sin tur til å arrangere Nordisk Mesterskap i barfot, og arrangementet var tiltenkt avholdt 30. juli – 1. august i regi av Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb. Vi er blitt informert av arrangøren ved Tobben Mærde, om at de nå vurderer statusen på mesterskapet fortløpende grunnet korona-situasjonen, og vil ta en endelig avgjørelse 15. juni.

  Les mer
 • Utlysning av midler fra Stiftelsen Dam for 2021 gjennom programmet Helse

  Utlysning av midler fra Stiftelsen Dam for 2021 gjennom programmet Helse

  Alle idrettslag kan søke om midler til Stiftelsen Dam via Norges idrettsforbund til oppstart eller videreutvikling av prosjekter rettet mot sårbare og utsatte grupper. Søknadsfrist er 15. august 2020

  Les mer
 • Flere klubber starter opp aktivitet den kommende uken

  Flere klubber starter opp aktivitet den kommende uken

  Noen av forbundet klubber har vært i gang med aktiviteter siden påsketider, og andre har kommet etter. Sauherad IL wakeboard, Slåstad Vannskiklubb og Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb har alle hatt treninger og aktiviteter mens Asker og Bærum Vannskiklubb har avholdt to Tirsdagscuper.

  Les mer
 • Klart for Tirsdagscupens runde 2

  Klart for Tirsdagscupens runde 2

  Kl. 17.00 i dag, tirsdag 26. mai, er det klart for andre runde av Tirsdagscupen. En slalåmcup for vannskiutøverne som går over 6 tirsdager igjennom sommersesongen. Arrangementet foregår på vannskiarenaen til Slåstad Vannskiklubb på Skarnes i Sør-Odal.

  Les mer
 • Juniorlandslag og rekruttlag samling SIAP

  Juniorlandslag og rekruttlag samling SIAP

  21. mai 2020, arrangerte vi en samling for våre unge og lovende vannskiutøvere på SIAP. Totalt 24 utøvere var med. Alle fikk 2 turer hver i fint vær og 14 grader i vannet.

  Les mer
 • NVWFs lisens 2020

  NVWFs lisens 2020

  Etter en svært spesiell vår, begynner klubbene mer eller mindre å komme i gang med aktiviteter igjen. Noen har vært i gang siden påske, mens andre tenker på å starte opp igjen i slutten av mai, begynnelsen av juni. Og da er det på tide for alle som skal være med på disse aktivitetene å tenke på li

  Les mer
 • Sommertid på kontoret

  Sommertid på kontoret

  Selv om sommertemperaturene foreløpig lar vente på seg, så har vi kommet til den tiden av året med sommertid på kontoret.

  Les mer
 • Antidoping Norge avholder flere webinarer fremover

  Antidoping Norge avholder flere webinarer fremover

  Antidoping Norge har satt opp en ny rekke med webinarer for trenere, ledere og støttepersonell i idretten. I tillegg til ett som utøvere også kan være med på! De gjentar webinaret «Hva bør trenere vite» som ble satt opp i april, i tillegg til at de svarer opp ønskene fra de som deltok på disse kursene, om å gå dypere inn på enkelte temaer.

  Les mer
 • Informasjonsmateriell til klubbene - STOPP koronasmitten!

  Informasjonsmateriell til klubbene - STOPP koronasmitten!

  Idretten er med i den store dugnaden om å få stoppet koronasmitten i samfunnet. Derfor har Norges idrettsforbund, i samarbeid med Norsk Tipping, laget informasjonsmateriell som idrettslag og klubber nå kan bruke enten digitalt eller plakater tilknyttet idrettsarenaene.

  Les mer
 • Seseongens første konkurranse!

  Seseongens første konkurranse!

  Asker og Bærum Vannskiklubb skal avholde sesongens første konkurranse i dag, tirsdag 12. mai. Det er den nå tradisjonsrike Tirsdagscupen. En vannski slalåmcup bestående av 6 konkurranser igjennom sesongen, der en maksimum antall utøvere kan melde seg på og konkurrere i 2 runder med slalåm.

  Les mer
 • Oppmykning av koronareglene

  Oppmykning av koronareglene

  30. april kom myndighetene med en oppmykning av koronareglene som skulle gjelde fra 7. mai. I går, 7. mai, ble disse bekreftet på pressekonferansen de hadde kl. 18.00. Dette har medført at Norges Idrettsforbund og alle særforbund (deriblant NVWF) har måttet justere/korrigere sine regler.

  Les mer
 • Viktig informasjon til konkurranseutøvere vannski, paravannski, barfot og wakeboard båt

  Viktig informasjon til konkurranseutøvere vannski, paravannski, barfot og wakeboard båt

  Det internasjonale vannski og wakeboard forbundet (IWWF) har lansert sitt nye datasystem (EMS) for konkurranser som skal gjelde fra og med 1. juni 2020. Konkurranseutøvere for vannski, paravannski, barfot og Wakeboard båt vil i disse dager motta invitasjon til å kunne logge seg på dette systemet.

  Les mer
 • Helgens wakecup og delfincup konkurranse på Norsjø utsatt inntil videre

  Helgens wakecup og delfincup konkurranse på Norsjø utsatt inntil videre

  Sauherad IL, wakeboard skulle ha avholdt en wakecup og delfincup konkurranse på Norsjø førstkommende helg, 9.-10. mai. Denne må dessverre utsettes inntil videre.

  Les mer
 • Rekruttlaget, oppstart 26. april SIAP- en annerledes treningssamling

  Rekruttlaget, oppstart 26. april SIAP- en annerledes treningssamling

  Da var det sesongens første rekruttlag samling på SIAP. En litt annerledes samling med bakgrunn i restriksjonene ift. korona og smitte. Det ble jo ingen vanlig «samling». Vi var delt inn i grupper til låste kjøretider, slik at vi overholdt gjeldende regler

  Les mer
 • 2020 IWWF VM vannski 35+ utsettes til 2021

  2020 IWWF VM vannski 35+ utsettes til 2021

  Det internasjonale vannski- og wakeboard forbundet (IWWF) har sendt ut informasjon om at VM vannski for seniorer (35+) som skulle vært avholdt i september 2020 nå er utsatt til 2021.

  Les mer
 • 25% rabatt på Norgesferien

  25% rabatt på Norgesferien

  Nå får du 25% rabatt på opphold hos Thon Hotels i sommer – og full fleksibilitet på bestillingen. Er du Thon DISCOVERY-medlem får du også bonusovernatting hver 5. natt. Bestill sommerferien nå.

  Les mer
 • Tre måter å gjennomføre årsmøte i idrettslag på

  Tre måter å gjennomføre årsmøte i idrettslag på

  Idrettslag som ønsker å gjennomføre årsmøtet kan gjøre det på tre ulike måter – enten skriftlig, digitalt eller ved fysisk oppmøte. Fristen for samordnet rapportering er fortsatt 30. april noe som betyr at innrapportering må skje selv om idrettslaget ikke har gjennomført årsmøtet.

  Les mer
 • TRENERWEBINAR 23. OG 28.APRIL – BLI MED!

  TRENERWEBINAR 23. OG 28.APRIL – BLI MED!

  Antidoping Norge (ADNO) tester ut webinar for trenere, og starter med en grunnleggende innføring i antidoping i et trenerperspektiv. Foredraget har en varighet på ca. 30min, og avholdes to ganger. Webinaret passer for ALLE som er trenere i idretten, og det er en lav terskel for å være med.

  Les mer
 • Alle store og små idrettsarrangement forbys frem til 15. juni

  Alle store og små idrettsarrangement forbys frem til 15. juni

  Regjeringen bestemte før påake at kultur- og idrettsarrangmenter forbys frem til 15. juni. Restriksjonene gjelder alle typer idrettsarrangement, både store og små. Det vil da si at inntil annen informasjon blir gitt, vil det ikke kunne bli avholdt vannski-, wakeboard eller barfot konkurranser frem til da.

  Les mer
 • Helsedirektoratet har åpnet for organisert idrettslig aktivitet

  Helsedirektoratet har åpnet for organisert idrettslig aktivitet

  I pressekonferanse onsdag 1. april kl. 11.30 informerte Helsedirektoratet at det nå kan tilrettelegges for og utøves idrettsaktivitet så lenge man holder seg innenfor de generelle anbefalingene for forebygging av smitte (Ikke selv smittet eller i karantene, maks. 5 pers. i gruppe, min. 2 m avstand både innad i gruppa og til andre grupper, håndhygiene, hosteregler etc.).

  Les mer
 • God påske!!

  God påske!!

  Forbundets (hjemme)kontor vil få lov å ønske dere alle en riktig god påske!

  Les mer
 • Samordnet rapportering for 2020 er nå åpnet

  Samordnet rapportering for 2020 er nå åpnet

  Alle idrettslag skal rapportere sine medlem- og aktivitetstall til Idrettsforbundet innen utgangen av april.

  Les mer
 • Spillemidler utstyr 2019

  Spillemidler utstyr 2019

  En liten gladnyhet i disse tider. 5 av våre klubber søkte om spillemidler til utstyr for 2019. Den totale søkesummen var på 2.933.897. Søknadene ble innvilget med en totalsum på kr. 772.278,-. NIF har informert særforbundene om en dekningsgrad på ca. 80,5% av godkjent søknadssum til lagene.

