Reisebrev fra Florida - påsken 2019

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 29. Apr 2019

Hei,

Her kommer noen linjer fra et par uker i Florida, påsken 2019:

 


Ankom Orlando litt før tiden 10. april og etter litt ekstra venting pga kø i immigration satte vi kursen rett vest for Orlando; Clermont.

Her skulle vi tilbringe de neste to ukene med mye ski. Vi har kjørt på Boris Laval sin sjø sammen med han og Sacha Descuns.

Det bar preg av at alle har lagt ned et godt arbeid i vinter da alle var veldig raskt tilbake med kjøringen og kunne umiddelbart starte jobbingen med neste og videre steg.

Været har vært slik Florida skal være; 30-35 grader i luft og 28-30 grader i vannet.

 

Thea sin skulder har vært litt trøblete og vi benyttet derfor muligheten til å gjøre noen besøk til Bojan Schipners treningssenter Radix Functional Fitness ( https://www.radixfit.com/ ).

Som toppløper selv vet han påkjenningene kroppen får av vannski og har derfor et godt utvalg spesialøvelser som passer perfekt for vannskiløpere. 

Etter et par besøk her og en håndfull øvelser er skulderen på rett vei!


 

 Det ble også litt tid til andre ting i mellom treningen. Onsdag i påskeuka hadde gjengen på Swiss invitert topp 8 beste i verden til en fun uhomologert head2head. Cashprize var det publikum som sto for hvor de samlet inn en liten slant fra alle som så på. 

 

 

To bra uker med oppkjøringen legger et bra grunnlag og utgangspunkt, og vi ser frem mot å ta fatt på sesongen 2019!

 

-Pernille, Thea, Lars Ola