Fellessamling NVWFs lag vannski - lørdag 30 april

Postet av Stephen Smithurst den 1. Mai 2022

Fellessamling NVWFs lag - vannski

Lørdag 30. april hadde vi felles samling for forbundets vannskilag med inviterte hospitanter. Vi startet dagen med et foredrag av Siri Bynke fra Antidoping Norge. Siri møtte vi på forbundstinget høsten 2021, og vi er veldig glade for at hun kunne komme å ha et foredrag for oss som satt ekstra fokus på utøverrollen. Ungdommene var aktive og interesserte, og vi kunne imponere Siri litt med 100% uttelling på spørsmålet om hvor mange som hadde gjennomført antidopingopplæringen «Ren utøver»

           

Etter foredraget gikk turen til Glåmdal Paintballklubb. Det var en spent gjeng som gjennomgikk sikkerhetsopplæringen, og flere lurte på hvor vondt det egentlig gjør å bli truffet. Etter første runde var dette glemt og, som Lars så godt kalte det, «idiotadrenalinet» var på topp hos de fleste. 3 timer med spenning og ca 3500 kuler senere var alle vel fornøyd og vi avsluttet dagen med at de tøffeste stilte seg til disposisjon for et chicken run. 4 gutter og 3 jenter fikk tilfredsstilt utforskertrangen mens magasinene ble tømt, og det spørs om ikke den nysgjerrigheten svir litt ekstra i kveld.

  

En fin samling hvor vi kunne samle alle utøverne samtidig. Det er viktig for samholdet på tvers av lagene. Etter samlingen fikk flere også testet skien på vannet. Vi gleder oss over at sesongen på vann nå er ordentlig i gang, og ser frem til vannsamlinger og konkurranser i tiden som kommer!