  Les mer
 • IWWF utsetter VM kabelwakeboard og -wakeskate

  IWWF utsetter VM kabelwakeboard og -wakeskate

  Vi har nettopp mottatt informasjon fra IWWF om at de, i samråd med arrangøren av VM kabelwakeboard og -wakeskate 2020, Thailand Extreme Sports Association (TESA), har valgt å utsette høstens arrangement.

  Les mer
 • Idrettsforbundet ber alle idrettslag registrere økonomiske konsekvenser av koronaviruset

  Idrettsforbundet ber alle idrettslag registrere økonomiske konsekvenser av koronaviruset

  Norges Idrettsforbund sendte ut i går, 23. mars, en digital rapporteringsskjema til alle idrettslag i Norge for å kartlegge deres aktivitetsmessige og økonomiske konsekvensene koronaviruset får for idrettsbevegelsen og den frivillige sektoren. NVWF oppfordrer også alle våre klubber til å gjøre denne rapporteringen så fort som mulig.

  Les mer
 • Informasjon fra IWWF og IWWF, EC vedr. sesongen 2020

  Informasjon fra IWWF og IWWF, EC vedr. sesongen 2020

  IWWF og IWWF, EC har begge kommet med uttalelser i forhold til spredningen av korona viruset og mesterskapssesongen 2020.

  Les mer
 • Juridiske konsekvenser for idretten som følge av koronaviruset

  Juridiske konsekvenser for idretten som følge av koronaviruset

  Utbruddet av koronaviruset innebærer ulike konsekvenser for idretten, også av juridisk karakter. NIF får mange henvendelser fra organisasjonen og har lagt ut relevant informasjon av juridisk karakter for organisasjonsledd i NIF. Der har de og forsøkt å besvare noen av de spørsmålene de har mottatt.

  Les mer
 • NVWFs styre stiller seg bak NIFs avgjørelse av 12. mars

  NVWFs styre stiller seg bak NIFs avgjørelse av 12. mars

  Styret i Norges Vannski- og Wakeboard Forbund vedtok på sitt møte i går å stille seg bak NIFs avgjørelse om å følge myndighetenes føringer om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning.

  Les mer
 • All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning - pressemelding fra NIF

  All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning - pressemelding fra NIF

  På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning.

  Les mer
 • Kvalifiseringskrav til internasjonale mesterskap vannski 2020

  Kvalifiseringskrav til internasjonale mesterskap vannski 2020

  På møtet med vannskiklubbene i januar i år, fremla landslagstrener og -ledere informasjon i forhold til kommende sesong. Deriblant også hvilke krav det ville bli for utøvere for å kunne kvalifisere seg til de internasjonale mesterskapene senere i sommer/høst.

  Les mer
 • Viktig informasjon vedrørende Coronavirus

  Viktig informasjon vedrørende Coronavirus

  Norges idrettsforbund har god dialog med norske helsemyndigheter og vurderer Coronavirus-situasjonen både i Norge og i resten av verden fortløpende. De oppfordrer sine organisasjonsledd om å følge de rådene og retningslinjene som oppdateres jevnlig fra Folkehelseinstituttets hjemmesider og Utenriksd

  Les mer
 • Reisebrev fra Hip-Notics, Tyrkia

  Reisebrev fra Hip-Notics, Tyrkia

  I vinterferien 2020 har vi vært 26 personer på tur til Hip-Notics. Jonas Sørlie har vært trener med assistanse fra Martin Bursell Nilsen. Hver morgen har startet med oppvarming og tøying før det har vært to treningsøkter. Det er satt Norgeshistorie med yngste jente som har satt air triks, men også alle andre har hatt enorm utvikling.

  Les mer
 • invitasjoner til seminar for trickdommere samt dommerkurs vannski våren 2020

  invitasjoner til seminar for trickdommere samt dommerkurs vannski våren 2020

  NVWFs vannskikomite inviterer til to kurs denne våren. Det er en samling for trickdommere i tillegg til et dommerkurs.

  Les mer
 • NVWFs kontor holder stengt i perioden 12.-28. februar

  NVWFs kontor holder stengt i perioden 12.-28. februar

  Forbundskontoret vil holde stengt fra og med onsdag førstkommende og ut februar.

  Les mer
 • NVWFs lag vannski og wakeboard 2020

  NVWFs lag vannski og wakeboard 2020

  I 2019 begynte NVWF med en mer helhetlig satsning på toppidretten og det ble etablert lag i både vannski og wakeboard. Disse lagene videreføres i 2020, og utøverne på de respektive lagene er nå tatt ut.

  Les mer
 • Støtte- og tilskuddsordninger for klubber

  Støtte- og tilskuddsordninger for klubber

  Det å drive klubb er stort sett basert på frivillig arbeid, og det å skaffe midler til den daglige aktiviteten kan være en utfordring. Men det finnes en rekke støtte- og tilskuddsordninger for klubbene, både innenfor og utenfor norsk idrett.

  Les mer
 • Vedtatte dokumenter etter styresamling/-møte 10.-11. januar

  Vedtatte dokumenter etter styresamling/-møte 10.-11. januar

  Styret i NVWF behandlet og godkjente flere dokumenter på sist møte. Bl.a. ble forbundets lov oppdatert, i tillegg til at styret vedtok en fullmaktsmatrise for NVWF sentralt. Begge dokumentene ligger ute på siden Dokumenter.

  Les mer
 • Nok et reisebrev mottatt

  Nok et reisebrev mottatt

  En av wakeboardlandslagets utøvere i fjor, Jonas Sørlie (Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb) reiste sammen med assisterende landslagstrener Mathias Veiga Henriksen til Filippinene før jul for å holde formen oppe med trening før kommende sesong. Her følger et kort reisebrev fra oppholdet.

  Les mer
 • Reisebrev fra Thailand desember 2019

  Reisebrev fra Thailand desember 2019

  Kontoret mottok dette reisebrevet fra familiene Storødegård og Aamodt som reiste til Thailand før jul for å trene og forberede seg til kommende sesong.

  Les mer
 • Konkurranser i 2020 og søknader på disse

  Konkurranser i 2020 og søknader på disse

  I helgen som var ble det avholdt møte med vannskiklubbene på Norges Idrettshøgskole, Oslo. Referat fra det møtet vil bli lagt ut på våre sider etter hvert. Wakeboard komiteen hadde også et skype møte den dagen, og deres referat ligger ute på siden Dokumenter.

  Les mer
 • Konkurranse/utvidet lisens 2020

  Konkurranse/utvidet lisens 2020

  Denne uken har konkurranse/utvidet lisens for sesongen 2020 blitt sendt ut på e-post til alle som løste lisens i fjor, til sammen 120 personer.

  Les mer
 • Grasrotandelen: Tett opp til 700 mill. i 2019

  Grasrotandelen: Tett opp til 700 mill. i 2019

  65 000 nye grasrotgivere bidro sterkt til ny rekord for Grasrotandelen i fjor. Spillerne fordelte nesten 700 millioner grasrotkroner til det frivillige Norge i løpet av året. Bare drøyt 1,7 millioner kroner manglet for at Grasrotandelen skulle bryte 700-millionersstreken i 2019. Spillerne fordelte 698 265 345 kroner til norske lag, foreninger og organisasjoner tilknyttet Grasrotandelen, mot 649

  Les mer
 • God jul og godt nytt år!

  God jul og godt nytt år!

  Forbundskontoret vil være stengt fra og med 21. desember 2019 frem til 2. januar 2020. Styret og administrasjonen vil få lov å takke dere alle for et utrolig aktivt år! Det har vært gjennomført mange konkurranser igjennom sesongen, i tillegg til mye annen aktivitet ute i klubbene.

  Les mer
 • Oppdatert dopingliste for 2020

  Oppdatert dopingliste for 2020

  Antidoping Norge informerer om at det kommer ny dopingliste gjeldende fra 1. januar 2020.

  Les mer
 • Årsmelding barn og unge gruppen til Slåstad Vannskiklubb

  Årsmelding barn og unge gruppen til Slåstad Vannskiklubb

  Slåstad Vannskiklubb har en svært aktiv barn og unge gruppe som igjennom året gjennomfører mange aktiviteter, og ledes av en styringsgruppe bestående av seks personer. Her følger gruppens årsmelding for 2019

  Les mer
 • Rekordstor utbetaling av moms til norsk idrett

  Rekordstor utbetaling av moms til norsk idrett

  Det blir i år rekordstor utbetaling til idretten etter at NIF har mottatt tildelingen av momskompensasjon for varer og tjenester for regnskapsåret 2018.

  Les mer
 • Reisebrev fra Sondre Stalheim

  Reisebrev fra Sondre Stalheim

  Klokken 02.30 mandag morgen rullet jeg meg ut av sengen for å ta fatt på min treningstur til Florida. Det var tidlig, men absolutt verdt det. Vannski, varme og trening blir aldri feil. Etter en lang reise, heldigvis med ekstra benplass og dobbeltsete, ankom jeg Orlando. Jodi møtte meg med solnedgang og 25 grader. 12 dager hos Jodi's Ski Skool ventet.

