Arkiv


 • Flere dokumenter til NVWFs tinghelg

  Flere dokumenter til NVWFs tinghelg

  Forbundskontoret har nå sendt ut flere dokumenter til neste helgs møter til forbundets organisasjonsledd. Det er agendaen til forumet lørdag 19 oktober og valgkomiteens innstilling av kandidater til styre og komiteer. Sistnevnte dokument skal behandles på tinget søndag 20. oktober.

  Les mer
 • Rekruttlaget i Portugal 5-9 oktober

  Rekruttlaget i Portugal 5-9 oktober

  Her følger et reisebrev fra rekruttlaget vannski sin treningstur til Portugal i høstferien, fortalt av reiselederne Monika Stalheim og Lars Ødegårdstuen.

  Les mer
 • Slåstad Vannskiklubb 50 år

  Slåstad Vannskiklubb 50 år

  I anledning av at Slåstad Vannskiklubb er 50 år i år, inviterer klubben vannskivenner fra inn- og utland til en jubileumsfest.

  Les mer
 • Tingdokumentene sendt ut

  Tingdokumentene sendt ut

  Dokumentene til NVWFs ting 20. oktober er nå klare, og sendt ut til hele organisasjonen. De ligger også ute på disse sidene, under siden Dokumenter

  Les mer
 • Norsk rekord til Nora Stokke

  Norsk rekord til Nora Stokke

  Helgen 28. og 29. september deltok juniorlandslaget i vannski på KLI Trophy i Ravenna/Italia. Nora Stokke fra Skien Vannskiklubb satte ny norsk rekord i trick, jenter U-14!

  Les mer
 • Nominasjoner til NVWFs festmiddag 2019

  Nominasjoner til NVWFs festmiddag 2019

  Helgen 19.-20. oktober er det forbundets tinghelg på Maarud Gaard, Disenå, med forum lørdag og ting søndag. Innkalling til dette er tidligere blitt sendt ut. I forbindelse med festmiddagen lørdag kveld ønsker styret å opprettholde tradisjonen med å hedre personer som har vært gode ambassadører i vårt miljø i 2019.

  Les mer
 • To gull, et sølv, en ny pers og tre årsbeste på Canal Cup i Ungarn

  To gull, et sølv, en ny pers og tre årsbeste på Canal Cup i Ungarn

  6 utøvere fra Asker og Bærum Vannskiklubb fant ut at de skulle reise nedover til Ungarn for å delta på årets Canal Cup utenfor Budapest. De fikk dratt med seg en utøver til, fra Kvelde Vannskiklubb.

  Les mer
 • Helgens regionale samlinger

  Helgens regionale samlinger

  Både Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb og Kvelde Vannskiklubb avholdt hver sin samling i helgen som var. Her følger en kort rapport fra hver av disse samlingene.

  Les mer
 • EM Beckum 2019

  EM Beckum 2019

  EM i kabelwakeboard 2019 i Beckum Tyskland. Med Jonas Sørlie, Martin Bursell Nilsen, Magnus Marstein og Edvard Sukken Andersen.

  Les mer
 • EM sølv til Martin Bursell Nilsen

  EM sølv til Martin Bursell Nilsen

  Martin Bursell Nilsen fra Sauherad IL wakeboard tok sølv i herrer veteran klassen under EM kabelwakeboard!!

  Les mer
 • EM kabel wakeboard Beckum 2019

  EM kabel wakeboard Beckum 2019

  Da er vi godt i gang med treningen her ned i Tyskland. Alle utøverne er godt fornøyd med kjøringen og kabelen. Vi hadde registrering i dag og utdeling av bibs. Alle er registrert inn godkjente for konkurranse. I morgen blir det åpningsseremoni før det braker l&oslas

  Les mer
 • EM i kabel wakeboard i Beckum Tyskland.

  EM i kabel wakeboard i Beckum Tyskland.

  Vi har nå ankommet Beckum i Tyskland for å delta på EM i kabel wakeboard. De som er med og skal konkurrere er Martin Bursell Nilsen, Jonas Sørlie, Edvard Sukken Andersen og Ma

  Les mer
 • Norge stiller med lag til EM kabelwakeboard Youth and Seniors 2019

  Norge stiller med lag til EM kabelwakeboard Youth and Seniors 2019

  Når dette skrives, sitter fire utøvere med ledere og supportere (familie) på flyet til Düsseldorf. EM kabelwakeboard i aldersbestemte klasser skal avholdes på TwinCable parken i Beckum, et lite sted i Nord-Tyskland, ikke så langt unna Dortmund.

  Les mer
 • Aktiviteter i helgen som var - Lillehammer VSK og Kvelde VSK

  Aktiviteter i helgen som var - Lillehammer VSK og Kvelde VSK

  Både Lillehammer Vannskiklubb og Kvelde Vannskiklubb avholdt aktiviteter denne helgen som var. Lillehammer avholdt sin siste klubbsamling for sesongen fredag 6. september, mens Kvelde hadde en regional samling på Lågen søndag 8. september. Mye bra aktivitet på vannet!

  Les mer
 • Samling hos Asker og Bærum VSK 31. august

  Samling hos Asker og Bærum VSK 31. august

  Alpinister fra Stabæk og elever fra Tomm Murstad Sjøleir ble invitert av Asker og Bærum Vannskiklubb for å bli kjent med vannskisporten. Klubben prøver å etablere en vei inn mot alle som elsker vannski blant disse ungdommene.

  Les mer
 • Invitasjon til to regionale samlinger i Larvik

  Invitasjon til to regionale samlinger i Larvik

  Selv om konkurransesesongen er over her til lands, arrangerer fortsatt våre klubber samlinger. Kvelde Vannskiklubb inviterer til samling søndag 8. og søndag 15. september fra kl. 11.00 til alle har fått kjøre det de orker før sola går ned!

  Les mer
 • Siste norske konkurranse for sesongen over

  Siste norske konkurranse for sesongen over

  Lørdag 31. august arrangerte Slåstad Vannskiklubb årets siste konkurranse her i Norge. Det var Slåstad Fall Slalom med til sammen 49 deltakere fra 4 nasjoner. Og som klubben har skrevet på sin Facebook side: "49 deltakere, 3 runder, 142 starter, 12.5 timer nonstop!!"

  Les mer
 • Klubbmesterskap 30. august

  Klubbmesterskap 30. august

  Fredag 30 august avholdt Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb, klubbmesterskap i wakeboard. Det var 8 barn som deltok i barnedelen, 5 deltakere i open menn og 2 deltakere i open damer. Mye mestere ble kåret i begge open klassene.

  Les mer
 • Innkalling til forbundstinget 2019

  Innkalling til forbundstinget 2019

  Helgen 19-20 oktober avholdes det forum og forbundets ting. Innkalling til tinget er nå sendt ut til alle ledd i organisasjonen. Alle dokumenter til både ting og forum vil bli utsendt iht. de frister som står nevnt i forbundets lov.

  Les mer
 • Sesongens siste konkurranse 31. august

  Sesongens siste konkurranse 31. august

  I morgen, 31. august, avholdes terminlistens siste konkurranse her i Norge. Slåstad Vannskiklubb står som arrangør av Slåstad Fall Slalom, en tre-runders slalåmkonkurranse med 49 deltakere i klassene U-14 til 65+ og V1 (paravannski).

  Les mer
 • EM over for denne gang

  EM over for denne gang

  Norges to kvalifiserte utøvere til ungdoms EM, Eline Elgesem Vang fra Kvelde Vannskiklubb og Nicoline Sandberg fra Ullensaker Vannskiklubb er nå ferdig med sine konkurranser i EM.

  Les mer
 • Lågen kabelpark offisielt åpnet!

  Lågen kabelpark offisielt åpnet!

  Med musikkorps og invitert ordfører i spissen, ble Lågen kabelpark offisielt åpnet! Et flott arrangement som trakk et 40-tall personer til Kongsberg Wakeboardklubbs nye arena på Lågen, ikke så langt unna sentrum i byen.

  Les mer
 • Åpning av Lågen Kabelpark, Kongsberg

  Åpning av Lågen Kabelpark, Kongsberg

  Kongsberg Wakeboardklubb har nå etter mye jobb, nå fått i stand en kabelpark på Lågen i Kongsberg. Det blir åpning der i dag, 28. august, fra kl. 17.00-19.00, med visning av aktiviteter og servering av vafler og drikke.

  Les mer
 • Ungdoms EM vannski er nå i gang

  Ungdoms EM vannski er nå i gang

  Ungdoms EM i vannski som avholdes i Roquebrune-sur-Argens, Frankrike startet i dag med slalåm og trick i U-14 klassene. Og i morgen, 28. august, skal Norges to representanter ut og konkurrere i U-17 klassen jenter. Nicoline Sandberg fra Ullensaker Vannskiklubb og Eline Elgesem Vang fra Kvelde Vannskiklubb skal kjøre kvalifisering i slalåm. I tillegg skal Eline også kjøre kvalifisering i trick.

  Les mer
 • 6. og siste konkurranse i Tirsdagscupen

  6. og siste konkurranse i Tirsdagscupen

  I dag, 27. august, foregår den 6. og siste konkurransen i årets Tirsdagscup. Konkurransen foregår som tidligere på Slåstad Vannskiklubb sin arena på SIAP, Skarnes, og er i regi av Asker og Bærum Vannskiklubb.

  Les mer
 • Delfincup Slåstad Vannskiklubb 25. august

  Delfincup Slåstad Vannskiklubb 25. august

  Søndag 25. august ble årets siste Delfincup arrangert i strålende vær av Slåstad Vannskiklubb. Denne delfincupen var todelt. Deltagerne kunne velge mellom en vanlig delfincup med delfincupregler, og en homologert konkurranse for de som ønsket det. Det ble kjørt en runde av hver gren.

  Les mer
 • Klubbkveld hos Moelv vannskiklubb 23. august

  Klubbkveld hos Moelv vannskiklubb 23. august

  Til tross for bølger på Mjøsa ble det en vellykket klubbkveld på Moelv vannskiklubb. 20 av klubbens medlemmer møtte opp til en aktiv kveld.

  Les mer
 • Nm kabelwakeboard 2019

  Nm kabelwakeboard 2019

  Nm kabelwakeboard 2019 Norsjø kabelbane.

  Les mer
 • NM kabelwakeboard og -wakeskate 2019

  NM kabelwakeboard og -wakeskate 2019

  NM i kabelwakeboard og -wakeskate 2019 arrangeres på Norsjø kabelpark 23. og 24. august. Sauherad IL, Wakeboard er arrangør.

  Les mer
 • Nok en helg med aktivitet unnagjort!

  Nok en helg med aktivitet unnagjort!

  Her følger noen korte rapporter fra helgens aktiviteter i Enebakk Vannskiklubb og Sauherad IL, Wakeboard. I tillegg til en oppsummering av Lillehammer Vannskiklubb sin vannskiskole, Vannsprut som har foregått de to siste ukene. Og fortsatt er det mye aktivitet rundt omkring på arenaene!

  Les mer
 • Ingen finaleplass på Thea

  Ingen finaleplass på Thea

  Thea Granhus fra Ullensaker Vannskiklubb var Norges eneste deltaker i Open VM vannski som foregår i Putrajaya, Malaysia. Thea kjørte kvalifisering torsdag og fikk et resultat på 4,5/55/12.

  Les mer
 • Klubbsamling Lillehammer vannskiklubb 14. august

  Klubbsamling Lillehammer vannskiklubb 14. august

  Her følger en kort rapport fra klubbsamlingen som Lillehammer Vannskiklubb arrangerte 14. august. Det ble en flott kveld, med mange på brygga.

  Les mer
 • Resultater fra Tirsdagscupen 5

  Resultater fra Tirsdagscupen 5

  Nora (Stokke) klarte det igjen!! Seier nummer 3 i Tirsdagscupen er et faktum for Nora fra Skien Vannskiklubb. Tett etterfulgt av Anders Foss fra arrangørklubben Asker og Bærum Vannskiklubb og Ella Björlin fra Sverige.

  Les mer
 • Tirsdagscupen nr. 5

  Tirsdagscupen nr. 5

  I dag, 13. august, avholdes 5. runde av Tirsdagscupen i regi av Asker og Bærum Vannskiklubb. Arrangementet foregår som vanlig på arenaen til Slåstad Vannskiklubb på Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark (SIAP), og starter kl. 17.00.

  Les mer
 • Nok en konkurransehelg unnagjort - med ny norsk rekord

  Nok en konkurransehelg unnagjort - med ny norsk rekord

  Helgen 10-11 august avholdt Enebakk Vannskiklubb sine to tradisjonsrike konkurranser. Lørdag 10. var det Dr. Oetker Pick and Choose. En dag med mye regn, men som gikk uten problemer. Det ble satt en del personlige rekorder, i tillegg til at Kaja Stalheim fra Slåstad Vannskiklubb økte sin norske rekord fra Jodi's Ski Cup helgen før i jenter U-14.

