Guld till Anders & brons till Susie i Sverige!

Postet av Michael Kjellander den 4. Jul 2016


I helgen (2 & 3 juli) arrangerades den populära internationella slalomtävlingen, KWA/Strömsnäs Open, på VSK Svallvågens legendariska slalomvatten just utanför den lilla orten Knäred i södra Sverige. Formatet för årets upplaga av denna tävling var identiskt med tidigare upplagor och deltagarna erbjöds således 4 tävlings-åk där den tävlande tillgodoräknade sig sitt bästa resultat för placering. Sammanlagt var det hela 61 tävlandes från både Norge, Sverige och Danmark.

Härunder följer referat från helgens RLH tävling:

Til tross for litt vekslende forhold ble det en fin helg i Knäred også i år. Espen Dale hadde debut på svenskt vann og var kun en bøye fra egen pers. Han stortrivdes dypt inne i Smålands dype skoger og har allerede bestemt seg for å ta turen tilbake til neste år.
Agnar Kordt hadde ikke konkurrert siden 2008 og var veldig klar for å gjøre stort comeback. Etter å ha kjørt godt inn på 11m flere ganger i sommer var han klar for ny norsk rekord. Dessverre leverte han ikke helt det samme som på trening, men klarte likevel et par bøyer på 12m i tredje runde. Han pådro seg dessverre en strekk i ryggen og måtte stå over siste runden.
Espen Rio hadde også trent godt og var klar for en komplett 12m passering. Det nærmeste han kom var imidlertid da han kjørte en dobbelkortning i siste runde til 12m. Han måtte imidlertid gi opp rundt tredje bøye og endte til slutt med et beste resultat med 1 på 12m.
Fra Slåstad VSK stilte Hanne Lotte Finstad, hun slet litt med timingen og hadde i siste runde et dramatisk fall. Heldigvis ble hun bare litt forslått og kunne reise hjem uten sykehusbesøk.
Susi Varming var også på plass. Etter å ha stilt litt på finnen lørdag kveld kjørte hun langt bedre søndag og endte til slutt med et besteresultat på 2 bøyer på 14m.
Anders Foss var favoritt i sin klasse, men fikk konkurranse fra både svenske og danske eliteløpere. I siste runde tok han frem dyret i seg for å vise hvem som var sjefen i gata. Med et besteresultat på 3 bøyer på 11m kunne han ta solstolen med seg hjem til Norge.


Se alla tävlingsresultat HÄR

Micke
Michael Kjellander
Idrettssjef NVWF



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.