  Les mer
 • Signert protokoll fra NVWFs ting 2019

  Signert protokoll fra NVWFs ting 2019

  Signert protokoll fra årets forbundsting ligger nå ute på siden Dokumenter. Tinget ble avholdt søndag 20. oktober på Maarud Gaard, Disenå. På samme side ligger også referatet fra forumet lørdag 19. oktober.

  Les mer
 • Ren utøver - ny repetisjonsmodul

  Ren utøver - ny repetisjonsmodul

  Vi har mottatt informasjon fra Antidoping Norge (ADNO) om at de nå har lansert en repetisjonsmodul i Ren Utøver.

  Les mer
 • NVWFs tinghelg 19 og 20 oktober 2019

  NVWFs tinghelg 19 og 20 oktober 2019

  Her kommer en liten oppsummering fra helgens forum og forbundsting på Maarud Gaard, Museet på Disenå.

  Les mer
 • Flere dokumenter til NVWFs tinghelg

  Flere dokumenter til NVWFs tinghelg

  Forbundskontoret har nå sendt ut flere dokumenter til neste helgs møter til forbundets organisasjonsledd. Det er agendaen til forumet lørdag 19 oktober og valgkomiteens innstilling av kandidater til styre og komiteer. Sistnevnte dokument skal behandles på tinget søndag 20. oktober.

  Les mer
 • Rekruttlaget i Portugal 5-9 oktober

  Rekruttlaget i Portugal 5-9 oktober

  Her følger et reisebrev fra rekruttlaget vannski sin treningstur til Portugal i høstferien, fortalt av reiselederne Monika Stalheim og Lars Ødegårdstuen.

  Les mer
 • Slåstad Vannskiklubb 50 år

  Slåstad Vannskiklubb 50 år

  I anledning av at Slåstad Vannskiklubb er 50 år i år, inviterer klubben vannskivenner fra inn- og utland til en jubileumsfest.

  Les mer
 • Tingdokumentene sendt ut

  Tingdokumentene sendt ut

  Dokumentene til NVWFs ting 20. oktober er nå klare, og sendt ut til hele organisasjonen. De ligger også ute på disse sidene, under siden Dokumenter

  Les mer
 • Norsk rekord til Nora Stokke

  Norsk rekord til Nora Stokke

  Helgen 28. og 29. september deltok juniorlandslaget i vannski på KLI Trophy i Ravenna/Italia. Nora Stokke fra Skien Vannskiklubb satte ny norsk rekord i trick, jenter U-14!

  Les mer
 • Nominasjoner til NVWFs festmiddag 2019

  Nominasjoner til NVWFs festmiddag 2019

  Helgen 19.-20. oktober er det forbundets tinghelg på Maarud Gaard, Disenå, med forum lørdag og ting søndag. Innkalling til dette er tidligere blitt sendt ut. I forbindelse med festmiddagen lørdag kveld ønsker styret å opprettholde tradisjonen med å hedre personer som har vært gode ambassadører i vårt miljø i 2019.

  Les mer
 • To gull, et sølv, en ny pers og tre årsbeste på Canal Cup i Ungarn

  To gull, et sølv, en ny pers og tre årsbeste på Canal Cup i Ungarn

  6 utøvere fra Asker og Bærum Vannskiklubb fant ut at de skulle reise nedover til Ungarn for å delta på årets Canal Cup utenfor Budapest. De fikk dratt med seg en utøver til, fra Kvelde Vannskiklubb.

  Les mer
 • Helgens regionale samlinger

  Helgens regionale samlinger

  Både Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb og Kvelde Vannskiklubb avholdt hver sin samling i helgen som var. Her følger en kort rapport fra hver av disse samlingene.

  Les mer
 • EM Beckum 2019

  EM Beckum 2019

  EM i kabelwakeboard 2019 i Beckum Tyskland. Med Jonas Sørlie, Martin Bursell Nilsen, Magnus Marstein og Edvard Sukken Andersen.

  Les mer
 • EM sølv til Martin Bursell Nilsen

  EM sølv til Martin Bursell Nilsen

  Martin Bursell Nilsen fra Sauherad IL wakeboard tok sølv i herrer veteran klassen under EM kabelwakeboard!!

  Les mer
 • EM kabel wakeboard Beckum 2019

  EM kabel wakeboard Beckum 2019

  Da er vi godt i gang med treningen her ned i Tyskland. Alle utøverne er godt fornøyd med kjøringen og kabelen. Vi hadde registrering i dag og utdeling av bibs. Alle er registrert inn godkjente for konkurranse. I morgen blir det åpningsseremoni før det braker l&oslas

  Les mer
 • EM i kabel wakeboard i Beckum Tyskland.

  EM i kabel wakeboard i Beckum Tyskland.

  Vi har nå ankommet Beckum i Tyskland for å delta på EM i kabel wakeboard. De som er med og skal konkurrere er Martin Bursell Nilsen, Jonas Sørlie, Edvard Sukken Andersen og Ma

  Les mer
 • Norge stiller med lag til EM kabelwakeboard Youth and Seniors 2019

  Norge stiller med lag til EM kabelwakeboard Youth and Seniors 2019

  Når dette skrives, sitter fire utøvere med ledere og supportere (familie) på flyet til Düsseldorf. EM kabelwakeboard i aldersbestemte klasser skal avholdes på TwinCable parken i Beckum, et lite sted i Nord-Tyskland, ikke så langt unna Dortmund.

  Les mer
 • Aktiviteter i helgen som var - Lillehammer VSK og Kvelde VSK

  Aktiviteter i helgen som var - Lillehammer VSK og Kvelde VSK

  Både Lillehammer Vannskiklubb og Kvelde Vannskiklubb avholdt aktiviteter denne helgen som var. Lillehammer avholdt sin siste klubbsamling for sesongen fredag 6. september, mens Kvelde hadde en regional samling på Lågen søndag 8. september. Mye bra aktivitet på vannet!

  Les mer
 • Samling hos Asker og Bærum VSK 31. august

  Samling hos Asker og Bærum VSK 31. august

  Alpinister fra Stabæk og elever fra Tomm Murstad Sjøleir ble invitert av Asker og Bærum Vannskiklubb for å bli kjent med vannskisporten. Klubben prøver å etablere en vei inn mot alle som elsker vannski blant disse ungdommene.

  Les mer
 • Invitasjon til to regionale samlinger i Larvik

  Invitasjon til to regionale samlinger i Larvik

  Selv om konkurransesesongen er over her til lands, arrangerer fortsatt våre klubber samlinger. Kvelde Vannskiklubb inviterer til samling søndag 8. og søndag 15. september fra kl. 11.00 til alle har fått kjøre det de orker før sola går ned!

  Les mer
 • Siste norske konkurranse for sesongen over

  Siste norske konkurranse for sesongen over

  Lørdag 31. august arrangerte Slåstad Vannskiklubb årets siste konkurranse her i Norge. Det var Slåstad Fall Slalom med til sammen 49 deltakere fra 4 nasjoner. Og som klubben har skrevet på sin Facebook side: "49 deltakere, 3 runder, 142 starter, 12.5 timer nonstop!!"

  Les mer
 • Klubbmesterskap 30. august

  Klubbmesterskap 30. august

  Fredag 30 august avholdt Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb, klubbmesterskap i wakeboard. Det var 8 barn som deltok i barnedelen, 5 deltakere i open menn og 2 deltakere i open damer. Mye mestere ble kåret i begge open klassene.

  Les mer
 • Innkalling til forbundstinget 2019

  Innkalling til forbundstinget 2019

  Helgen 19-20 oktober avholdes det forum og forbundets ting. Innkalling til tinget er nå sendt ut til alle ledd i organisasjonen. Alle dokumenter til både ting og forum vil bli utsendt iht. de frister som står nevnt i forbundets lov.

  Les mer
 • Sesongens siste konkurranse 31. august

  Sesongens siste konkurranse 31. august

  I morgen, 31. august, avholdes terminlistens siste konkurranse her i Norge. Slåstad Vannskiklubb står som arrangør av Slåstad Fall Slalom, en tre-runders slalåmkonkurranse med 49 deltakere i klassene U-14 til 65+ og V1 (paravannski).

  Les mer
 • EM over for denne gang

  EM over for denne gang

  Norges to kvalifiserte utøvere til ungdoms EM, Eline Elgesem Vang fra Kvelde Vannskiklubb og Nicoline Sandberg fra Ullensaker Vannskiklubb er nå ferdig med sine konkurranser i EM.

  Les mer
 • Lågen kabelpark offisielt åpnet!

  Lågen kabelpark offisielt åpnet!

  Med musikkorps og invitert ordfører i spissen, ble Lågen kabelpark offisielt åpnet! Et flott arrangement som trakk et 40-tall personer til Kongsberg Wakeboardklubbs nye arena på Lågen, ikke så langt unna sentrum i byen.

  Les mer
 • Åpning av Lågen Kabelpark, Kongsberg

  Åpning av Lågen Kabelpark, Kongsberg

  Kongsberg Wakeboardklubb har nå etter mye jobb, nå fått i stand en kabelpark på Lågen i Kongsberg. Det blir åpning der i dag, 28. august, fra kl. 17.00-19.00, med visning av aktiviteter og servering av vafler og drikke.