  Les mer
 • Eline og Nicoline klare for ungdoms EM vannski!

  Eline og Nicoline klare for ungdoms EM vannski!

  Tidligere i sommer klarte Eline Elgesem Vang fra Kvelde vannskiklubb å kvalifisere seg til ungdoms EM (E&A Youth Championships), som avholdes i Roquebrune sur Argens, Frankrike fra 27.-31. august. Forrige helg klarte også Nicoline Sandberg fra Ullensaker Vannskiklubb å gjøre det samme.

  Les mer
 • Konkurransetrening ifm. Danske mesterskapet kabelwakeboard 2019

  Konkurransetrening ifm. Danske mesterskapet kabelwakeboard 2019

  Tirsdag 30.juli reiste utøverne Magnus Marstein Kristiansen, Elias Poppe og Knut Gravdal sammen med deres foreldre Rolf Geir Kristiansen, Berit Marstein, Bendic Poppe, Henning Gravdal og Jocelyn Gravdal til Danmark for å delta og se på det danske mesterskapet i kabelwakeboard. Med seg hadde de også Ella Gaupset og assisterende trener Mathias Veiga.

  Les mer
 • Nye norgesrekorder vannski

  Nye norgesrekorder vannski

  Det settes nye norske rekorder denne sesongen også. De siste to ukene ble det satt hele fire norgesrekorder. To ble satt i forbindelse med 35+ EM i Ioannina, Hellas helgen 27-28 juli, mens de to siste ble satt i henholdsvis Danmark og Norge den 4. august.

  Les mer
 • Resultater fra helgens konkurranser

  Resultater fra helgens konkurranser

  Det var kun en konkurranse i Norge denne helgen, Jodi's Ski Cup i Stavanger. 13 utøvere deltok der, i slalåm og hopp. I tillegg deltok fem norske utøvere på slalåmkonkurranse i Aalborg, Danmark.

  Les mer
 • Klubbsamling på Moelv 1. august

  Klubbsamling på Moelv 1. august

  Moelv vannskiklubb hadde en vellykket klubbkveld 1.august, der klubbens medlemmer ble invitert på vannskikjøring og grilling.

  Les mer
 • Helgens konkurranser

  Helgens konkurranser

  Da har kalenderen vippet over til 1. august, og etter en måned med internasjonale konkurranser retter vi blikket tilbake til den norske terminlisten. Førstkommende helg, 3.-4. august, arrangerer Stavanger og Sandnes Vannskiklubb Jodi's Ski Cup.

  Les mer
 • Barefoot Scandinavian Open 2019, Kokkola, Finland

  Barefoot Scandinavian Open 2019, Kokkola, Finland

  Årets Konkurranse gikk I Kokkola på Evert Artsens hjemme arena. I fantastisk vær og med supre forhold, hygget 27 deltagere seg med masse fin kjøring, mange PB og rekorder. I tillegg til de skandinaviske deltagere hadde Kokkola besøk fra Belgia, Nederland, England, USA og New Zealand..

  Les mer
 • Klubbkveld hos Lillehammer vannskiklubb 29. juli

  Klubbkveld hos Lillehammer vannskiklubb 29. juli

  Lillehammer vannskiklubb har gjennomført årets første klubbkveld i et fantastisk vær med mange ivrige vannskiløpere på vannet.

  Les mer
 • Norge med svært sterk laginnsats i Hellas

  Norge med svært sterk laginnsats i Hellas

  Norges lag under+35 EM er nå tilbake etter et svært vellykket mesterskap. Forholdene var optimale, arrangementet var strålende og Norges lag presterte meget godt.

  Les mer
 • VM paravannski over for denne gang!

  VM paravannski over for denne gang!

  Da er VM paravannski 2019 historie. Til sammen 44 utøvere fra 11 nasjoner har konkurrert i fire dager på den flotte arenaen til Slåstad Vannskiklubb på Skarnes. Takk for denne gang!!

  Les mer
 • Første finaledag VM paravannski, Skarnes

  Første finaledag VM paravannski, Skarnes

  Enda en flott dag på vannskianlegget til Slåstad Vannskiklubb på Skarnes. Og første finaledag der alle slalåmklassene og noen av trick klassene blir kjørt.

  Les mer
 • VM paravannski, Skarnes

  VM paravannski, Skarnes

  VM paravannski er nå i full gang, og torsdagens kvalifiseringer ble ved gjennomført. Fredagens konkurranser fortsetter med kvalifiseringer i de resterende trick klassene samt hopp i alle klasser. Rammen rundt dette VM kunne ikke vært bedre, med godt og varmt sommervær.

  Les mer
 • Webcast fra internasjonale mesterskap

  Webcast fra internasjonale mesterskap

  Det internasjonale vannski og wakeboardforbundet, sammen med sine regioner jobber for å få spredd live bilder fra deres konkurranser. Så for EM 35+ og VM paravannski finnes det egne webcast, produsert av the Waterski Broadcasting Company.

  Les mer
 • Regional samling i Tønsberg 21. juli

  Regional samling i Tønsberg 21. juli

  Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb avholdt en regional samling for wakeboardere søndag 21. juli, på sitt anlegg på 3. dammen i Tønsberg.

  Les mer
 • Det nærmer seg........!

  Det nærmer seg........!

  Det er ikke lenge igjen før VM paravannski er i gang her på Skarnes. Alle 11 nasjoner er på plass og i full gang med treningene sine for å bli kjent med arenaen.

  Les mer
 • EM 35+ 2019

  EM 35+ 2019

  25. til 28. juli avholdes 35+ EM i Hellas, nærmere bestemt Ioannina. Norge stiller med et sterkt lag, ledet av fjorårets EM vinner Lise Elgesem Vang. De har lyst på å forsvare de sterke prestasjonene Norge gjorde under fjorårets EM, der laget også tok en sterk tredjeplass i lagkonkurransen.

  Les mer
 • Siste frist for kvalifisering til junior EM vannski

  Siste frist for kvalifisering til junior EM vannski

   Meddelande angående  U-14 U-17 EM i  27-31/8 i Roquebrune Frankrike.

  Les mer
 • Scandinavian Youth Championship 2019, dag 4

  Scandinavian Youth Championship 2019, dag 4

  Dag 4.Siste konkurransedag og hjemreise.

  Les mer
 • Scandinavian Youth Championship 2019.

  Scandinavian Youth Championship 2019.

   Dag 3

  Les mer
 • Scandinavian Youth Championship 2019 dag 2

  Scandinavian Youth Championship 2019 dag 2

   Dag 2

  Les mer
 • Scandinavian Youth Championship 2019- reisebrev 1

  Scandinavian Youth Championship 2019- reisebrev 1

   Dag 1

  Les mer
 • Delfin cup og hopp konkurranse Tønsberg vannski og wakeboard klubb.

  Delfin cup og hopp konkurranse Tønsberg vannski og wakeboard klubb.

  Da er hoppkonkurranse og Delfin cup vel gjennomført i sola på Surf City. Det ble en strålende dag som ble avsluttet med kåring av vinnere i Wake cupen.I Delfin cup deltok 6 glade barn som fikk gode tilbakemeldinger fra Jonas og Bork.Resultater i Open Ladies med 7 deltakere:1

  Les mer
 • Feriestengt forbundskontor

  Feriestengt forbundskontor

  NVWFs kontor vil nå være feriestengt frem til og med lørdag 20. juli. Ingen henvendelser vil bli besvart i denne perioden.

  Les mer
 • Delfincup og finale NVWFs wake-cup 5. juli

  Delfincup og finale NVWFs wake-cup 5. juli

  Fredag 5. juli blir det mye wakeboard aktivitet på 3. dammen i Tønsberg. Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb står nemlig som arrangør av en delfincup, i tillegg til at de skal arrangere 3. og siste konkurransen i NVWFs wake-cup.

  Les mer
 • Klubbsamling Tønsberg 23 juni

  Klubbsamling Tønsberg 23 juni

  Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb avholdt klubbsamling søndag 23. juni på 3. dammen, Tønsberg. Til sammen 21 av klubbens medlemmer deltok på denne samlingen

  Les mer
 • Helgens konkurranseaktiviteter vannski

  Helgens konkurranseaktiviteter vannski

  Før vi går inn i en måned der de aller fleste har ferie, eller deltar på internasjonale mesterskap, gjenstår det noen få vannski konkurranser.

  Les mer
 • Scandinavian Youth Championships 2019 - Norges lag

  Scandinavian Youth Championships 2019 - Norges lag

  Årets konkurranse vil foregå på arenaen til Vallensbæk Vandski Klub. Denne ligger 14 kilometer syd for København. Norge stiller med 13 utøvere samt 2 dommer traineer til dette mesterskapet.

  Les mer
 • Fjerde, og siste dag av NM

  Fjerde, og siste dag av NM

  Alt har en ende, sies det. Og det gjelder også for dette Norgesmesterskapet. Men først skulle de aldersbestemte klassene få lov å kjøre finaler i trick og hopp, før premieseremonien avsluttet et flott mesterskap.

  Les mer
 • NM vannski dag 4

  NM vannski dag 4

  Siste NM dag ble avholdt med finaler trick og hopp i de aldersbestemte klassene. Så ble premieseremonien avholdt, før de fleste av oss reiste tilbake til Østlandet, mens arrangøren tok oppryddingen.

  Les mer
 • NM dag 3 over

  NM dag 3 over

  Da er dag 3 av NM vannski og paravannski over. I dag var det de aldersbestemte klassenes sin tur til å kjøre kvalifiseringer. Slalåm, trick og hopp konkurransene ble gjennomført såpass raskt at overdommer og arrangør gikk for å kjøre finalene i slalåm, for å kunne spare inn litt tid på søndagens konkurranse.

  Les mer
 • NM vannski dag 3

  NM vannski dag 3

  Dette var første dag i NM for aldersbestemte klasser. Alle kvalifiseringene ble gjennomført, og arrangøren etter samråd med hoveddommer bestemte også å kjøre finaler slalåm, for å spare tid på søndag

  Les mer
 • Gratulerer Thea!!!

  Gratulerer Thea!!!

  Før en oppsummering av finaledagen i Open klassene og Paravannski kommer, så ønsker vi å gratulere Thea Granhus fra Ullensaker Vannskiklubb med sin Kongepokal nummer tre, på fire år.!! Gratulerer Thea!!!

  Les mer
 • NM vannski dag 2

  NM vannski dag 2

  Dette var finaledagen for Open og paraklassene. I strålende vær ble Norgesmestere og Kongepokalvinner kåret!

  Les mer
 • NM vannski - dag 1

  NM vannski - dag 1

  Da er første dag av NM vannski over. Arrangementet gikk stort sett smertefritt, og det var tid til å justere underveis. Fredagens konkurranser blir nok mye tettere og intenst for arrangøren.

  Les mer
 • NM vannski dag 1

  NM vannski dag 1

  Første dag av NM vannski gikk svært bra. Ikke så mange bildene fra redaktørens side, mnen….

  Les mer
 • NM vannski og paravannski snart i gang!!

  NM vannski og paravannski snart i gang!!

  Da er det snart duket for NM vannski og paravannski på Limavatnet, Ålgård. Stavanger og Sandnes Vannskiklubb har stått på dag og natt de siste ukene for å få alt klart til årets NM. Det er nok ikke få dugnadstimer som har gått med for å få ting klart til konkurransene som skal foregå de neste fire dagene.

  Les mer
 • Paracamp på Limavatnet 26. juni

  Paracamp på Limavatnet 26. juni

  Stavanger og Sandnes Vannskiklubb stod som vertskap for denne paracampen i forbindelse med NM-Veka 2019, og at klubben også senere denne uken skal arrangere NM vannski og paravannski

  Les mer
 • Paracamp på Limavatnet 26. juni

  Paracamp på Limavatnet 26. juni

  Stavanger og Sandnes Vannskiklubb stod som vertskap for denne paracampen i forbindelse med NM-Veka. 3 deltakere møtte, og fikk prøvd seg etter båten...…..og etterpå var det bare smil og glede å spore-

  Les mer
 • Oppdatert kjøreplan NM vannski og paravannski 2019

  Oppdatert kjøreplan NM vannski og paravannski 2019

  NVWFs klubber er blitt tilsendt sist oppdaterte kjøreplan for NM vannski og paravannski som skal avholdes på Limavatnet, Ålgård utenfor Sandnes torsdag 27. til søndag 30. juni. Arrangør er Stavanger og Sandnes vannskiklubb.

