Pris til Gjensidige Forsikring

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 1. Mar 2019

NVWFs forsikringspartner, Gjensidige Forsikring vant prisen for Årets Interne Event 2018, "Gjensidige Games 2018", under Sponsor- og Eventprisen 2019 som ble avholdt 6. februar.

Gjensidige Games ble arrangert som et samarbeide mellom Gjensidige og Særforbundsalliansen (et samarbeid mellom 15 særforbund, der også NVWF er med).
NVWF deltok på arrangementet med stand, filmer og utstyr og hadde en del besøk i løpet av dagen.

Juryens begrunnelse for prisen er som følger:

Gjennom Årets Interne Event har vinneren tatt et grep for å samle ansatte til et arrangement hvor alle kan delta på tvers av kulturer. Ved å engasjere medarbeidere og nasjonale profiler, klarer vinneren å lage en familiefest for ansatte som ikke bare underholder store og små, men som også bygger intern stolthet og samtidig viser frem sponsorobjektene som får ufortjent lite oppmerksomhet. Tilbakemeldingene fra de involverte på Gjensidige Games 2018 var strålende. Juryen er imponert over den kreative løsningen og kraften i egne ansatte og partnere som beviser at Gjensidige Forsikring traff blink. Gratulerer til Gjensidige Forsikring og "Gjensidige Games 2018" som vinner av Årets Interne Event.

NVWF gratulerer!!