  Les mer
 • Ungdoms EM vannski er nå i gang

  Ungdoms EM vannski er nå i gang

  Ungdoms EM i vannski som avholdes i Roquebrune-sur-Argens, Frankrike startet i dag med slalåm og trick i U-14 klassene. Og i morgen, 28. august, skal Norges to representanter ut og konkurrere i U-17 klassen jenter. Nicoline Sandberg fra Ullensaker Vannskiklubb og Eline Elgesem Vang fra Kvelde Vannskiklubb skal kjøre kvalifisering i slalåm. I tillegg skal Eline også kjøre kvalifisering i trick.

  Les mer
 • 6. og siste konkurranse i Tirsdagscupen

  6. og siste konkurranse i Tirsdagscupen

  I dag, 27. august, foregår den 6. og siste konkurransen i årets Tirsdagscup. Konkurransen foregår som tidligere på Slåstad Vannskiklubb sin arena på SIAP, Skarnes, og er i regi av Asker og Bærum Vannskiklubb.

  Les mer
 • Delfincup Slåstad Vannskiklubb 25. august

  Delfincup Slåstad Vannskiklubb 25. august

  Søndag 25. august ble årets siste Delfincup arrangert i strålende vær av Slåstad Vannskiklubb. Denne delfincupen var todelt. Deltagerne kunne velge mellom en vanlig delfincup med delfincupregler, og en homologert konkurranse for de som ønsket det. Det ble kjørt en runde av hver gren.

  Les mer
 • Klubbkveld hos Moelv vannskiklubb 23. august

  Klubbkveld hos Moelv vannskiklubb 23. august

  Til tross for bølger på Mjøsa ble det en vellykket klubbkveld på Moelv vannskiklubb. 20 av klubbens medlemmer møtte opp til en aktiv kveld.

  Les mer
 • Nm kabelwakeboard 2019

  Nm kabelwakeboard 2019

  Nm kabelwakeboard 2019 Norsjø kabelbane.

  Les mer
 • NM kabelwakeboard og -wakeskate 2019

  NM kabelwakeboard og -wakeskate 2019

  NM i kabelwakeboard og -wakeskate 2019 arrangeres på Norsjø kabelpark 23. og 24. august. Sauherad IL, Wakeboard er arrangør.

  Les mer
 • Nok en helg med aktivitet unnagjort!

  Nok en helg med aktivitet unnagjort!

  Her følger noen korte rapporter fra helgens aktiviteter i Enebakk Vannskiklubb og Sauherad IL, Wakeboard. I tillegg til en oppsummering av Lillehammer Vannskiklubb sin vannskiskole, Vannsprut som har foregått de to siste ukene. Og fortsatt er det mye aktivitet rundt omkring på arenaene!

  Les mer
 • Ingen finaleplass på Thea

  Ingen finaleplass på Thea

  Thea Granhus fra Ullensaker Vannskiklubb var Norges eneste deltaker i Open VM vannski som foregår i Putrajaya, Malaysia. Thea kjørte kvalifisering torsdag og fikk et resultat på 4,5/55/12.

  Les mer
 • Klubbsamling Lillehammer vannskiklubb 14. august

  Klubbsamling Lillehammer vannskiklubb 14. august

  Her følger en kort rapport fra klubbsamlingen som Lillehammer Vannskiklubb arrangerte 14. august. Det ble en flott kveld, med mange på brygga.

  Les mer
 • Resultater fra Tirsdagscupen 5

  Resultater fra Tirsdagscupen 5

  Nora (Stokke) klarte det igjen!! Seier nummer 3 i Tirsdagscupen er et faktum for Nora fra Skien Vannskiklubb. Tett etterfulgt av Anders Foss fra arrangørklubben Asker og Bærum Vannskiklubb og Ella Björlin fra Sverige.

  Les mer
 • Tirsdagscupen nr. 5

  Tirsdagscupen nr. 5

  I dag, 13. august, avholdes 5. runde av Tirsdagscupen i regi av Asker og Bærum Vannskiklubb. Arrangementet foregår som vanlig på arenaen til Slåstad Vannskiklubb på Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark (SIAP), og starter kl. 17.00.

  Les mer
 • Nok en konkurransehelg unnagjort - med ny norsk rekord

  Nok en konkurransehelg unnagjort - med ny norsk rekord

  Helgen 10-11 august avholdt Enebakk Vannskiklubb sine to tradisjonsrike konkurranser. Lørdag 10. var det Dr. Oetker Pick and Choose. En dag med mye regn, men som gikk uten problemer. Det ble satt en del personlige rekorder, i tillegg til at Kaja Stalheim fra Slåstad Vannskiklubb økte sin norske rekord fra Jodi's Ski Cup helgen før i jenter U-14.

  Les mer
 • Eline og Nicoline klare for ungdoms EM vannski!

  Eline og Nicoline klare for ungdoms EM vannski!

  Tidligere i sommer klarte Eline Elgesem Vang fra Kvelde vannskiklubb å kvalifisere seg til ungdoms EM (E&A Youth Championships), som avholdes i Roquebrune sur Argens, Frankrike fra 27.-31. august. Forrige helg klarte også Nicoline Sandberg fra Ullensaker Vannskiklubb å gjøre det samme.

  Les mer
 • Konkurransetrening ifm. Danske mesterskapet kabelwakeboard 2019

  Konkurransetrening ifm. Danske mesterskapet kabelwakeboard 2019

  Tirsdag 30.juli reiste utøverne Magnus Marstein Kristiansen, Elias Poppe og Knut Gravdal sammen med deres foreldre Rolf Geir Kristiansen, Berit Marstein, Bendic Poppe, Henning Gravdal og Jocelyn Gravdal til Danmark for å delta og se på det danske mesterskapet i kabelwakeboard. Med seg hadde de også Ella Gaupset og assisterende trener Mathias Veiga.

  Les mer
 • Nye norgesrekorder vannski

  Nye norgesrekorder vannski

  Det settes nye norske rekorder denne sesongen også. De siste to ukene ble det satt hele fire norgesrekorder. To ble satt i forbindelse med 35+ EM i Ioannina, Hellas helgen 27-28 juli, mens de to siste ble satt i henholdsvis Danmark og Norge den 4. august.

  Les mer
 • Resultater fra helgens konkurranser

  Resultater fra helgens konkurranser

  Det var kun en konkurranse i Norge denne helgen, Jodi's Ski Cup i Stavanger. 13 utøvere deltok der, i slalåm og hopp. I tillegg deltok fem norske utøvere på slalåmkonkurranse i Aalborg, Danmark.

  Les mer
 • Klubbsamling på Moelv 1. august

  Klubbsamling på Moelv 1. august

  Moelv vannskiklubb hadde en vellykket klubbkveld 1.august, der klubbens medlemmer ble invitert på vannskikjøring og grilling.

  Les mer
 • Helgens konkurranser

  Helgens konkurranser

  Da har kalenderen vippet over til 1. august, og etter en måned med internasjonale konkurranser retter vi blikket tilbake til den norske terminlisten. Førstkommende helg, 3.-4. august, arrangerer Stavanger og Sandnes Vannskiklubb Jodi's Ski Cup.

  Les mer
 • Barefoot Scandinavian Open 2019, Kokkola, Finland

  Barefoot Scandinavian Open 2019, Kokkola, Finland

  Årets Konkurranse gikk I Kokkola på Evert Artsens hjemme arena. I fantastisk vær og med supre forhold, hygget 27 deltagere seg med masse fin kjøring, mange PB og rekorder. I tillegg til de skandinaviske deltagere hadde Kokkola besøk fra Belgia, Nederland, England, USA og New Zealand..

  Les mer
 • Klubbkveld hos Lillehammer vannskiklubb 29. juli

  Klubbkveld hos Lillehammer vannskiklubb 29. juli

  Lillehammer vannskiklubb har gjennomført årets første klubbkveld i et fantastisk vær med mange ivrige vannskiløpere på vannet.

  Les mer
 • Norge med svært sterk laginnsats i Hellas

  Norge med svært sterk laginnsats i Hellas

  Norges lag under+35 EM er nå tilbake etter et svært vellykket mesterskap. Forholdene var optimale, arrangementet var strålende og Norges lag presterte meget godt.

  Les mer
 • VM paravannski over for denne gang!

  VM paravannski over for denne gang!

  Da er VM paravannski 2019 historie. Til sammen 44 utøvere fra 11 nasjoner har konkurrert i fire dager på den flotte arenaen til Slåstad Vannskiklubb på Skarnes. Takk for denne gang!!

  Les mer
 • Første finaledag VM paravannski, Skarnes

  Første finaledag VM paravannski, Skarnes

  Enda en flott dag på vannskianlegget til Slåstad Vannskiklubb på Skarnes. Og første finaledag der alle slalåmklassene og noen av trick klassene blir kjørt.