  Les mer
 • Resultater Slåstad Open 2019

  Resultater Slåstad Open 2019

  Da er Slåstad Open 2019 nå også historie. Det ble en fin helg værmessig, selv om vinden innimellom kunne være noe lunefull. Uansett, arrangøren Slåstad Vannskiklubb kom seg igjennom fire runder slalåm, 2 runder trick og 2 runder hopp fra fredag til søndag ettermiddag.

  Les mer
 • Slåstad Open 21. til 23. juni

  Slåstad Open 21. til 23. juni

  Fredag 21. juni, kl. 16.00 setter første deltaker i gang på årets Slåstad Open. Arrangementet er i regi av Slåstad Vannskiklubb og vil foregå hele helgen på deres flotte arena på Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark (SIAP), Skarnes.

  Les mer
 • Delfincup og wakecup 2 på Hamar 15. juni

  Delfincup og wakecup 2 på Hamar 15. juni

  Det var god stemning i kabelparken når Delfincup ble avholdt på Hamar 15. juni 2019. 10 barn deltok på denne aktiviteten som ble organisert av Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb. Senere på dagen ble andre runde av wakecupen arrangert. I jente klassen var det 2 deltakere, Open klasse damer hadde 3 deltakere, boys var det 9 og i Open herrer var det også 9 deltakere

  Les mer
 • Wakecup 2 og delfincup Hamar 15. juni

  Wakecup 2 og delfincup Hamar 15. juni

  Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb arrangerte runde to av NVWFs wakecup samt delfincup.

  Les mer
 • NM vannski og paravannski 2019

  NM vannski og paravannski 2019

  Det er nå en drøy uke til NM vannski og paravannski dras i gang på LImavannet, Sandnes i regi av Stavanger og Sandnes Vannskiklubb. Arrangementet er en del av NM-Veka 2019, et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund, NRK og Norsk-Tipping.

  Les mer
 • Trickdommerkurs vannski - SIAP 15-16 juni

  Trickdommerkurs vannski - SIAP 15-16 juni

  I helgen ble det for første gang arrangert et eget trickdommerkurs. Kurset ble arrangert på SIAP og gikk over to hele dager.

  Les mer
 • Kommende helgs aktiviteter

  Kommende helgs aktiviteter

  Kommende helg 15.-16. juni arrangeres det to stykk delfincuper og runde to i forbundets wakecup. Lørdagens arrangement foregår på Seaside Cablepark på Hamar. Søndag skjer det på Haugenesodden, Hurdal.

  Les mer
 • Forbundskontoret stengt 13 og 14 juni

  Forbundskontoret stengt 13 og 14 juni

  Kontoret vil være stengt torsdag 13 og fredag 14 juni, i forbindelse med et par dagers ferie og utenlandsreise.

  Les mer
 • Landslagssamling i Årjäng og Karlstad

  Landslagssamling i Årjäng og Karlstad

  Den 8-9 Juni var det dags igen för samling med landslagets träningsgrupp. Denna gång var upplägget lite annorlunda då vi på lördagen blivit inbjudna till Storfjorden, Årjäng av Asker/Baerum VSK. Där fick vi möjlighet till coaching av den amerikanske proffsåkaren KC Wilson.

  Les mer
 • Landslagssamling vannski 8-9 juni

  Landslagssamling vannski 8-9 juni

  Samlingen ble avholdt både i Årjäng og Karlstad

  Les mer
 • Nora tok seieren nok en gang

  Nora tok seieren nok en gang

  20 utøvere klarte heller ikke denne gang å tukte Nora Stokke fra Skien Vannskiklubb i Tirsdagscupen. 4. runde ble avholdt på SIAP i går, 11. juni og nok en gang stod Nora øverst på pallen. Med en ny uoffisiell norgesrekord for klassen jenter U-14 - 0,50/52/14.25! Vi gratulerer så mye!!

  Les mer
 • Igjen duket for Tirsdagscup

  Igjen duket for Tirsdagscup

  I dag, 11. juni, er det igjen duket for Tirsdagscupen. Nummer 4 i rekken. Klarer Nora Stokke fra Skien Vannskiklubb å opprettholde sin flotte plassering fra forrige konkurranse, der hun vant?. Eller er det andre av de til sammen 22 deltakerne som ønsker å frarøve henne en ny seier?.

  Les mer
 • Trick rekruttlagsamling på SIAP lørdag 8. juni

  Trick rekruttlagsamling på SIAP lørdag 8. juni

  Dagen startet med flotte forhold, kom litt regn på slutten. Men vi fikk gjennomført en god samling. Båtfører og Coach Ronny Kvislavangen, som gjorde dette til en samling med stigning og fremgang for våre unge trickere. Flere forsøkte seg på «flipp» - med klare forbedringer hver gang, etter god instr

  Les mer
 • Resultater etter Tirsdagscupens runde 3

  Resultater etter Tirsdagscupens runde 3

  I de to første rundene av Tirsdagscupen var det våre seniorer (dvs. 35+ utøvere) som teppela de øverste plassene på resultatlistene. Så i forrige runde (runde 2) fikk vi en utøver, Nora Stokke fra Skien Vannskiklubb (U-14) som havnet på en fin 4. plass. Og det var tydeligvis berettiget....

  Les mer
 • Hvilken dag er det i dag.....??

  Hvilken dag er det i dag.....??

  …….Det er tirsdag!! Og tirsdag er tirsdagscuptid.

  Les mer
 • Klubbsamling i Tønsberg

  Klubbsamling i Tønsberg

  Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb arrangerte klubbsamling 2. juni på sitt anlegg på 3. dammen.

  Les mer
 • Klubbsamling Tønsberg

  Klubbsamling Tønsberg

  Tønsberg Vannski og Wakeboardklubb avholdt en klubbsamling 2. juni på 3. dammen i Tønsberg. 8 personer deltok på denne samlingen.

  Les mer
 • Aktiv helg på Norsjø kabelpark

  Aktiv helg på Norsjø kabelpark

  Sauherad IL Wakeboard har i løpet av helgen fredag 31. mai til 2. juni arrangert delfincup og wakecup. I tilegg til dette har det vært gratis kjøring i kabelparken i forbindelse me

  Les mer
 • Landslagssamling nr 2 for wakeboardlandslaget sesongen 2019

  Landslagssamling nr 2 for wakeboardlandslaget sesongen 2019

  Wakeboard landslaget hadde sin andre samling helgen 31. mai til 2. juni. Samlingen ble holdt på Norsjø kabelpark, der det ble en svært aktiv helg. I tillegg til samlingen avholdt Sauherad IL, wakeboard sin wakeboardskole i tillegg til delfincup og første runde av NVWFs wakecup.

  Les mer
 • Samling 2 wakeboardlandslaget

  Samling 2 wakeboardlandslaget

  Samling helgen 31. mai til 2. juni, sammen med Sauherad IL, wakeboardgruppens wakeboardskole, delfincup og første runde i NVWFs wakecup

  Les mer
 • Delfin- og wakecup på Norsjø 1. juni

  Delfin- og wakecup på Norsjø 1. juni

  Kommende helg arrangerer Sauherad IL, Wakeboard (tidligere Norsjø Wakeboardklubb) sesongens første delfincup og første runde i det nyetablerte wakecupen.

  Les mer
 • Oppsummering fra Idrettstinget 2019.

  Oppsummering fra Idrettstinget 2019.

  Her følger en kort oppsummering fra årets Idrettsting. Å ta for seg alt som ble vedtatt, forkastet og utsatt vil ta for mye plass på disse sidene. Det vil etter hvert komme protokoll og dokumenter som alle organisasjonsledd må begynne å forholde seg til og jobbe med.

  Les mer
 • Norgesrekorder satt på Slåstad Junior Spring

  Norgesrekorder satt på Slåstad Junior Spring

  På søndagens konkurranse, Slåstad Junior Spring, ble det satt fem nye norgesrekorder!

  Les mer
 • Slåstad Junior Spring 2019

  Slåstad Junior Spring 2019

  Et flott arrangement for unge utøvere ble avholdt i går 26. mai, i regi av Slåstad Vannskiklubb. Absolutt noe å tenke på for andre klubber.....

  Les mer
 • Resultater Slåstad Spring Slalom

  Resultater Slåstad Spring Slalom

  Slåstad Spring Slalom er over, og resultatene fra konkurransen er klare.

  Les mer
 • To konkurranser på Skarnes 25.-26. mai

  To konkurranser på Skarnes 25.-26. mai

  Da begynner sesongen for alvor å komme i gang. Slåstad Vannskiklubb avholder denne helgen to konkurranser på deres arena på Skarnes (Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark - SIAP).

  Les mer
 • Invitasjon til NM vannski og paravannski 2019

  Invitasjon til NM vannski og paravannski 2019

  I forbindelse med NM-Veka 2019 i Stavanger regionen, avholder også NVWF NM vannski og paravannski på Limavannet, i regi av Stavanger og Sandnes Vannskiklubb.

  Les mer
 • Resultater fra Tirsdagscupen runde 2

  Resultater fra Tirsdagscupen runde 2

  På tross av tunge regnbyger igjennom konkurransen, tok 23 kjørere og gjennomførte Tirsdagscup nr. 2. Flott innsats!

  Les mer
 • Tirsdagscup 2, 2019

  Tirsdagscup 2, 2019

  Årets andre stevne ble gjennomført til tross for heavy regnbyger underveis

  Les mer
 • Runde 2 av Tirsdagscupen

  Runde 2 av Tirsdagscupen

  Kl. 17.00 i dag, 21. mai, starter runde 2 av Tirsdagscupen. 21 påmeldte utøvere skal konkurrere om en plass på pallen.

  Les mer
 • Landslagssamling wakeboard 18-19 mai

  Landslagssamling wakeboard 18-19 mai

  NVWFs wakeboard landslag avholdt sin første samling for sesongen denne helgen. Det ble en svært aktiv helg med mange fornøyde utøvere.

  Les mer
 • Samling wakeboard landslaget

  Samling wakeboard landslaget

  NVWFs Wakeboard landslag avholdt sin første samling helgen 18-19 mai på Norsjø

  Les mer
 • NVWFs Medisinske Reglement

  NVWFs Medisinske Reglement

  Styret i NVWF har på sitt møte 13. mai 2019 vedtatt et medisinsk reglement som inneholder retningslinjer, standarder og krav for aktiviteter, treninger og konkurranser, og gjelder fra og med denne sesongen.

  Les mer
 • Sommertid på kontoret

  Sommertid på kontoret

  Fra 15. mai til 15. september er det sommertid på kontoret.

  Les mer
 • Regelendringer vannski 2019

  Regelendringer vannski 2019

  Som vanlig er det litt endringer i de internasjonale vannskireglene. Her er en kort presentasjon av de viktigste endringene for 2019.

  Les mer
 • Resultater Tirsdagscup nr. 1

  Resultater Tirsdagscup nr. 1

  Sesongens første konkurranse ble vel gjennomført. Tirsdagscupen nr. 1 ble avholdt på SIAP 7. mai, med 21 deltakere.

  Les mer
 • Tirsdagscup 1, 2019

  Tirsdagscup 1, 2019

  Årets første stevne ble gjennomført med mye entusiasme til tross for superkaldt vann og frisk vårtemperatur i luften.

  Les mer
 • Sesongens første konkurranse!!

  Sesongens første konkurranse!!

  Kalenderen viser 7. mai, gradestokken i bilen viste 2 plussgrader kl. 06.40 i dag tidlig..... …...OG KONKURRANSESESONGEN ER SNART I GANG!!

  Les mer
 • Klubbtur Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb mai

  Klubbtur Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb mai

  Fredag 3. mai til søndag 5 mai var ti av Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb sine medlemmer på tur til Norsjø Kabelpark. Neglesprett ble det på både hender og føtter for det var veldig kaldt i vannet og sur vind.

  Les mer
 • Klubbtur Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb

  Klubbtur Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb

  Bilder fra klubbens tur til Norsjø kabelpark 3.-5. mai.

  Les mer
 • Jubilant i forbundsstyret

  Jubilant i forbundsstyret

  Forbundets styremedlem, Christina Elde Mølstad, fyller 40 år i dag!!

  Les mer
 • Første samling landslagets treningsgruppe vannski

  Første samling landslagets treningsgruppe vannski

  6st av Norges främsta toppåkare hade rest över gränsen till Sverige för att träna på Örsholmstjärn, Karlstad VSK:s utmärkta arena. Deltagare var Thea Granhus, Lars-Ola Våltorp, Pernille Eriksen, Anders Foss, Lise Elgesem-Vang och Ole-Johan Björnö.

  Les mer
 • Samling landslaget Karlstad mai 2019

  Samling landslaget Karlstad mai 2019

  Under helgen som gick hade landslagets träningsgrupp sin första samling för säsongen på vattnet. 6st av Norges främsta toppåkare hade rest över gränsen till Sverige för att träna på Örsholmstjärn, Karlstad VSK:s utmärkta arena. Deltagare var Thea Granhus,

  Les mer
 • Ungdomslekene 2019

  Ungdomslekene 2019

  Denne helgen er NVWF på Lillehammer i forbindelse med Ungdomslekene som arrangeres av Særforbundsalliansen.

  Les mer
 • Klubbhelg

  Klubbhelg

  Sauherad IL Wakeboard gjennomførte årets første Klubbhelg 26-28 april.

  Les mer
 • Klubbsamling Sauherad IL wakeboard

  Klubbsamling Sauherad IL wakeboard

  Les mer
 • Reisebrev fra Florida - påsken 2019

  Reisebrev fra Florida - påsken 2019

  Her følger et reisebrev fra Orlando, Florida påsken 2019 fra Pernille Eriksen, Thea Granhus og Lars Ola Våltorp.

  Les mer
 • NM vannski og paravannski 2019

  NM vannski og paravannski 2019

  Etter avholdt telefonmøte med Stavanger og Sandnes Vannskiklubb 24. april, er det nå bestemt at klubben skal få avholde NM vannski og paravannski 2019, i forbindelse med NM-Veka. Klubben mener de er i rute for å kunne ta på seg et vannski NM.

  Les mer
 • Invitasjon til trickdommerkurs vannski helgen 15.-16. juni

  Invitasjon til trickdommerkurs vannski helgen 15.-16. juni

  Forbundet har som tidligere nevnt, behov for flere nasjonale dommere som også kan dømme trick. Vannskikomiteen måtte dessverre avlyse det forrige kurset de prøve å avholde, grunnet få deltakere. Men de gir ikke opp og prøver igjen.

  Les mer
 • 68 personer har betalt lisensen.......

  68 personer har betalt lisensen.......

  …..har du?

  Les mer
 • Italia Påsken 2019 – Dag 8 – Hjemreise

  Italia Påsken 2019 – Dag 8 – Hjemreise

  Så var det klart for hjemreise og siste reisebrev

  Les mer
 • Italia påsken 2019 – dag 7

  Italia påsken 2019 – dag 7

  Nytt reisebrev!

  Les mer
 • Italia Påsken 2019 - dag 6

  Italia Påsken 2019 - dag 6

  Reisebrev dag 6 ☀️

  Les mer
 • Italia påsken 2019 – dag 5.

  Italia påsken 2019 – dag 5.

  Nytt reisebrev med nye vittigheter fra Italia.

  Les mer
 • Italia påsken 2019 – dag 4

  Italia påsken 2019 – dag 4

    Hurra! Omar er tilbake, og kaffekoppene ved frokosten var tilbake i normal størrelse.

  Les mer
 • Italia Påsken 2019, Dag 3

  Italia Påsken 2019, Dag 3

  Knut Einar har sendt oss reisebrev nummer 3 😊

  Les mer
 • Italia Påsken 2019, dag 2

  Italia Påsken 2019, dag 2

    I dag hadde vi avtalt frokost i puben ved siden av hotellet kl.08.30, og utrolig nok var alle på plass 08.25.     Fyren på bildet var verdens blideste se

  Les mer
 • Italia påsken 2019, dag 1.

  Italia påsken 2019, dag 1.

  Knut Einar sitt første reisebrev fra Italia med juniorlandslaget

  Les mer
 • Forbundskontoret tar påskeferie

  Forbundskontoret tar påskeferie

  Forbundskontoret tar påskeferie og ønsker alle en riktig god påske!

  Les mer
 • Dr. Oetker slalomcup og Enebakk Open flyttes

  Dr. Oetker slalomcup og Enebakk Open flyttes

  Enebakk Vannskiklubb må dessverre flytte Dr. Oetker slalomcup og Enebakk Open fra 3./4. august til helgen etter: 10. og 11. august.

  Les mer
 • Norsjø Wakeboardklubb blir del av Sauherad IL

  Norsjø Wakeboardklubb blir del av Sauherad IL

  Norsjø Wakeboardklubb har sammen med fleridrettslagene Kjapp IL og Gvarv IL slått seg sammen til Sauherad IL Dette skjedde 15. mars i år.

  Les mer
 • Sammenslåing av særforbund svært sannsynlig

  Sammenslåing av særforbund svært sannsynlig

  Norges Idrettsforbund (NIF) har i sitt moderniseringsprosjekt tidligere gitt uttrykk for at de ønsker samarbeid mellom særforbund. Nå er det kommet sterke føringer om at sammenslåing av forbund vil bli en realitet.

  Les mer
 • Samling på Olympiatoppen 18. mars

  Samling på Olympiatoppen 18. mars

  I måndags kväll var det återigen dags för ett träningspass på Olympiatoppen. Deltagare var Sondre Stalheim, Trym Stokke, Anders Foss, Lars-Ola Våltorp, Lise Elgesem Vang, Pernille Eriksen, Thea Granhus och Eline Elgesem Vang.

  Les mer
 • Samling OLT 18 mars 2019

  Samling OLT 18 mars 2019

  8 vannskiutøvere deltok på mandagens samling på Olympiatoppen.

  Les mer
 • NM kabelwakeboard og - wakeskate 2019 - Bulletin 1

  NM kabelwakeboard og - wakeskate 2019 - Bulletin 1

  Bulletin 1 til årets NM kabelwakeboard og -wakeskate ligger nå ute på terminlistesiden.

  Les mer
 • Samordnet søknad og rapportering 2019

  Samordnet søknad og rapportering 2019

  Vi er nå inne i en periode der klubbene skal avholde sine årsmøter, og etter det kommer den årlige samordnede søknad og rapportering til Norges Idrettsforbund (NIF).

  Les mer
 • Påminnelse - søknad post 3 midler 2019

  Påminnelse - søknad post 3 midler 2019

  Forbundskontoret ønsker å minne om søknadsfristen for årets post 3 ordning.

  Les mer
 • Florida vinterferien 2019

  Florida vinterferien 2019

  Her følger et reisebrev fra Emma Kvisla, Slåstad Vannskiklubb. Dette fra hennes reise og treningstur til Florida.

  Les mer
 • Nordisk ungdomsmesterskap vannski 2019

  Nordisk ungdomsmesterskap vannski 2019

  Tid og sted for nordisk ungdomsmesterskap er nå klart.

  Les mer
 • Toppidrett i NVWF 2019

  Toppidrett i NVWF 2019

  På tinget i 2018 ble det etterlyst en bedre satsning på toppidretten fra NVWFs side. Etter det har forbundsstyret jobbet mye med saken, og sammen med personer i miljøet satt opp følgende kriterier for NVWFs toppidrettssatsning:

  Les mer
 • Trickdommerkurset vannski 16-17 mars avlyst

  Trickdommerkurset vannski 16-17 mars avlyst

  Trickdommerkurset vannski 16-17 mars er avlyst.

  Les mer
 • Pris til Gjensidige Forsikring

  Pris til Gjensidige Forsikring

  NVWFs forsikringspartner, Gjensidige Forsikring vant prisen for Årets Interne Event 2018, Gjensidige Games, under Sponsor- og Eventprisen 2019 som ble avholdt 6. februar.

  Les mer
 • 44 wakeboardglade møttes på HipNotics i Tyrkia, februar 2019.

  44 wakeboardglade møttes på HipNotics i Tyrkia, februar 2019.

  Her følger et kort reisebrev fra en stor gjeng med wakeboardere som var på HipNotics i vinterferien 2019.

  Les mer
 • Hip-Notics 2019

  Hip-Notics 2019

  Mange store og små fra Norsjø Wakeboard klubb og Neglespretten Wakeboard Og Barfotklubb som nyter vinterferien med mye kjøring på kabelen og sosiale stunder.

  Les mer
 • Påminnelse: Invitasjon til trickdommerkurs vannski 16-17 mars

  Påminnelse: Invitasjon til trickdommerkurs vannski 16-17 mars

  Pr. 19. februar er det kun to påmeldte til dette dommerkurset, så her er en liten påminnelse fra oss: I år er det flere trickkonkurranser vannski på terminlisten enn det har vært de siste årene. Forbundet har derfor behov for flere nasjonale dommere som også kan dømme trick. Derfor innbyr de til kurs helgen 16 og 17 mars.

  Les mer
 • VM Argentina 14.02.19 - 24.02.19

  VM Argentina 14.02.19 - 24.02.19

  Les mer
 • Kaotisk start på Argentinatur

  Kaotisk start på Argentinatur

  Det ble hektisk ved ankomst til overnattingsstedet utenfor Buenos Aires for det norske laget. Dette i forbindelse med deres kommende deltakelse på VM kabelwakeboard der borte.

  Les mer
 • Reglement for Wakecupen 2019

  Reglement for Wakecupen 2019

  NVWF wakeboardkomite har ønsket å ha en wakecup igjennom årets sesong. De har kommet frem til en poengberegning i cupen samt hvilke konkurranser cupen skal foregå i

  Les mer
 • Medisinsk beredskap på idrettsarrangement

  Medisinsk beredskap på idrettsarrangement

  Arbeidsgruppe i NVWF på plass i forhold til medisinsk beredskap på arrangement.

  Les mer
 • Post 3 søknadsrunde 2019

  Post 3 søknadsrunde 2019

  Forbundskontoret har nå sendt ut informasjon til alle klubber og kretser om ny post 3 søknadsrunde

  Les mer
 • Kvalifiseringskrav internasjonale mesterskap vannski 2019

  Kvalifiseringskrav internasjonale mesterskap vannski 2019

  På samarbeidsmøtet med vannskiklubbene 12. januar, gikk landslagstrener vannski igjennom kvalifiseringskravene for deltakelse på internasjonale mesterskap i 2019.

  Les mer
 • Frist for å melde inn konkurranser og søke arrangementsstøtte

  Frist for å melde inn konkurranser og søke arrangementsstøtte

  Denne informasjonen angående frist for å melde inn konkurranser og søke arrangementsstøtte er sendt ut til NVWFs klubber.

  Les mer
 • Spillemidler til utstyr 2018

  Spillemidler til utstyr 2018

  Norges Idrettsforbund har sendt ut e-post til alle idrettslag i Norge som gjelder søknad om spillemidler til utstyr 2018.

  Les mer
 • Eline`s reisebrev fra Chile

  Eline`s reisebrev fra Chile

  Eline Elgesem Vang ble med sine foreldre Lise og Robert til VM 35+ i Chile før jul. Her kommer et reisebrev sette med hennes øyne.

  Les mer
 • Reisebrev fra Thailand julen 2018

  Reisebrev fra Thailand julen 2018

  Her følger et kort reisebrev fra våre fire utøvere som har vært i Thailand og trent i julen. Dette som forberedelse til VM i Argentina i februar.

  Les mer
 • Nytt lisensår

  Nytt lisensår

  På tide å fornye lisensen?

  Les mer
 • Godt nytt aktivitetsår!

  Godt nytt aktivitetsår!

  Kalenderen sier nå januar 2019, og selv om det er vinter over store deler av vårt land, så begynner det allerede å skje ting i forbundet.

  Les mer
 • God jul og godt nytt år!

  God jul og godt nytt år!

  Her følger en hilsen fra styret og administrasjonen i NVWF.

  Les mer
 • Treningstur til Thailand før VM i Argentina

  Treningstur til Thailand før VM i Argentina

  I og med at VM kabelwakeboard 2018 blir arrangert i Argentina i februar 2019, må det norske laget utenlands for å trene. Reisen går til Thailand i julen. Så det blir nok ingen hvit jul for de der borte!

  Les mer
 • Elitsamling på OLT 10/12-2018

  Elitsamling på OLT 10/12-2018

  Under måndag kväll samlades några av vannski-Norges främsta elitåkare för ett gemensamt fys-pass under ledning av Olympiatoppens Sondre Nysether.

  Les mer
 • Mer informasjon til NVWFs organisasjonsledd

  Mer informasjon til NVWFs organisasjonsledd

  Informasjon om politiattest og personvern ligger nå ute på hjemmesiden.

  Les mer
 • Momskompensasjonen 2018

  Momskompensasjonen 2018

  Momskompensasjonen 2018 har nå kommet.

  Les mer
 • Informasjon til NVWFs organisasjonsledd

  Informasjon til NVWFs organisasjonsledd

  På forbundets hjemmeside, www.nvwf.no, er det blitt lagt til mer informasjon på siden Klubb. Der vil dere nå finne viktig informasjon om Barneidrett, Ungdomsidrett og Seksuell trakassering og overgrep.

  Les mer
 • Invitasjon til samarbeidsmøte - NVWFs vannskiklubber

  Invitasjon til samarbeidsmøte - NVWFs vannskiklubber

  Invitasjon til samarbeidsmøte NVWFs vannskiklubber er nå sendt ut.