  Les mer
 • VM paravannski, Skarnes

  VM paravannski, Skarnes

  VM paravannski er nå i full gang, og torsdagens kvalifiseringer ble ved gjennomført. Fredagens konkurranser fortsetter med kvalifiseringer i de resterende trick klassene samt hopp i alle klasser. Rammen rundt dette VM kunne ikke vært bedre, med godt og varmt sommervær.

  Les mer
 • Webcast fra internasjonale mesterskap

  Webcast fra internasjonale mesterskap

  Det internasjonale vannski og wakeboardforbundet, sammen med sine regioner jobber for å få spredd live bilder fra deres konkurranser. Så for EM 35+ og VM paravannski finnes det egne webcast, produsert av the Waterski Broadcasting Company.

  Les mer
 • Regional samling i Tønsberg 21. juli

  Regional samling i Tønsberg 21. juli

  Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb avholdt en regional samling for wakeboardere søndag 21. juli, på sitt anlegg på 3. dammen i Tønsberg.

  Les mer
 • Det nærmer seg........!

  Det nærmer seg........!

  Det er ikke lenge igjen før VM paravannski er i gang her på Skarnes. Alle 11 nasjoner er på plass og i full gang med treningene sine for å bli kjent med arenaen.

  Les mer
 • EM 35+ 2019

  EM 35+ 2019

  25. til 28. juli avholdes 35+ EM i Hellas, nærmere bestemt Ioannina. Norge stiller med et sterkt lag, ledet av fjorårets EM vinner Lise Elgesem Vang. De har lyst på å forsvare de sterke prestasjonene Norge gjorde under fjorårets EM, der laget også tok en sterk tredjeplass i lagkonkurransen.

  Les mer
 • Siste frist for kvalifisering til junior EM vannski

  Siste frist for kvalifisering til junior EM vannski

   Meddelande angående  U-14 U-17 EM i  27-31/8 i Roquebrune Frankrike.

  Les mer
 • Scandinavian Youth Championship 2019, dag 4

  Scandinavian Youth Championship 2019, dag 4

  Dag 4.Siste konkurransedag og hjemreise.

  Les mer
 • Scandinavian Youth Championship 2019.

  Scandinavian Youth Championship 2019.

   Dag 3

  Les mer
 • Scandinavian Youth Championship 2019 dag 2

  Scandinavian Youth Championship 2019 dag 2

   Dag 2

  Les mer
 • Scandinavian Youth Championship 2019- reisebrev 1

  Scandinavian Youth Championship 2019- reisebrev 1

   Dag 1

  Les mer
 • Delfin cup og hopp konkurranse Tønsberg vannski og wakeboard klubb.

  Delfin cup og hopp konkurranse Tønsberg vannski og wakeboard klubb.

  Da er hoppkonkurranse og Delfin cup vel gjennomført i sola på Surf City. Det ble en strålende dag som ble avsluttet med kåring av vinnere i Wake cupen.I Delfin cup deltok 6 glade barn som fikk gode tilbakemeldinger fra Jonas og Bork.Resultater i Open Ladies med 7 deltakere:1

  Les mer
 • Feriestengt forbundskontor

  Feriestengt forbundskontor

  NVWFs kontor vil nå være feriestengt frem til og med lørdag 20. juli. Ingen henvendelser vil bli besvart i denne perioden.

  Les mer
 • Delfincup og finale NVWFs wake-cup 5. juli

  Delfincup og finale NVWFs wake-cup 5. juli

  Fredag 5. juli blir det mye wakeboard aktivitet på 3. dammen i Tønsberg. Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb står nemlig som arrangør av en delfincup, i tillegg til at de skal arrangere 3. og siste konkurransen i NVWFs wake-cup.

  Les mer
 • Klubbsamling Tønsberg 23 juni

  Klubbsamling Tønsberg 23 juni

  Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb avholdt klubbsamling søndag 23. juni på 3. dammen, Tønsberg. Til sammen 21 av klubbens medlemmer deltok på denne samlingen

  Les mer
 • Helgens konkurranseaktiviteter vannski

  Helgens konkurranseaktiviteter vannski

  Før vi går inn i en måned der de aller fleste har ferie, eller deltar på internasjonale mesterskap, gjenstår det noen få vannski konkurranser.

  Les mer
 • Scandinavian Youth Championships 2019 - Norges lag

  Scandinavian Youth Championships 2019 - Norges lag

  Årets konkurranse vil foregå på arenaen til Vallensbæk Vandski Klub. Denne ligger 14 kilometer syd for København. Norge stiller med 13 utøvere samt 2 dommer traineer til dette mesterskapet.

  Les mer
 • Fjerde, og siste dag av NM

  Fjerde, og siste dag av NM

  Alt har en ende, sies det. Og det gjelder også for dette Norgesmesterskapet. Men først skulle de aldersbestemte klassene få lov å kjøre finaler i trick og hopp, før premieseremonien avsluttet et flott mesterskap.

  Les mer
 • NM vannski dag 4

  NM vannski dag 4

  Siste NM dag ble avholdt med finaler trick og hopp i de aldersbestemte klassene. Så ble premieseremonien avholdt, før de fleste av oss reiste tilbake til Østlandet, mens arrangøren tok oppryddingen.

  Les mer
 • NM dag 3 over

  NM dag 3 over

  Da er dag 3 av NM vannski og paravannski over. I dag var det de aldersbestemte klassenes sin tur til å kjøre kvalifiseringer. Slalåm, trick og hopp konkurransene ble gjennomført såpass raskt at overdommer og arrangør gikk for å kjøre finalene i slalåm, for å kunne spare inn litt tid på søndagens konkurranse.

  Les mer
 • NM vannski dag 3

  NM vannski dag 3

  Dette var første dag i NM for aldersbestemte klasser. Alle kvalifiseringene ble gjennomført, og arrangøren etter samråd med hoveddommer bestemte også å kjøre finaler slalåm, for å spare tid på søndag

  Les mer
 • Gratulerer Thea!!!

  Gratulerer Thea!!!

  Før en oppsummering av finaledagen i Open klassene og Paravannski kommer, så ønsker vi å gratulere Thea Granhus fra Ullensaker Vannskiklubb med sin Kongepokal nummer tre, på fire år.!! Gratulerer Thea!!!

  Les mer
 • NM vannski dag 2

  NM vannski dag 2

  Dette var finaledagen for Open og paraklassene. I strålende vær ble Norgesmestere og Kongepokalvinner kåret!

  Les mer
 • NM vannski - dag 1

  NM vannski - dag 1

  Da er første dag av NM vannski over. Arrangementet gikk stort sett smertefritt, og det var tid til å justere underveis. Fredagens konkurranser blir nok mye tettere og intenst for arrangøren.

  Les mer
 • NM vannski dag 1

  NM vannski dag 1

  Første dag av NM vannski gikk svært bra. Ikke så mange bildene fra redaktørens side, mnen….

  Les mer
 • NM vannski og paravannski snart i gang!!

  NM vannski og paravannski snart i gang!!

  Da er det snart duket for NM vannski og paravannski på Limavatnet, Ålgård. Stavanger og Sandnes Vannskiklubb har stått på dag og natt de siste ukene for å få alt klart til årets NM. Det er nok ikke få dugnadstimer som har gått med for å få ting klart til konkurransene som skal foregå de neste fire dagene.

  Les mer
 • Paracamp på Limavatnet 26. juni

  Paracamp på Limavatnet 26. juni

  Stavanger og Sandnes Vannskiklubb stod som vertskap for denne paracampen i forbindelse med NM-Veka 2019, og at klubben også senere denne uken skal arrangere NM vannski og paravannski

  Les mer
 • Paracamp på Limavatnet 26. juni

  Paracamp på Limavatnet 26. juni

  Stavanger og Sandnes Vannskiklubb stod som vertskap for denne paracampen i forbindelse med NM-Veka. 3 deltakere møtte, og fikk prøvd seg etter båten...…..og etterpå var det bare smil og glede å spore-

  Les mer
 • Oppdatert kjøreplan NM vannski og paravannski 2019

  Oppdatert kjøreplan NM vannski og paravannski 2019

  NVWFs klubber er blitt tilsendt sist oppdaterte kjøreplan for NM vannski og paravannski som skal avholdes på Limavatnet, Ålgård utenfor Sandnes torsdag 27. til søndag 30. juni. Arrangør er Stavanger og Sandnes vannskiklubb.

  Les mer
 • Resultater Slåstad Open 2019

  Resultater Slåstad Open 2019

  Da er Slåstad Open 2019 nå også historie. Det ble en fin helg værmessig, selv om vinden innimellom kunne være noe lunefull. Uansett, arrangøren Slåstad Vannskiklubb kom seg igjennom fire runder slalåm, 2 runder trick og 2 runder hopp fra fredag til søndag ettermiddag.

  Les mer
 • Slåstad Open 21. til 23. juni

  Slåstad Open 21. til 23. juni

  Fredag 21. juni, kl. 16.00 setter første deltaker i gang på årets Slåstad Open. Arrangementet er i regi av Slåstad Vannskiklubb og vil foregå hele helgen på deres flotte arena på Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark (SIAP), Skarnes.