  Les mer
 • VM 35+ er over

  VM 35+ er over

  VM 35+ i Santiago, Chile er nå over, og det norske laget har gjort en utrolig bra innsats i dette mesterskapet.

  Les mer
 • Ny landslagstrener wakeboard

  Ny landslagstrener wakeboard

  David Smith fra Sør-Afrika er blitt engasjert som landslagstrener wakeboard i NVWF for 2019.

  Les mer
 • VM vannski 35+ Santiago, Chile

  VM vannski 35+ Santiago, Chile

  Alle de norske utøverne har nå vært igjennom slalåm kvalifiseringen i dette mesterskapet.

  Les mer
 • Tingprotokoll 2018

  Tingprotokoll 2018

  Tingprotokollen er nå klar, og blir sendt ut til forbundets organisasjonsledd pr. e-post.

  Les mer
 • VM vannski 35+ i Santiago, Chile

  VM vannski 35+ i Santiago, Chile

  Fra i dag 26. november til søndag 2. desember avholdes VM vannski for 35+ på Lagos los Morros utenfor Santiago i Chile.

  Les mer
 • Magnus Jonsson fra Sverige ny landslagstrener vannski

  Magnus Jonsson fra Sverige ny landslagstrener vannski

  Styret i Norges Vannski- og Wakeboard Forbund har vært i dialog med, og nå engasjert Magnus Jonsson fra Sverige som trener for det norske vannskilandslaget i open klassen for 2019. Han kommer også til å være en trenerressurs for forbundets øvrige lag innenfor vannski.

  Les mer
 • Norsk Tipping mottok internasjonal pris for arbeidet med spillansvar

  Norsk Tipping mottok internasjonal pris for arbeidet med spillansvar

  Onsdag kveld fikk Norsk Tipping World Lottery Associations (WLA) Best Flagship Responsible Gaming Award.

  Les mer
 • Elitesamling vannski på Olympiatoppen 12. november

  Elitesamling vannski på Olympiatoppen 12. november

  Med utendørs sesongen på hell, så er det flere som har trukket innendørs. Flere klubber er i gang med aktiviteter for sine medlemmer. I tillegg forsetter elitetreningen for vannski på Olympiatoppen.

  Les mer
 • Info. fra forbundskontoret

  Info. fra forbundskontoret

  Kort informasjon fra kontoret i forhold til denne og neste uke (uke 45 og 46).

  Les mer
 • Korte reisebrev fra Sperlonga

  Korte reisebrev fra Sperlonga

  Pernille Amalie Riise Eriksen, Paul Ivar Audun Lilleberg og Lise Elgesem Vang har vært på en kort og intensiv helg i Sperlonga.

  Les mer
 • Klubbsamling Norsjø Wakeboard klubb 26-28 oktober

  Klubbsamling Norsjø Wakeboard klubb 26-28 oktober

  Norsjø Wakeboard klubb gjennomførte helgen 26-28 oktober sesongens siste klubbsamling.

  Les mer
 • Neste Generasjon TV

  Neste Generasjon TV

  NVWFs deltakelse i Særforbundsalliansen (SFA) har gitt forbundet en del goder.  Bl.a. så har det via SFA blitt ordnet mulighet for filming og opptak av norske mesterskap for de deltakende forbundene.

  Les mer
 • Aktivitetsdag i regi av NVWF

  Aktivitetsdag i regi av NVWF

  I forbindelse med NVWFs forum og ting 20. oktober, ønsket styret å avholde en aktivitetsdag for barn og unge.Det bli invitert til en dag hos Høyt og Lavt, avd. Lillestrøm på Sørum.19 barn og unge i alderen 7-20 år meldte seg på, og ble hentet med b

  Les mer
 • Tinget 2018 avsluttet

  Tinget 2018 avsluttet

  Forbundstinget 2018 er nå historie.Representanter fra 12 klubber, 1 krets og forbundsstyret deltok denne dagen.Men før tinget ble avholdt, ble det gjennnomført forum.  Der ble en god del informasjon gått igjennom, både i forhold til årets som har vært

  Les mer
 • Reisebrev fra Portugal

  Reisebrev fra Portugal

  I år som i fjor har 6 løpere fra Moelv og Slåstad byttet ut lave temperaturer og regn i Norge med sol og varme i Portugal. Vi møttes grytidlig lørdag morgen på Gardermoen og satte kursen mot Lisboa. Vi var fremme såpass tidlig at det var tid til en t

  Les mer
 • Tingdokumentene er klare og sendt ut elektronisk til NVWFs org.ledd

  Tingdokumentene er klare og sendt ut elektronisk til NVWFs org.ledd

  Dokumentene til årets ting, 20. oktober 2018, er nå gjort klart og er sendt ut elektronisk på e-post til forbundets organisasjonsledd.Dokumentene finnes også på hjemmesiden, under siden Dokumenter, der de kan lastes ned.Annen distribusjon av disse dokumentene vil ikke f

  Les mer
 • Tom Erik Olsen 1959-2018

  Tom Erik Olsen 1959-2018

  I går fikk vi den triste beskjeden om at Tom Olsen døde i en tragisk fallulykke i Ocala, Florida. Tom var et kjent navn i norsk vannskisport. Han hadde sine første vannskiturer i Enebakk Vannskiklubb i 1969 og var aktiv gjennom hele 70- og 80-tallet. Han ble også norgesmest

  Les mer
 • Aktivitetsdag barn og unge– lørdag 20. oktober 2018

  Aktivitetsdag barn og unge– lørdag 20. oktober 2018

  I forbindelse med forbundets forum og ting på Lillestrøm denne dagen, ønskes det også å arrangere en aktivitetsdag for barn og unge tilsluttet klubb tilhørende NVWF, og som ikke skal på disse møtene.Aktivitetene vil foregå på Høy

  Les mer
 • Heltidsansatt på forbundskontoret

  Heltidsansatt på forbundskontoret

  Fra og med 1. oktober 2018 er Stephen Smithurst heltidsansatt i Norges Vannski- og Wakeboard Forbund. Han går over fra stillingen administrativ leder til generalsekretær.Stephen er ikke ukjent i forbundet, da han har helt siden 2001 vært utleid fra Norges Hundekjørerforbund

  Les mer
 • NM 2019 - deltakelse NM-Veka

  NM 2019 - deltakelse NM-Veka

  Norges Idrettsforbund arrangerte i år NM-Veka der en rekke mindre særforbund kunne komme sammen og arrangere sine NM i løpet av en uke, og der NRK stod for TV-dekning av arrangementene.NM-Veka 2019 skal også foregå i Stavanger, og etter en spørrerunde med forbun

  Les mer
 • To gull og en ny norsk rekord under Canalcup i Ungarn

  To gull og en ny norsk rekord under Canalcup i Ungarn

  Under helgen den 15 og 16 september ble det internasjonale vannskistevnet CanalCup avholdt rett utenfor Budapest. Temperaturen lå på jevnt 30 i skyggen og vannet holdt behagelige 25 grader.

  Les mer
 • Runar Jeistad godkjent som internasjonal homologator

  Runar Jeistad godkjent som internasjonal homologator

  Vi har fått høre fra E&A at Runar Jeistad har bestått eksamen som internasjonal homologator (H1)NVWF gratulerer!!

  Les mer
 • Resultater NM wakeboard båt 2018 - 8. september

  Resultater NM wakeboard båt 2018 - 8. september

  Værmeldingen så forferdelig ut, men noe opphold ble det på lørdag så arrangøren startet opp tidlig.  Etter godt forarbeid og planlegging gikk så alt på skinner. Timeplanen ble holdt perfekt og arrangøren var ferdig med konkurranse og prem

  Les mer
 • Siste nytt: delfincupen på Lågen 8. september avlyst

  Siste nytt: delfincupen på Lågen 8. september avlyst

  Vi har mottatt følgende melding Kvelde Vannskiklubb:Arrangementet i morgen er avlyst, grunnet varsel om ekstremvær. Vi kommer tilbake til ny dato for cup. Beklager, men det er slik det er å drive utendørsidrett og på en elv.Send denne beskjeden rundt til alle dere vet

  Les mer
 • NM wakeboard båt 2018

  NM wakeboard båt 2018

  Her kommer informasjon med programmet for NM wakeboard båt 2018 fra arrangøren:Da nærmer det seg årets store event for Norges tøffeste wakeboardere.Programmet blir foreløpig som dette:LØRDAG 8. SEPTEMBER08:45 kjører møte09:00 heat 1 kvalik

  Les mer
 • Til bunnen av årets konkurranse terminliste

  Til bunnen av årets konkurranse terminliste

  For de av dere som følger nøye med, så vil dere se at kommende helg er avslutning på den nasjonale konkurranse kalenderen. Lørdag 8. september arrangerer Kvelde Vannskiklubb delfin cup på Lågen fra kl. 10.00-16.00NM wakeboard båt arrangeres 8.-

  Les mer
 • Resultater fra Slåstad Fall Slalom

  Resultater fra Slåstad Fall Slalom

  Hele 41 utøvere stilte til start lørdag 1. september under Slåstad Fall Slalom.Så det ble en hektisk dag da alle skulle gjennom tre runder med slalåmkjøring før man kunne kåre vinneren av konkurransen.Simon Aldman fra Sverige vant sammenlagt, foran

  Les mer
 • Gull til Dot!

  Gull til Dot!

  Dot Elisabeth Bergh fra Slåstad Vannskiklubb ble lørdag europamester i klassen AL2 ved E&A Disabled Championships som går av stabelen i Roquebrune i Frankrike.Dot gjorde et strående resultat som resulterte i ny norgesrekord med 2 bøyer på 52 km/t i innerbane

  Les mer
 • Slåstad Fall Slalom og regionssamling wakeboard på Hamar

  Slåstad Fall Slalom og regionssamling wakeboard på Hamar

  Lørdag 1. september er det på Hedmarken det skjer!Slåstad Vannskiklubb arrangerer Slåstad Fall Slalom, som er den tredje konkurransen i deres slalåmcup,Resultatene fra denne konkurransen inngår i en sammenlagt resultatliste med de to tidligere konkurransene, og d

  Les mer
 • Reisebrev 2 fra U-21 og paravannski EM

  Reisebrev 2 fra U-21 og paravannski EM

  Torsdag morgen var Dot tidlig våken og syns nok at lagleder var litt treg. Men etter en fornuftig frokost gikk turen til arenaen. Forholdene var strøkne og sola skinte.Etter litt oppvarming (Som for det meste gikk i å spørre hva klokka var) så ble hun sakte og sikkert

  Les mer
 • Resultater fra sesongens siste Tirsdagscup

  Resultater fra sesongens siste Tirsdagscup

  21 kjørere stilte til start på Tirsdagscup nr. 6 i går.Vinner av konkurransen ble den evigunge Lasse Johnsen fra Slåstad Vannskiklubb.  Tett etterfulgt av Thea Granhus fra Ullensaker Vannskiklubb og Thor Henning Paulsen fra arrangørklubben, Asker og Bærum V

  Les mer
 • Reisebrev fra U-21 og paravannski EM, Frankrike

  Reisebrev fra U-21 og paravannski EM, Frankrike

  Dot hadde en ny treningsrunde mandag (27/8). Sliten ble hun men når strabasene var ferdige, så var en ny personlig rekord i boka. 2 bøyer på 52 km/t.I går tidlig var det offisiell tilpassingsrunde (familiarization). Det var helt vindstille og skikkelig speil på s

  Les mer
 • Sesongens siste Tirsdagscup

  Sesongens siste Tirsdagscup

  I dag, 28. august, avholdes sesongens siste Tirsdagscup på vannskianlegget i Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark, Skarnes.Denne vannski cupen arrangeres av Asker og Bærum Vannskiklubb, og arrangementet starter som vanlig, kl. 17.00.Se startlisten her.Et par av senior kjører

  Les mer
 • For et lag!

  For et lag!