  Les mer
 • Delfincup og wakecup 2 på Hamar 15. juni

  Delfincup og wakecup 2 på Hamar 15. juni

  Det var god stemning i kabelparken når Delfincup ble avholdt på Hamar 15. juni 2019. 10 barn deltok på denne aktiviteten som ble organisert av Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb. Senere på dagen ble andre runde av wakecupen arrangert. I jente klassen var det 2 deltakere, Open klasse damer hadde 3 deltakere, boys var det 9 og i Open herrer var det også 9 deltakere

  Les mer
 • Wakecup 2 og delfincup Hamar 15. juni

  Wakecup 2 og delfincup Hamar 15. juni

  Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb arrangerte runde to av NVWFs wakecup samt delfincup.

  Les mer
 • NM vannski og paravannski 2019

  NM vannski og paravannski 2019

  Det er nå en drøy uke til NM vannski og paravannski dras i gang på LImavannet, Sandnes i regi av Stavanger og Sandnes Vannskiklubb. Arrangementet er en del av NM-Veka 2019, et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund, NRK og Norsk-Tipping.

  Les mer
 • Trickdommerkurs vannski - SIAP 15-16 juni

  Trickdommerkurs vannski - SIAP 15-16 juni

  I helgen ble det for første gang arrangert et eget trickdommerkurs. Kurset ble arrangert på SIAP og gikk over to hele dager.

  Les mer
 • Kommende helgs aktiviteter

  Kommende helgs aktiviteter

  Kommende helg 15.-16. juni arrangeres det to stykk delfincuper og runde to i forbundets wakecup. Lørdagens arrangement foregår på Seaside Cablepark på Hamar. Søndag skjer det på Haugenesodden, Hurdal.

  Les mer
 • Forbundskontoret stengt 13 og 14 juni

  Forbundskontoret stengt 13 og 14 juni

  Kontoret vil være stengt torsdag 13 og fredag 14 juni, i forbindelse med et par dagers ferie og utenlandsreise.

  Les mer
 • Landslagssamling i Årjäng og Karlstad

  Landslagssamling i Årjäng og Karlstad

  Den 8-9 Juni var det dags igen för samling med landslagets träningsgrupp. Denna gång var upplägget lite annorlunda då vi på lördagen blivit inbjudna till Storfjorden, Årjäng av Asker/Baerum VSK. Där fick vi möjlighet till coaching av den amerikanske proffsåkaren KC Wilson.

  Les mer
 • Landslagssamling vannski 8-9 juni

  Landslagssamling vannski 8-9 juni

  Samlingen ble avholdt både i Årjäng og Karlstad

  Les mer
 • Nora tok seieren nok en gang

  Nora tok seieren nok en gang

  20 utøvere klarte heller ikke denne gang å tukte Nora Stokke fra Skien Vannskiklubb i Tirsdagscupen. 4. runde ble avholdt på SIAP i går, 11. juni og nok en gang stod Nora øverst på pallen. Med en ny uoffisiell norgesrekord for klassen jenter U-14 - 0,50/52/14.25! Vi gratulerer så mye!!

  Les mer
 • Igjen duket for Tirsdagscup

  Igjen duket for Tirsdagscup

  I dag, 11. juni, er det igjen duket for Tirsdagscupen. Nummer 4 i rekken. Klarer Nora Stokke fra Skien Vannskiklubb å opprettholde sin flotte plassering fra forrige konkurranse, der hun vant?. Eller er det andre av de til sammen 22 deltakerne som ønsker å frarøve henne en ny seier?.

  Les mer
 • Trick rekruttlagsamling på SIAP lørdag 8. juni

  Trick rekruttlagsamling på SIAP lørdag 8. juni

  Dagen startet med flotte forhold, kom litt regn på slutten. Men vi fikk gjennomført en god samling. Båtfører og Coach Ronny Kvislavangen, som gjorde dette til en samling med stigning og fremgang for våre unge trickere. Flere forsøkte seg på «flipp» - med klare forbedringer hver gang, etter god instr

  Les mer
 • Resultater etter Tirsdagscupens runde 3

  Resultater etter Tirsdagscupens runde 3

  I de to første rundene av Tirsdagscupen var det våre seniorer (dvs. 35+ utøvere) som teppela de øverste plassene på resultatlistene. Så i forrige runde (runde 2) fikk vi en utøver, Nora Stokke fra Skien Vannskiklubb (U-14) som havnet på en fin 4. plass. Og det var tydeligvis berettiget....

  Les mer
 • Hvilken dag er det i dag.....??

  Hvilken dag er det i dag.....??

  …….Det er tirsdag!! Og tirsdag er tirsdagscuptid.

  Les mer
 • Klubbsamling i Tønsberg

  Klubbsamling i Tønsberg

  Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb arrangerte klubbsamling 2. juni på sitt anlegg på 3. dammen.

  Les mer
 • Klubbsamling Tønsberg

  Klubbsamling Tønsberg

  Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb avholdt en klubbsamling 2. juni på 3. dammen i Tønsberg. 8 personer deltok på denne samlingen.

  Les mer
 • Aktiv helg på Norsjø kabelpark

  Aktiv helg på Norsjø kabelpark

  Sauherad IL Wakeboard har i løpet av helgen fredag 31. mai til 2. juni arrangert delfincup og wakecup. I tilegg til dette har det vært gratis kjøring i kabelparken i forbindelse me

  Les mer
 • Landslagssamling nr 2 for wakeboardlandslaget sesongen 2019

  Landslagssamling nr 2 for wakeboardlandslaget sesongen 2019

  Wakeboard landslaget hadde sin andre samling helgen 31. mai til 2. juni. Samlingen ble holdt på Norsjø kabelpark, der det ble en svært aktiv helg. I tillegg til samlingen avholdt Sauherad IL, wakeboard sin wakeboardskole i tillegg til delfincup og første runde av NVWFs wakecup.

  Les mer
 • Samling 2 wakeboardlandslaget

  Samling 2 wakeboardlandslaget

  Samling helgen 31. mai til 2. juni, sammen med Sauherad IL, wakeboardgruppens wakeboardskole, delfincup og første runde i NVWFs wakecup

  Les mer
 • Delfin- og wakecup på Norsjø 1. juni

  Delfin- og wakecup på Norsjø 1. juni

  Kommende helg arrangerer Sauherad IL, Wakeboard (tidligere Norsjø Wakeboardklubb) sesongens første delfincup og første runde i det nyetablerte wakecupen.

  Les mer
 • Oppsummering fra Idrettstinget 2019.

  Oppsummering fra Idrettstinget 2019.

  Her følger en kort oppsummering fra årets Idrettsting. Å ta for seg alt som ble vedtatt, forkastet og utsatt vil ta for mye plass på disse sidene. Det vil etter hvert komme protokoll og dokumenter som alle organisasjonsledd må begynne å forholde seg til og jobbe med.

  Les mer
 • Norgesrekorder satt på Slåstad Junior Spring

  Norgesrekorder satt på Slåstad Junior Spring

  På søndagens konkurranse, Slåstad Junior Spring, ble det satt fem nye norgesrekorder!

  Les mer
 • Slåstad Junior Spring 2019

  Slåstad Junior Spring 2019

  Et flott arrangement for unge utøvere ble avholdt i går 26. mai, i regi av Slåstad Vannskiklubb. Absolutt noe å tenke på for andre klubber.....

  Les mer
 • Resultater Slåstad Spring Slalom

  Resultater Slåstad Spring Slalom

  Slåstad Spring Slalom er over, og resultatene fra konkurransen er klare.

  Les mer
 • To konkurranser på Skarnes 25.-26. mai

  To konkurranser på Skarnes 25.-26. mai

  Da begynner sesongen for alvor å komme i gang. Slåstad Vannskiklubb avholder denne helgen to konkurranser på deres arena på Skarnes (Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark - SIAP).

  Les mer
 • Invitasjon til NM vannski og paravannski 2019

  Invitasjon til NM vannski og paravannski 2019

  I forbindelse med NM-Veka 2019 i Stavanger regionen, avholder også NVWF NM vannski og paravannski på Limavannet, i regi av Stavanger og Sandnes Vannskiklubb.

  Les mer
 • Resultater fra Tirsdagscupen runde 2

  Resultater fra Tirsdagscupen runde 2

  På tross av tunge regnbyger igjennom konkurransen, tok 23 kjørere og gjennomførte Tirsdagscup nr. 2. Flott innsats!

  Les mer
 • Tirsdagscup 2, 2019

  Tirsdagscup 2, 2019

  Årets andre stevne ble gjennomført til tross for heavy regnbyger underveis

  Les mer
 • Runde 2 av Tirsdagscupen

  Runde 2 av Tirsdagscupen

  Kl. 17.00 i dag, 21. mai, starter runde 2 av Tirsdagscupen. 21 påmeldte utøvere skal konkurrere om en plass på pallen.

  Les mer
 • Landslagssamling wakeboard 18-19 mai

  Landslagssamling wakeboard 18-19 mai

  NVWFs wakeboard landslag avholdt sin første samling for sesongen denne helgen. Det ble en svært aktiv helg med mange fornøyde utøvere.

  Les mer
 • Samling wakeboard landslaget

  Samling wakeboard landslaget

  NVWFs Wakeboard landslag avholdt sin første samling helgen 18-19 mai på Norsjø

  Les mer
 • NVWFs Medisinske Reglement

  NVWFs Medisinske Reglement

  Styret i NVWF har på sitt møte 13. mai 2019 vedtatt et medisinsk reglement som inneholder retningslinjer, standarder og krav for aktiviteter, treninger og konkurranser, og gjelder fra og med denne sesongen.

  Les mer
 • Sommertid på kontoret

  Sommertid på kontoret

  Fra 15. mai til 15. september er det sommertid på kontoret.

  Les mer
 • Regelendringer vannski 2019

  Regelendringer vannski 2019

  Som vanlig er det litt endringer i de internasjonale vannskireglene. Her er en kort presentasjon av de viktigste endringene for 2019.

  Les mer
 • Resultater Tirsdagscup nr. 1

  Resultater Tirsdagscup nr. 1

  Sesongens første konkurranse ble vel gjennomført. Tirsdagscupen nr. 1 ble avholdt på SIAP 7. mai, med 21 deltakere.

  Les mer
 • Tirsdagscup 1, 2019

  Tirsdagscup 1, 2019

  Årets første stevne ble gjennomført med mye entusiasme til tross for superkaldt vann og frisk vårtemperatur i luften.

  Les mer
 • Sesongens første konkurranse!!

  Sesongens første konkurranse!!

  Kalenderen viser 7. mai, gradestokken i bilen viste 2 plussgrader kl. 06.40 i dag tidlig..... …...OG KONKURRANSESESONGEN ER SNART I GANG!!

  Les mer
 • Klubbtur Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb mai

  Klubbtur Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb mai

  Fredag 3. mai til søndag 5 mai var ti av Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb sine medlemmer på tur til Norsjø Kabelpark. Neglesprett ble det på både hender og føtter for det var veldig kaldt i vannet og sur vind.

  Les mer
 • Klubbtur Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb

  Klubbtur Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb

  Bilder fra klubbens tur til Norsjø kabelpark 3.-5. mai.

  Les mer
 • Jubilant i forbundsstyret

  Jubilant i forbundsstyret

  Forbundets styremedlem, Christina Elde Mølstad, fyller 40 år i dag!!

  Les mer
 • Første samling landslagets treningsgruppe vannski

  Første samling landslagets treningsgruppe vannski

  6st av Norges främsta toppåkare hade rest över gränsen till Sverige för att träna på Örsholmstjärn, Karlstad VSK:s utmärkta arena. Deltagare var Thea Granhus, Lars-Ola Våltorp, Pernille Eriksen, Anders Foss, Lise Elgesem-Vang och Ole-Johan Björnö.

  Les mer
 • Samling landslaget Karlstad mai 2019

  Samling landslaget Karlstad mai 2019

  Under helgen som gick hade landslagets träningsgrupp sin första samling för säsongen på vattnet. 6st av Norges främsta toppåkare hade rest över gränsen till Sverige för att träna på Örsholmstjärn, Karlstad VSK:s utmärkta arena. Deltagare var Thea Granhus,

  Les mer
 • Ungdomslekene 2019

  Ungdomslekene 2019

  Denne helgen er NVWF på Lillehammer i forbindelse med Ungdomslekene som arrangeres av Særforbundsalliansen.

  Les mer
 • Klubbhelg

  Klubbhelg

  Sauherad IL Wakeboard gjennomførte årets første Klubbhelg 26-28 april.

  Les mer
 • Klubbsamling Sauherad IL wakeboard

  Klubbsamling Sauherad IL wakeboard

  Les mer
 • Reisebrev fra Florida - påsken 2019

  Reisebrev fra Florida - påsken 2019

  Her følger et reisebrev fra Orlando, Florida påsken 2019 fra Pernille Eriksen, Thea Granhus og Lars Ola Våltorp.

  Les mer
 • NM vannski og paravannski 2019

  NM vannski og paravannski 2019

  Etter avholdt telefonmøte med Stavanger og Sandnes Vannskiklubb 24. april, er det nå bestemt at klubben skal få avholde NM vannski og paravannski 2019, i forbindelse med NM-Veka. Klubben mener de er i rute for å kunne ta på seg et vannski NM.

  Les mer
 • Invitasjon til trickdommerkurs vannski helgen 15.-16. juni

  Invitasjon til trickdommerkurs vannski helgen 15.-16. juni

  Forbundet har som tidligere nevnt, behov for flere nasjonale dommere som også kan dømme trick. Vannskikomiteen måtte dessverre avlyse det forrige kurset de prøve å avholde, grunnet få deltakere. Men de gir ikke opp og prøver igjen.

  Les mer
 • 68 personer har betalt lisensen.......

  68 personer har betalt lisensen.......

  …..har du?

  Les mer
 • Italia Påsken 2019 – Dag 8 – Hjemreise

  Italia Påsken 2019 – Dag 8 – Hjemreise

  Så var det klart for hjemreise og siste reisebrev

  Les mer
 • Italia påsken 2019 – dag 7

  Italia påsken 2019 – dag 7

  Nytt reisebrev!

  Les mer
 • Italia Påsken 2019 - dag 6

  Italia Påsken 2019 - dag 6

  Reisebrev dag 6 ☀️

  Les mer
 • Italia påsken 2019 – dag 5.

  Italia påsken 2019 – dag 5.

  Nytt reisebrev med nye vittigheter fra Italia.

  Les mer
 • Italia påsken 2019 – dag 4

  Italia påsken 2019 – dag 4

    Hurra! Omar er tilbake, og kaffekoppene ved frokosten var tilbake i normal størrelse.

  Les mer
 • Italia Påsken 2019, Dag 3

  Italia Påsken 2019, Dag 3

  Knut Einar har sendt oss reisebrev nummer 3 😊

  Les mer
 • Italia Påsken 2019, dag 2

  Italia Påsken 2019, dag 2

    I dag hadde vi avtalt frokost i puben ved siden av hotellet kl.08.30, og utrolig nok var alle på plass 08.25.     Fyren på bildet var verdens blideste se

  Les mer
 • Italia påsken 2019, dag 1.

  Italia påsken 2019, dag 1.

  Knut Einar sitt første reisebrev fra Italia med juniorlandslaget

  Les mer
 • Forbundskontoret tar påskeferie

  Forbundskontoret tar påskeferie

  Forbundskontoret tar påskeferie og ønsker alle en riktig god påske!

  Les mer
 • Dr. Oetker slalomcup og Enebakk Open flyttes

  Dr. Oetker slalomcup og Enebakk Open flyttes

  Enebakk Vannskiklubb må dessverre flytte Dr. Oetker slalomcup og Enebakk Open fra 3./4. august til helgen etter: 10. og 11. august.

  Les mer
 • Norsjø Wakeboardklubb blir del av Sauherad IL

  Norsjø Wakeboardklubb blir del av Sauherad IL

  Norsjø Wakeboardklubb har sammen med fleridrettslagene Kjapp IL og Gvarv IL slått seg sammen til Sauherad IL Dette skjedde 15. mars i år.

  Les mer
 • Sammenslåing av særforbund svært sannsynlig

  Sammenslåing av særforbund svært sannsynlig

  Norges Idrettsforbund (NIF) har i sitt moderniseringsprosjekt tidligere gitt uttrykk for at de ønsker samarbeid mellom særforbund. Nå er det kommet sterke føringer om at sammenslåing av forbund vil bli en realitet.

  Les mer
 • Samling på Olympiatoppen 18. mars

  Samling på Olympiatoppen 18. mars

  I måndags kväll var det återigen dags för ett träningspass på Olympiatoppen. Deltagare var Sondre Stalheim, Trym Stokke, Anders Foss, Lars-Ola Våltorp, Lise Elgesem Vang, Pernille Eriksen, Thea Granhus och Eline Elgesem Vang.

  Les mer
 • Samling OLT 18 mars 2019

  Samling OLT 18 mars 2019

  8 vannskiutøvere deltok på mandagens samling på Olympiatoppen.

  Les mer
 • NM kabelwakeboard og - wakeskate 2019 - Bulletin 1

  NM kabelwakeboard og - wakeskate 2019 - Bulletin 1

  Bulletin 1 til årets NM kabelwakeboard og -wakeskate ligger nå ute på terminlistesiden.

  Les mer
 • Samordnet søknad og rapportering 2019

  Samordnet søknad og rapportering 2019

  Vi er nå inne i en periode der klubbene skal avholde sine årsmøter, og etter det kommer den årlige samordnede søknad og rapportering til Norges Idrettsforbund (NIF).

  Les mer
 • Påminnelse - søknad post 3 midler 2019

  Påminnelse - søknad post 3 midler 2019

  Forbundskontoret ønsker å minne om søknadsfristen for årets post 3 ordning.

  Les mer
 • Florida vinterferien 2019

  Florida vinterferien 2019

  Her følger et reisebrev fra Emma Kvisla, Slåstad Vannskiklubb. Dette fra hennes reise og treningstur til Florida.

  Les mer
 • Nordisk ungdomsmesterskap vannski 2019

  Nordisk ungdomsmesterskap vannski 2019

  Tid og sted for nordisk ungdomsmesterskap er nå klart.