  EM vannski for seniorer i Halle, Tyskland er nå over, og ble et utrolig mesterskap for Norge og de norske utøverne.Bare hør her:Ole Johan Bjørnøe (+35 herrer): bronse hopp og 4. plass overallLise Elgesem Vang (+45 damer): gull slalåm, hopp og overall.  Br

  Les mer
 • Første rapport fra Para EM i Frankrike

  Første rapport fra Para EM i Frankrike

  Det norske landslaget som i år kun består av Dot Elisabeth Bergh og lagleder Ronny Kvislavangen er på plass i Rouqebrune i Frankrike. Gårsdagen gikk med til transport og tilpasninger. Et kjapt besøk på arenaen var også med. Vinden i går var nordavind

  Les mer
 • NM kabelwakeboard 2018

  NM kabelwakeboard 2018

  Til helgen arrangeres NM kabelwakeboard på Norsjø Ferieland, Akkerhaugen.Konkurransen er i regi av Norsjø Wakeboard klubb.Arrangementet starter med kvalifiseringer fredag kl.17.30,

  Les mer
 • EM vannski for seniorer (+35) starter torsdag 23. august

  EM vannski for seniorer (+35) starter torsdag 23. august

  EM vannski for seniorer (utøvere over 35 år) avholdes i år i Halle, Tyskland.Arrangementet starter torsdag 23. august med kvalifiseringer fra kl. 08.,00 og går utover dagen. Slik fortsetter det frem til finaler lørdag og søndag.Norge stiller med følgende

  Les mer
 • NM wakeboard båt flyttes

  NM wakeboard båt flyttes

  På grunn av diverse omstendigheter, så må NM wakeboard båt i regi av Arendal Wakeboardklubb flyttes en helg.Helgen for arrangementet blir lørdag 8. til søndag 9. september.Mer informasjon kommer.Arkivfoto - Jørn Simen Aabøe

  Les mer
 • Innkalling til NVWFs Ting 2018

  Innkalling til NVWFs Ting 2018

  Innkalling til forbundstinget 2018 er blitt sendt ut på e-post til hele organisasjonen i dag, 17. august.Den ligger også ute på hjemmesiden, under siden Dokumenter.Tinget avholdes lørdag 20. oktober på Thon Hotel Arena, LillestrømForeløpig agenda for dage

  Les mer
 • EM kabelwakeboard Milano

  EM kabelwakeboard Milano

  Da er konkurransebiten av EM over for våre utøvere, Martin, Edvard, Jonas og Bork.De to sistnevnte kom til kvartfinalen i herrer U-19 klassen, og havnet dessverre i samme pulje. Og etter at alle i puljen hadde kjørt, så kom ingen av gutta videre til semifinalen.Resultatene

  Les mer
 • Tirsdagscupen 5 - resultater

  Tirsdagscupen 5 - resultater

  Den femte runden i Tirsdagscupen ble avholdt i går, 14. august, og de tre som toppet resultatlisten er utøvere som skal representere NVWF og Norge internasjonalt i hhv. +35 og Open EM.Lasse Johnsen fra Slåstad Vannskiklubb vant sammenlagt, foran Lise Elgesem Vang fra Kvelde Vannsk

  Les mer
 • Konkurranser og Delfincup uke 33

  Konkurranser og Delfincup uke 33

  Denne uken skjer det en del aktiviteter på vannet.Tirsdag 14. august arrangerer Asker og Bærum Vannskiklubb konkurranse nr. 5 i Tirsdagscupen. Arrangementet foregår i Skarnes, på arenaen til Slåstad Vannskiklubb på Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark (SIAP).  Konkurransen starter kl. 17.00.Tors

  Les mer
 • Reisebrev 2 fra Milano

  Reisebrev 2 fra Milano

  Her Italia, Milano og Wakeparadise kabelpark er det god stemning. Gutta har fått mange timer på kabelen før alvoret og konkurransen begynner. Alle er registrert inn og klare for å gjøre sitt beste . Søndag kveld var det åpningsseremoni og mandag morgen er det klart for kvalifisering. Live strea

  Les mer
 • Første reisebrev fra Wakeparadise Milano (EM kabelwakeboard 2018)

  Første reisebrev fra Wakeparadise Milano (EM kabelwakeboard 2018)

  Da er vi vell innlosjert her nede i Milano. Reisen ned gikk bra. Gutta er godt i gang med trening og kjøring på banen. Alle er veldig fornøyd med kabelen og stemningen er på topp.  Hilsen team NorwayJonas Sørlie, Martin Bursell Nilsen (team captain), Edvard Sukken Andersen og Bork Ower - Bilde

  Les mer
 • Nye internasjonale funksjonærer

  Nye internasjonale funksjonærer

  Vi gratulerer Kenneth Bojāre-Rønold fra Slåstad VSK med bestått eksamen som internasjonal båtfører og Lars Ødegårdstuen fra Moelv VSK med bestått eksamen som internasjonal dommer i slalom og trick.

  Les mer
 • Kvelde Vannskiklubb beste klubb på NM

  Kvelde Vannskiklubb beste klubb på NM

  Under helgens NM på vannski ble det nok en gang Kvelde Vannskiklubb som stakk av med plaketten for beste klubb. Vi gratulerer!

  Les mer
 • Kongepokalen tildelt Thea Caroline Granhus

  Kongepokalen tildelt Thea Caroline Granhus

  Under helgens NM i vannski ble kongepokalen tildelt Thea Caroline Granhus fra Ullensaker Vannskiklubb. Thea oppnådde stevnets beste resultat med 4 bøyer på 12 metes line. Dette er Theas andre kongepokal. Vi gratulerer!

  Les mer
 • Ny terrasse på Sea Side......

  Ny terrasse på Sea Side......

  Denne nyheten fikk vi fra Tobben Mærde, leder av Neglespretten Wakeboard Og Barfotklubb. Etter 3 år med dialog med kommunen og noen nesten lovnader fikk vi nå gjennomslag for og tillatelse til (med god hjelp) å rydde opp rundt klubbhuset og utearealet. Kommunen engasjerte entreprenør for å leg

  Les mer
 • Klare for utdeling!

  Klare for utdeling!

  Kl. 09.00 i dag, 3. august går startskuddet for NM vannski og paravannski.Dette i regi av Enebakk Vannskiklubb, og som arrangeres på Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark, Skarnes.Det blir en lang og tøff helg for arrangørene med startende i alle klasser fra U-14 jenter og gutter opptil +65 herrer.&nb

  Les mer
 • Scandinavian Open Barefoot Championships 2018

  Scandinavian Open Barefoot Championships 2018

  Forrige helg (26.-28. juli) ble Scandinavian Open Barefoot Championships arrangert i Alsterbro, Sverige.Da deltakerlisten ble sjekket noen dager før konkurransen, så var det uten noen norske utøvere på listen.  Men i etterkant, så viste det seg at evigunge Tobben Mærde (Neglespretten Wakeboard

  Les mer
 • Program NM vannski og paravannski 3-5 august

  Program NM vannski og paravannski 3-5 august

  Som tidligere nevnt, blir helgens NM i vannski og paravannski avholdt på Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark (SIAP) på Skarnes (og ikke Mjærvann, Enebakk).Klubben har sendt over programmet for helgen, og de har måttet justere noe på oppsettet - grunnet mange påmeldte.  Noe som er svært gledelig

  Les mer
 • Resultater fra Dr. Oetker Slalomcup og Enebakk Open

  Resultater fra Dr. Oetker Slalomcup og Enebakk Open

  Dessverre var vannskigudene imot Enebakk i helgen som var.  Alt som kunne gå gærnt, gjorde det.Men klubben klarte å komme seg igjennom to dager med konkurranser, og det skal de ha all ære for.Resultatene fra helgens to konkurranser, finner dere på siden Terminliste, under siden Kalender.Alle pr

  Les mer
 • NM flyttes til SIAP

  NM flyttes til SIAP

  På grunn av en rekke uheldige sammentreff må vi dessverre flytte årets NMfra Mjær til SIAP. Arrangør vil fortsatt være Enebakk Vannskiklubb, men konkurransene avholdes på SIAP.

  Les mer
 • Konkurranser Enebakk Vannskiklubb

  Konkurranser Enebakk Vannskiklubb

  De kommende to helger blir det Enebakk Vannskiklubb som skal være vertskap for vannski-familien.Lørdag 28. juli arrangerer de Dr. Oetker Slalomcup og søndag 29. juli Enebakk Open.Arrangementene begynner henholdsvis kl. 10.00 og kl. 12.00.Neste helg står NM vannski og paravannski for tur.Vi ønsker ko

  Les mer
 • Resultater fra Scandinavian Youth Championships 2018

  Resultater fra Scandinavian Youth Championships 2018

  NVWF ønsker å takke lagleder Knut Einar Kvisla for utrolige fine reisebrev ifm. dette mesterskapet, i tillegg til den jobben han og resten av ledelsen gjorde både før, under og etter turen.Vi takker også de norske utøverne for engasjementet deres, og ikke minst prestasjonene.  Noen perset på si

  Les mer
 • Siste reisebrev fra Nordisk i Finland

  Siste reisebrev fra Nordisk i Finland

  Scandinavian Youth Championship 2018, dag 5.   I dag gjensto kun en kort transportetappe før vi var tilbake på Siap, og hva kan vel skje når man sitter 5-6 timer i en bil gjennom Sverige? Ikke så mye skulle det vise seg.  Dagen startet tidlig, båten skulle legge til kai 06.30. Det v

  Les mer
 • Reisebrev fra Nordisk i Finland, dag 4

  Reisebrev fra Nordisk i Finland, dag 4

  Scandinavian Youth Championship 2018, dag 4.   Opp klokka 05.30 og frokost 06.15. Avreise til arenaen kl. 06.40 og start slalåm for U21 herrer kl. 07.30. Dette var oppskriften på en hektisk morgen for vår del, og maken til mange trøtte tryner er ikke noe man ser hver dag. Vi var jo ik

  Les mer
 • Dag 3 i Finland

  Dag 3 i Finland

  Scandinavian Youth Championship 2018, dag 3.   I dag skulle være den første konkurransedagen, og vi startet den grytidlig. Allerede kl. 06.30 var avtalen å møtes til frokost. Frokosten var av det enklere slaget, og vi kunne velge mellom brødskive med ost eller brødskive med saunarøkt

  Les mer
 • Reisebrev fra nordisk i Finland dag 2

  Reisebrev fra nordisk i Finland dag 2

  Scandinavian Youth Championship 2018, dag 2.   Dette skulle være en reise og treningsdag, og den begynte grytidlig. Når den egentlig starta hersker det vel egentlig fortsatt litt tvil om, i alle fall om hvordan det å flytte klokka en time frem påvirker hvor mange timer søvn vi fikk. D

  Les mer
 • Reisebrev 1 fra nordisk i Finland

  Reisebrev 1 fra nordisk i Finland

  Scandinavian Youth Championship 2018, dag 1.

  Les mer
 • Damenes helg på Skarnes

  Damenes helg på Skarnes

  I forbindelse med Slåstad Summer Slalom som ble arrangert på Skarnes 14.-15. juli, så var det tydeligvis damene som regjerte der. 5 av de 6 første plassene gikk til de. Lise Elgesem Vang, Susanne Varming og Ann Lahti Bonté (Sverige) tok de tre første plassene.  Thea Granhus ble nr. 5 og Linné

  Les mer
 • Slåstad Summer Slalom 14-15 juli

  Slåstad Summer Slalom 14-15 juli

  Kommende helg, 14.-15. juli, arrangerer Slåstad Vannskiklubb del 2 av sin slalåmcup i år - Summer Slalom.33 startende fra Norge, Sverige og Danmark skal konkurrere igjennom fire runder med slalåm.Starttidspunkt begge dager er kl. 08.00.Så møt opp for å se mye bra vannskikjøring denne helgen. &n

  Les mer
 • Landslagssamling på SIAP

  Landslagssamling på SIAP

  Mandag den 9. juli var para landslaget i vannski samlet til en liten treningssamlingpå SIAp. I tillegg var to lovende nye utøvere med denne kvelden. Disse to var Andrea Pharo Ronde og Luis Gran. Begge viste lovende takter Når det gjelder landslagsutøverne våre, så fortsetter Dot den gode forme

  Les mer
 • Invitasjon til Dr. Oetker og Enebakk Open

  Invitasjon til Dr. Oetker og Enebakk Open

  Enebakk Vannskiklubb inviterer til Dr. Oetker og Enebakk Open helgen 28. og 29. juli.

  Les mer
 • Invitasjon til NM vannski og paravannski 2018

  Invitasjon til NM vannski og paravannski 2018

  Enebakk Vannskiklubb inviterer til norgesmesterskapene i vannski for aldersbestemte klasser, åpen klasse og paravannski på Mjørvann 3.-5. august. Se invitasjonen for flere detaljer.

  Les mer
 • Norges lag til Scandinavian Youth Championships

  Norges lag til Scandinavian Youth Championships

  Scandinavian Youth Championship arrangeres i Finland 20.-22 juli. https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/1305/2018/5/3/letter-scandinavian-youth-championships-2018-3.pdf   Følgende utøvere er tatt ut til å representere Norge i denne konkurransen:   U14: Kaja St

  Les mer
 • Nytt landslagtøy

  Nytt landslagtøy

  Når landslagene våre skal ut å konkurrere i sommer får de splitter nye antrekk med seg på turen.