  Les mer
 • Toppidrett i NVWF 2019

  Toppidrett i NVWF 2019

  På tinget i 2018 ble det etterlyst en bedre satsning på toppidretten fra NVWFs side. Etter det har forbundsstyret jobbet mye med saken, og sammen med personer i miljøet satt opp følgende kriterier for NVWFs toppidrettssatsning:

  Les mer
 • Trickdommerkurset vannski 16-17 mars avlyst

  Trickdommerkurset vannski 16-17 mars avlyst

  Trickdommerkurset vannski 16-17 mars er avlyst.

  Les mer
 • Pris til Gjensidige Forsikring

  Pris til Gjensidige Forsikring

  NVWFs forsikringspartner, Gjensidige Forsikring vant prisen for Årets Interne Event 2018, Gjensidige Games, under Sponsor- og Eventprisen 2019 som ble avholdt 6. februar.

  Les mer
 • 44 wakeboardglade møttes på HipNotics i Tyrkia, februar 2019.

  44 wakeboardglade møttes på HipNotics i Tyrkia, februar 2019.

  Her følger et kort reisebrev fra en stor gjeng med wakeboardere som var på HipNotics i vinterferien 2019.

  Les mer
 • Hip-Notics 2019

  Hip-Notics 2019

  Mange store og små fra Norsjø Wakeboard klubb og Neglespretten Wakeboard Og Barfotklubb som nyter vinterferien med mye kjøring på kabelen og sosiale stunder.

  Les mer
 • Påminnelse: Invitasjon til trickdommerkurs vannski 16-17 mars

  Påminnelse: Invitasjon til trickdommerkurs vannski 16-17 mars

  Pr. 19. februar er det kun to påmeldte til dette dommerkurset, så her er en liten påminnelse fra oss: I år er det flere trickkonkurranser vannski på terminlisten enn det har vært de siste årene. Forbundet har derfor behov for flere nasjonale dommere som også kan dømme trick. Derfor innbyr de til kurs helgen 16 og 17 mars.

  Les mer
 • VM Argentina 14.02.19 - 24.02.19

  VM Argentina 14.02.19 - 24.02.19

  Les mer
 • Kaotisk start på Argentinatur

  Kaotisk start på Argentinatur

  Det ble hektisk ved ankomst til overnattingsstedet utenfor Buenos Aires for det norske laget. Dette i forbindelse med deres kommende deltakelse på VM kabelwakeboard der borte.

  Les mer
 • Reglement for Wakecupen 2019

  Reglement for Wakecupen 2019

  NVWF wakeboardkomite har ønsket å ha en wakecup igjennom årets sesong. De har kommet frem til en poengberegning i cupen samt hvilke konkurranser cupen skal foregå i

  Les mer
 • Medisinsk beredskap på idrettsarrangement

  Medisinsk beredskap på idrettsarrangement

  Arbeidsgruppe i NVWF på plass i forhold til medisinsk beredskap på arrangement.

  Les mer
 • Post 3 søknadsrunde 2019

  Post 3 søknadsrunde 2019

  Forbundskontoret har nå sendt ut informasjon til alle klubber og kretser om ny post 3 søknadsrunde

  Les mer
 • Kvalifiseringskrav internasjonale mesterskap vannski 2019

  Kvalifiseringskrav internasjonale mesterskap vannski 2019

  På samarbeidsmøtet med vannskiklubbene 12. januar, gikk landslagstrener vannski igjennom kvalifiseringskravene for deltakelse på internasjonale mesterskap i 2019.

  Les mer
 • Frist for å melde inn konkurranser og søke arrangementsstøtte

  Frist for å melde inn konkurranser og søke arrangementsstøtte

  Denne informasjonen angående frist for å melde inn konkurranser og søke arrangementsstøtte er sendt ut til NVWFs klubber.

  Les mer
 • Spillemidler til utstyr 2018

  Spillemidler til utstyr 2018

  Norges Idrettsforbund har sendt ut e-post til alle idrettslag i Norge som gjelder søknad om spillemidler til utstyr 2018.

  Les mer
 • Eline`s reisebrev fra Chile

  Eline`s reisebrev fra Chile

  Eline Elgesem Vang ble med sine foreldre Lise og Robert til VM 35+ i Chile før jul. Her kommer et reisebrev sette med hennes øyne.

  Les mer
 • Reisebrev fra Thailand julen 2018

  Reisebrev fra Thailand julen 2018

  Her følger et kort reisebrev fra våre fire utøvere som har vært i Thailand og trent i julen. Dette som forberedelse til VM i Argentina i februar.

  Les mer
 • Nytt lisensår

  Nytt lisensår

  På tide å fornye lisensen?

  Les mer
 • Godt nytt aktivitetsår!

  Godt nytt aktivitetsår!

  Kalenderen sier nå januar 2019, og selv om det er vinter over store deler av vårt land, så begynner det allerede å skje ting i forbundet.

  Les mer
 • God jul og godt nytt år!

  God jul og godt nytt år!

  Her følger en hilsen fra styret og administrasjonen i NVWF.

  Les mer
 • Treningstur til Thailand før VM i Argentina

  Treningstur til Thailand før VM i Argentina

  I og med at VM kabelwakeboard 2018 blir arrangert i Argentina i februar 2019, må det norske laget utenlands for å trene. Reisen går til Thailand i julen. Så det blir nok ingen hvit jul for de der borte!

  Les mer
 • Elitsamling på OLT 10/12-2018

  Elitsamling på OLT 10/12-2018

  Under måndag kväll samlades några av vannski-Norges främsta elitåkare för ett gemensamt fys-pass under ledning av Olympiatoppens Sondre Nysether.

  Les mer
 • Mer informasjon til NVWFs organisasjonsledd

  Mer informasjon til NVWFs organisasjonsledd

  Informasjon om politiattest og personvern ligger nå ute på hjemmesiden.

  Les mer
 • Momskompensasjonen 2018

  Momskompensasjonen 2018

  Momskompensasjonen 2018 har nå kommet.

  Les mer
 • Informasjon til NVWFs organisasjonsledd

  Informasjon til NVWFs organisasjonsledd

  På forbundets hjemmeside, www.nvwf.no, er det blitt lagt til mer informasjon på siden Klubb. Der vil dere nå finne viktig informasjon om Barneidrett, Ungdomsidrett og Seksuell trakassering og overgrep.

  Les mer
 • Invitasjon til samarbeidsmøte - NVWFs vannskiklubber

  Invitasjon til samarbeidsmøte - NVWFs vannskiklubber

  Invitasjon til samarbeidsmøte NVWFs vannskiklubber er nå sendt ut.

  Les mer
 • VM 35+ er over

  VM 35+ er over

  VM 35+ i Santiago, Chile er nå over, og det norske laget har gjort en utrolig bra innsats i dette mesterskapet.

  Les mer
 • Ny landslagstrener wakeboard

  Ny landslagstrener wakeboard

  David Smith fra Sør-Afrika er blitt engasjert som landslagstrener wakeboard i NVWF for 2019.

  Les mer
 • VM vannski 35+ Santiago, Chile

  VM vannski 35+ Santiago, Chile

  Alle de norske utøverne har nå vært igjennom slalåm kvalifiseringen i dette mesterskapet.

  Les mer
 • Tingprotokoll 2018

  Tingprotokoll 2018

  Tingprotokollen er nå klar, og blir sendt ut til forbundets organisasjonsledd pr. e-post.

  Les mer
 • VM vannski 35+ i Santiago, Chile

  VM vannski 35+ i Santiago, Chile

  Fra i dag 26. november til søndag 2. desember avholdes VM vannski for 35+ på Lagos los Morros utenfor Santiago i Chile.

  Les mer
 • Magnus Jonsson fra Sverige ny landslagstrener vannski

  Magnus Jonsson fra Sverige ny landslagstrener vannski

  Styret i Norges Vannski- og Wakeboard Forbund har vært i dialog med, og nå engasjert Magnus Jonsson fra Sverige som trener for det norske vannskilandslaget i open klassen for 2019. Han kommer også til å være en trenerressurs for forbundets øvrige lag innenfor vannski.

  Les mer
 • Norsk Tipping mottok internasjonal pris for arbeidet med spillansvar

  Norsk Tipping mottok internasjonal pris for arbeidet med spillansvar

  Onsdag kveld fikk Norsk Tipping World Lottery Associations (WLA) Best Flagship Responsible Gaming Award.

  Les mer
 • Elitesamling vannski på Olympiatoppen 12. november

  Elitesamling vannski på Olympiatoppen 12. november

  Med utendørs sesongen på hell, så er det flere som har trukket innendørs. Flere klubber er i gang med aktiviteter for sine medlemmer. I tillegg forsetter elitetreningen for vannski på Olympiatoppen.

  Les mer
 • Info. fra forbundskontoret

  Info. fra forbundskontoret

  Kort informasjon fra kontoret i forhold til denne og neste uke (uke 45 og 46).

  Les mer
 • Korte reisebrev fra Sperlonga

  Korte reisebrev fra Sperlonga

  Pernille Amalie Riise Eriksen, Paul Ivar Audun Lilleberg og Lise Elgesem Vang har vært på en kort og intensiv helg i Sperlonga.

  Les mer
Levert av IdrettenOnline