  Les mer
 • Jodis Ski Cup 2018

  Jodis Ski Cup 2018

    Etter en lang helg på Slåstad Open gikk turen rett tilbake til Stavanger for mer trening og oppladning til ny konkurranse. Mens klubbens medlemmer forflyttet seg over fjellet, landet Jodi Fisher i Stavanger klar for en uke med Clinic i sin Jodis World Tour 2018. Vi startet opp mandags morgen

  Les mer
 • Kontoret feriestengt frem til 12. juli

  Kontoret feriestengt frem til 12. juli

  Kontoret vil være ubetjent frem til torsdag 12. juli grunnet ferie.Ønskes kontakt med noen i NVWF, så kan man ta kontakt med styrets medlemmer.Kontaktliste finner dere her. 

  Les mer
 • Rekordras på Slåstad Open

  Rekordras på Slåstad Open

  I helgen ble tradisjonsrike Slåstad Open arrangert nok en gang. Etter litt kjølig vær lørdag formiddag ble det strålende sol resten av helgen.Konkurransen blir mer populær for hvert år. Denne gangen var i tillegg til norske og svenske deltagere også det danske ungdomslandslaget på plass. Dette resul

  Les mer
 • Slåstad Open 23. og 24. juni

  Slåstad Open 23. og 24. juni

  Da skal endelig Slåstad Vannskiklubb få bruke arenaen sin igjen.Kommende helg arrangerer de Slåstad Open på vannskiarenaen på Skarnes, der 45 utøvere fra Norge og Sverige skal konkurrere i grenene slalåm, trick og hopp.Dette er en konkurranse som klubben har arrangert i mange år, og med det været so

  Les mer
 • Resultater fra Tirsdagscupen nr. 4

  Resultater fra Tirsdagscupen nr. 4

  Det var utlendingenes dag i går på Tirsdagscupen. Francisco Simoes fra Portugal vant etter to runder med totalt 986,49 poeng foran svenske U-14 kjøreren Ella Björlin med 965,85 poeng.Nr. 3 ble Thor Henning Paulsen fra arrangørklubben Asker og Bærum Vannskiklubb med 953,85 poeng.Noe sykdomsforfa

  Les mer
 • Delfincup og kabeltriks konkurranse på Seaside Cablepark, Hamar, 16. juni

  Delfincup og kabeltriks konkurranse på Seaside Cablepark, Hamar, 16. juni

  Det var god stemning i kabelparken når Delfincup og kabeltriks konkurranse ble avholdt på Hamar. Det var 20 deltakende på cupen og 10 på kabeltriks konkurransen. Det hele ble organisert av Neglespretten Wakeboard Og Barfot klubb. Den yngste var 5 år og den eldste i midten av 30 åra. Alle fikk tilba

  Les mer
 • Runde 4 av Tirsdagscupen

  Runde 4 av Tirsdagscupen

  I dag, 19. juni, blir runde 4 av Tirsdagscupen avholdt på SIAP (Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark) på Skarnes.Arrangementet starter kl. 17.00.Det er det syvende året som denne cupen avholdes.  Den gjennomføres som en 2 runders slalåmkonkurranse over 6 tirsdager gjennom sesongen.Det kåres en v

  Les mer
 • Norgesmesterskapene wakeboard 2018

  Norgesmesterskapene wakeboard 2018

  Invitasjon NM kabelwakeboard 2018Invitasjon (bulletin) fra Norsjø Wakeboardklubb til NM kabelwakeboard 2018 finner dere her.Den ligger også under terminlisten vår.Mesterskapet avholdes 24.-25. august på Norsjø kabelpark, Akkerhaugen, Telemark. NM wakeboard båt 2018 – endring av dato.Vi har mottatt

  Les mer
 • Delfincup og Kabeltricks på Hamar lørdag 16. juni

  Delfincup og Kabeltricks på Hamar lørdag 16. juni

  Neglespretten Barfotklubb arrangerer sin delfincup og kabeltricks konkurranse på deres arena Seaside Cablepark på Hamar lørdag 16. juni.Arrangementet starter kl. 12.00Les mer om arrangementet her.Oppfordrer alle til å ta seg en tur ned til Brygga 26!

  Les mer
 • Vellykket regional samling i de svenske skoger

  Vellykket regional samling i de svenske skoger

  I mangel av eget anlegg arrangerte Asker og Bærum vannskiklubb regional samling på Storfjorden i Värmland i helgen.

  Les mer
 • Invitasjon til delfincup søndag 10. juni

  Invitasjon til delfincup søndag 10. juni

  Ullensaker Vannskiklubb arrangerer delfincuppå Haugenesodden, Hurdalsjøen søndag 10. juni.Arrangementet begynner kl. 10.00NVWF ønsker deltakere og arrangør lykke til med arrangementet!

  Les mer
 • Norge er tildelt VM i vannski for parautøvere i 2019

  Norge er tildelt VM i vannski for parautøvere i 2019

  Norges Vannski- og Wakeboard Forbund er blitt informert av det internasjonale vannski og wakeboard forbundet (IWWF) at Norge er tildelt VM i vannski for parautøvere neste år. Arrangementet vil foregå på arenaen til Slåstad Vannskiklubb på Skarnes (Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark), der klubben o

  Les mer
 • Resultater Tirsdagscup nr. 3

  Resultater Tirsdagscup nr. 3

  20 utøvere stilte til start på gårsdagens Tirsdagscup på vannskiarenaen på SIAP, Skarnes.Lasse Johnsen fra Slåstad Vannskiklubb er tydeligvis i form om dagen.  Han vant gårsdagens konkurranse foran Ella Björlin fra Sverige og Lise Elgesem Vang fra Kvelde Vannskiklubb.Vi gratulerer alle deltaker

  Les mer
 • Tirsdagscupen - runde 3

  Tirsdagscupen - runde 3

  Asker og Bærum Vannskiklubb gjør seg nok en gang klar til å avholde sin Tirsdagscup.Runde 3 skjer i dag, 5. juni fra kl. 18.00 på SIAP (Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark), Skarnes.

  Les mer
 • Antidoping Norge - Ren Utøver kampanje - juni 2018

  Antidoping Norge - Ren Utøver kampanje - juni 2018

  Ren Utøver-kampanje – juni 2018 I anledning at det er 3 år siden ADNO lanserte denne versjonen av Ren Utøver har vi dratt i gang en kampanje for å få enda flere til å gjennomføre e-læringsprogrammet som sikrer nyttig og viktig antidopingkunnskap. Vi utfordrer særforbund til å bruke kampanjen aktivt

  Les mer
 • Delfincup på Norsjø 19. mai

  Delfincup på Norsjø 19. mai

  Lørdag 19, mai arrangerte Norsjø Wakeboard klubb Delfincup på anlegget ved Norsjø Ferieland.Hele 29 utøvere deltok på arrangementet, i strålende vær.Hilsen Norsjø Wakeboard klubbThomas OwerSe bildene fra arrangementet:

  Les mer
 • Resultater fra Slåstad Spring Slalom

  Resultater fra Slåstad Spring Slalom

  Lørdagens konkurranse i regi av Slåstad Vannskiklubb ble gjennomført i strålende solskinn med 30 deltakere. Resultatene fra konkurransen finner dere under terminlisten.  Eller klikk inn på lenken under: Slåstad Spring Slalom Slåstad Spring Slalom para

  Les mer
 • Slalåm konkurranse på Skarnes lørdag 26. mai

  Slalåm konkurranse på Skarnes lørdag 26. mai

  Lørdag 26. mai, kl. 08.00 starter den første av tre slalåm konkurranser i regi av Slåstad Vannskiklubb.  Disse inngår i en cup.Konkurransen heter Slåstad Spring Slalom.  De resterende to konkurranser heter Slåstad Summer Slalom (avholdes 14-15 juli) og Slåstad Fall Slalom (avholdes 1. sept

  Les mer
 • Resultater etter runde 2 av Tirsdagscupen

  Resultater etter runde 2 av Tirsdagscupen

  Lasse Johnsen fra Slåstad Vannskiklubb tok nok en førsteplass i Tirsdagscupen.  Med 1076,92 poeng var han 76,92 poeng foran Magnus Jonsson fra Sverige. Espen Gjertsen fra Enebakk Vannskiklubb og Thor Henning Paulsen fra Asker og Bærum Vannskiklubb kom på hhv. 3. og 4. plass med 953,85 poeng hve

  Les mer
 • Kvalifiseringskrav til Scandinavian Youth Championship

  Kvalifiseringskrav til Scandinavian Youth Championship

  Scandinavian Youth Championships   Deltagere kvalifisert for Scandinavian Youth Championships vil få støtte ut i fra antall kvalifiserte deltagere og NVWF sitt budsjett.   Kvalifikasjon i en gren kan gi utøveren mulighet til å delta i flere grener hvis det er ledige pla

  Les mer
 • Runde 2 i Tirsdagscupen

  Runde 2 i Tirsdagscupen

  Det er tirsdag igjen, og tid for andre runde av Tirsdagscupen! Forrige runde stilte 19 personer til start, og etter kjøringen leder Lasse Johnsen fra Slåstad Vannskiklubb med 1019,23 poeng. Bak ham følger Lars A. Marthinsen fra arrangørklubben Asker og Bærum Vannskiklubb med 945,95 poeng. 

  Les mer
 • Langfri på forbundskontoret

  Langfri på forbundskontoret

  Med både 17. mai og pinse på samme tid, tar også kontoret og holder stengt den inneklemte fredagen, 18. mai.Så første dag på kontoret igjen blir tirsdag 22. mai.Vil få lov å ønske alle en riktig fin 17. mai og en god pinse!Florida - Thea Granhus/Lars Ola Våltorp 2018

  Les mer
 • Norsjø WBK arrangerer Delfincup - lørdag 19. mai

  Norsjø WBK arrangerer Delfincup - lørdag 19. mai

  Norsjø Wakeboardklubb arrangerer Delfincup stevne på Norsjø kabelpark lørdag 19. mai.Arrangementet begynner kl. 17.,00Les innbydelsen deres her.NVWF ønsker deltakere og arrangør lykke til!

  Les mer
 • Fri flyt av vannskifunksjonærer

  Fri flyt av vannskifunksjonærer

  Vi har nå fått klarsignal fra E&A's Tournament Council om at vi kan bruke nasjonale funksjonærer om hverandre i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Dette vil gjøre det enklere å fylle opp med funksjonærer i dommertårnene våre til konkurranser.

  Les mer
 • Sommertid på forbundskontoret

  Sommertid på forbundskontoret

  Fra 15. mai til 15. september er det sommertid på forbundskontoret.Da stenger kontoret en time tidligere - kl. 14.00 i stedet for kl. 15.00.

  Les mer
 • Resultater fra Tirsdagscupen nr. 1

  Resultater fra Tirsdagscupen nr. 1

  Til sammen 19 deltakere stilte opp på årets første vannskikonkurranse, Tirsdagscupen nr. 1 på Skarnes.Resultatene fra konkurransen finner dere på terminlisten, under arkfanen Kalender.

  Les mer
 • Sesongens første konkurranse skjer i dag, 8. mai

  Sesongens første konkurranse skjer i dag, 8. mai

  Da er endelig konkurransesesongen i gang!!Tirsdagscupen nr. 1 starter opp i dag kl. 17.00 på anlegget til Slåstad Vannskiklubb, Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark (SIAP), Skarnes. Men arrangementet er i regi av Asker og Bærum Vannskiklubb.Dette er en slalåmcup for vannski som foregår over seks tirs

  Les mer
 • Vannski camp på Skarnes 28.-30. juni

  Vannski camp på Skarnes 28.-30. juni

  Slåstad Vannskiklubb inviterer til vannski camp på SIAP (Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark), Skarnes torsdag 28. til lørdag 30. juni.Dette er for barn i alderen 10-14 år, der de kan velge å delta på hele campen, eller velge seg ut to dager med de temaene de ønsker.Det er maks. plass til 16 deltake

  Les mer
 • Utvidet lisens/konkurranselisens 2018

  Utvidet lisens/konkurranselisens 2018

  Med sesongen rett rundt hjørnet, er det nå på tide å fornye NVWFs utvidede lisens/konkurranselisens.Alle som deltar på konkurranser nasjonalt og internasjonalt skal ha konkurranselisens.I tillegg gir den bedre dekning enn grunnlisensen,

  Les mer
 • Elitesamling på Olympiatoppen

  Elitesamling på Olympiatoppen

  Vinteren har vært snørik og lang, men Norges elitelag har ikke ligget på latsiden. Fredag den 20 april ble årets andre elitesamling avholdt på Olympiatoppen i Oslo. Tilstede var Thea Granhus fra Ullensaker vsk, Lars Ola Våltorp fra Slåstad vsk og Anders Foss fra Asker & Bærum vsk.  Som vanlig

  Les mer
 • Dommerkurs cablewakeboard 21-22.april 2018

  Dommerkurs cablewakeboard 21-22.april 2018

  NVWF avholdt under helgen dommerkurs i Cablewakeboard. Gutta ble drillet i både teoretisk og praktisk wakeboard-kunnskap, og presterte eksepsjonelle gode resultater på den teoretiske prøven. Kurset resulterte i hele 10 nye norske funksjonærer. Gratulerer!Trudi Andersen Bak fra venstre: Martin Sc

  Les mer
 • Viktig: Endring i Politiattestordningen

  Viktig: Endring i Politiattestordningen

  Denne nyheten er hentet fra Norges Idrettsforbunds hjemmesider:Den uavklarte situasjonen rundt politiattestordningen har vart altfor lenge. Nå endres praksis inntil videre. I mange måneder har idrettslagene og hele norsk idrett opplevd en uavklart situasjon hva angår politiattester og mulighet

  Les mer
 • Slutt for NVWFs Elitenål

  Slutt for NVWFs Elitenål

  Styret vedtok på sitt møte tirsdag 17. april 2018 å avslutte ordningen med Elitenålen med umiddelbar virkning. Det var flere grunner til dette, bl.a. at det vil ta mange år før nålen evt. skulle deles ut igjen.  Det vil bli jobbet med andre alternativer til å kunne hedre utøvere.Ordningen med E

  Les mer
 • Nye vannskidommere

  Nye vannskidommere

  I helgen ble det arrangert nasjonalt dommerkurs på Lillehammer med stor deltagelse. Resultatet ble ni nye dommere godkjent for slalom og hopp.  Vi gratulerer til: Solveig Skaug, Enebakk Sandra Nikolaysen, Enebakk Lars Erik Nyborg, Enebakk Benjamin Eide Kildal, Enebakk Kjetil Wigdel, Lil

  Les mer
 • Reisebrev fra Sperlonga, Italia

  Reisebrev fra Sperlonga, Italia

  Det er flere som har vært ute og reist den siste tiden. Her følger et reisebrev fra Espen Rio, Stavanger og Sandnes Vannskiklubb.   Etter en første natt der det blåste i alle retning og regnet sidelengs, var det strålende sol og vindstille når jeg våknet opp til årets første vann

  Les mer
 • Reisebrev fra Thea Granhus og Lars Ola Våltorp

  Reisebrev fra Thea Granhus og Lars Ola Våltorp

  Vi ankom Miami ettermiddag 20 mars etter en særdeles lang tid på flyet over atlanteren grunnet de-ice kø i Frankfurt pga et lokalt men kraftig snøfall rett før avreise. Allerede dagen etter var det klart for å få skia ut av vinterdvalen. Vi reiste opp til Okeeheelee hvor vi møtte vår gode venn Beck

  Les mer
 • Regelendringer vannski 2018

  Regelendringer vannski 2018

  Nå er både IWWF World rules og E&A Additional rules oppdatert med årets endringer. De viktigste endringene for utøverne er at jenter U14 nå korter linen på 52 km i timen. I hopp er det nå slik at for å hoppe på 1.65 må man først ha oppnådd en lengde på 38 meter på 1.50 i homologert konkurranse. Det

  Les mer
 • Reisebrev Portugal påsken 2018

  Reisebrev Portugal påsken 2018

  Her følger et reisebrev fra Stian Venedik, Mikkel Bordal og Hallvard Huuse.Alle tre er medlemmer av Ullensaker vannskiklubb, og har vært i Portugal og trent i påsken.Dag 1: Klokken 8 våknet vi og spiste frokost på hotellet, vi ble hentet av Fransisco klokka 9 og kjørte til anlegget. I dag var

  Les mer
 • Søke midler fra forbundets wakeboard komite

  Søke midler fra forbundets wakeboard komite

  For 2018 sesongen kan wakeboard klubber under NVWF søke om støtte fra wakeboard komiteen til forskjellige tiltak og klubbutvikling. Disse tiltakene kan ikke kombineres med øvrige tiltak og støtte fra forbundet (dvs. post 3, utstyrsmider etc). Det vil bl.a. bli prioritert å gi støtte til deltake

  Les mer
 • Invitasjon til dommerkurs kabelwakeboard

  Invitasjon til dommerkurs kabelwakeboard

  Vi har gleden av å invitere til et to dagers dommerkurs for kabelwakeboard.Sett av helgen 21.-22. april på idrettens hus, Ullevål stadion i OsloKurset er gratis for deltakerne, men man må dekke reise og evt. opphold selv.Det er plass til max. 12 deltakere, så her er det først til mølla.........Kurse

  Les mer
 • Reisebrev fra Jonas, Bork, Ask, Christian, Viktor, Edvard og Bjørge.

  Reisebrev fra Jonas, Bork, Ask, Christian, Viktor, Edvard og Bjørge.

  15. Februar – 6. Mars var vi på treningssamling på Hip-Notics kabelpark i Tyrkia. I løpet av tre uker var det ca. 25 nordmenn innom. Det at vi reiste flere sammen fra Norge gjorde at vi fikk bedre utbytte av turen både treningsmessig og sosialt. Vi ble henta på flyplassen i Tyrkia av Hip-Notics og

  Les mer
 • Invitasjoner til båtførerkurs og dommerkurs vannski

  Invitasjoner til båtførerkurs og dommerkurs vannski

  NVWF inviterer til følgende kurs i april:14.-15. april - nasjonalt dommerkurs vannski avholdes i lokalene til Lillehammer Vannskiklubb på deres arena, Dampsagvegen, Lillehammer. 22. april - nasjonalt båtførerkurs vannski avholdes i dommertårnet på Slåstad Vannskiklubbs anlegg i Sør Odal Idretts- og

  Les mer
 • Flere konkurranseinvitasjoner

  Flere konkurranseinvitasjoner

  Asker og Bærum Vannskiklubb var først ute med invitasjon til Tirsdagscupen.Nå følger Slåstad Vannskiklubb opp med invitasjoner til sine konkurranser;Slåstad Spring Slalom, Slåstad Open, Slåstad Summer Slalom og Slåstad Fall SlalomInvitasjonene ligger på vår terminliste side.Klikk på konkurransenavne

  Les mer
 • Påmelding til årets Tirsdagcup

  Påmelding til årets Tirsdagcup

  I morgen tirsdag klokken 20.00 er det tid for påmelding til årets Tirsdagcup. Påmeldingen foregår på cupens facebook-side og det er de 20 første som etter at en påmeldingsmelding er lagt ut sier at han/hun vil være med.

  Les mer
 • Informasjon om årets post 3 ordning

  Informasjon om årets post 3 ordning

  Det vil nå igjen være mulig å begynne å søke om midler til til aktivitet for funksjonshemmede (para) og funksjonsfriske barn og ungdom, i tillegg til klubb- og organisasjonsutvikling (post 3 midler).Her finner dere utlysningsbrevet med informasjon.Søknadsskjemaet finner dere under arkfanen Klubb - S

  Les mer
 • NIFs varslingskanal

  NIFs varslingskanal

  NIF ønsker at alle er kjent med at NIF har etablert en varslingskanal der enhver kan varsle om kritikkverdige forhold i NIFs virksomhet.Varslene vil behandles konfidensielt.For mer informasjon om rutinene, se her.Idrettsstyret har oppnevnt NIFs juridiske avdeling som mottaksorgan for varsler. A

  Les mer
 • Stipend til utenlandstrening for yngre utøvere

  Stipend til utenlandstrening for yngre utøvere

  Talentfulle utøvere (13-19 år) ute i klubbene har mulighet til å søke om reisestipend til utenlandstrening utenfor den norske sesongen.Det er to søknadsfrister pr. år, og for perioden 1. februar til 15. juni er fristen 1. februar 2018Mer informasjon om kriterier for ordningen samt søknadsskjema

  Les mer
 • Søke om midler fra ExtraStiftelsen

  Søke om midler fra ExtraStiftelsen

  Alle idrettens organisasjonsledd kan søke om midler via Norges idrettsforbund til ExtraStiftelsen til prosjekter rettet mot utsatte grupper. Både idrettslag, idrettsråd, idrettskretser, særkretser og

  Les mer
 • protokoller og referater

  protokoller og referater

  Noe møtevirksomhet har det vært den siste måneden.6. desember avholdt vannski komiteen møte.6. januar var det samarbeidstreff for vannskiklubbene på idrettens hus, UllevålSamme dag hadde wakeboard komiteen sitt møte i Tønsberg.9. januar avholdt forbundsstyret sitt møte nr. 2 på idrettens hus, Ullevå

  Les mer
 • Samarbeidsmøte vannski

  Samarbeidsmøte vannski

  Samarbeidsmøte 6.jan. 2018

  Les mer
 • God jul og godt nytt år!

  God jul og godt nytt år!

  Forbundskontoret vil være steng fra og med torsdag 21. desember og frem til tirsdag 2. januar.Vil få lov å ønske alle enriktig god julog et godt nytt år!Med vennlig hilsenStephen Smithurstadministrativ leder

  Les mer
 • Elektronisk medlemssystem

  Elektronisk medlemssystem

  Alle idrettslag skulle innen 1. januar 2017 tatt i bruk et godkjent elektronisk medlemssystem. Bakgrunnen for kravet er at norsk idrett skal telle et korrekt antall medlemmer, ikke medlemskap. Av våre 20 klubber er 13 klubber nå over på KlubbAdmin. Vi vet at det har vært lagt ned mye jobb ute i klu

  Les mer
 • Protokoll fra forbundstinget 4. november

  Protokoll fra forbundstinget 4. november

  Undertegnet protokoll ble sendt ut til forbundets organisasjonsledd på e-post.Protokollen finner dere også her, under siden Dokumenter.

  Les mer
 • Styreoppnevnte komiteer

  Styreoppnevnte komiteer

  Styret i NVWF har godkjent medlemmer til to av de tre styreoppnevne komiteene som forbundet nå har.Wakeboardkomiteen består nå av Christina Elde Mølstad som leder.  Medlemmer er Odd Roar Solerød, Egil Furre, Marie Kjos, Geir Sørlie og Morten Steffensen.  Varamedlemmer Thomas Ower og Thomas

  Les mer
 • Momskompensasjonen 2017

  Momskompensasjonen 2017

  På Norges Idrettsforbunds hjemmesider ligger nå informasjon om tildelingen av momskompensasjonen for 2017.  5521 idrettslag får tilbakebetalt 353 millioner kroner i år.Norges Vannski- og Wakeboard Forbund er blitt tildelt kr. 160.015,-11 av NVWFs klubber er også blitt tildelt til sammen kr. 149

  Les mer
 • NVWFs kontor ubetjent fredag 1. desember

  NVWFs kontor ubetjent fredag 1. desember

  Forbundskontoret vil være ubetjent fredag 1. desember, pga. ferie.Kontoret vil være betjent fra neste virkedag igjen, dvs. tirsdag 5. desember.

  Les mer
 • Klubben i mitt hjerte 2017

  Klubben i mitt hjerte 2017

  500 000 kr skal deles ut: Stem på klubben i mitt hjerte 11.-24.november Norges idrettsforbund, i samarbeid med Sparebank 1, Dagbladet og P4, er stolte av å starte årets Klubben i mitt hjerte-kampanje.  Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsg

  Les mer
 • Festmiddag og prisutdeling

  Festmiddag og prisutdeling

  Årets ting ble avsluttet med en hyggelig festmiddag på UBC, Ullevål Stadion med nesten 40 deltagere. Under middagen ble vinnerne av insta-konkurransen offentliggjort og premiert. I tillegg ble det delt ut diplomer for årets utøver, ildsjel, gjennombrudd og forbilde.

  Les mer
 • Lars Andreas Marthinsen ny president i NVWF

  Lars Andreas Marthinsen ny president i NVWF

  I dag har det årlige forumet og tinget til Norges Vannski- og Wakeboard Forbund blitt arrangert på Idrettens Hus, Ullevål Stadion.

  Les mer
 • Tingdokumentene er utsendt

  Tingdokumentene er utsendt

  Fredag ettermiddag ble tingdokumentene sendt ut elektronisk til alle NVWFs organisasjonsledd.Dokumentene finner dere også her, under siden Dokumenter.Alle delegater til tinget må ta med seg sine papirer selv, da det ikke vil bli trykket opp papirversjon av dokumentet.

  Les mer
 • Tinget 2017!

  Tinget 2017!

  Som tidligere skrevet så har vi laget i stand til en festmiddag etter årets ting. I denne forbindelse så har vi tenkt å dele ut noen forskjellige priser til noen som fortjener en liten ekstra oppmerk

  Les mer
 • Ting helg 4.november 2017

  Ting helg 4.november 2017

  Bli med på forum og festmiddag 4.november 2017:-) :-)

  Les mer
Levert av IdrettenOnline